تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 1024 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام.با قسمت دوم مطالبم در خدمت شما دوستای خوبم هستم.

از همه کسانی هم که قسمت اول رو خوندن تشکر میکنم.

در این قسمت هم میخام در مورد یکی از موضوعات کلی و غیر درسی که البته اهمیتش با موضوعات درسی یکیه صحبت کنم.

اولین تصمیم و اولین چالشی که مقابل بچه هایی که تصمیمشونو گرفتن قرار میگیره،بحث ساعت مطالعه است.با یه سوال میخام بهتون بگم که ساعت مطالعه چقدر ارزش داره. رتبه های داوطلب ها همین طور که میدونید از یک تا حدود سیصد هزار و خوردهای هستش.حالا در نظر بگیریم همین داوطلبا رو بر اساس میزان مطالعه بچینیم.به نظر شما آیا ترتیب چینش رتبه ها در دو حالت یکی خواهد بود؟مسلما اینطور نیست بچه هایی که کنکور دادن و بچه هایی که ندادن و بعدا خواهند داد حتما میگن که بین این دو چینش تفاوت فاحشی وجود داره.حالا شاید فکر کنید که منظور من اینه که مهم نیست چند ساعت میخونید اما اصلا منظور من این نیست.

منظور اصلی من اینه: کیفیت بسیار مهم تر از کمیت است

مهم ترین چیز در سال کنکور با کیفیت خوندنه.اما سوال اصلی اینه : با کیفیت یعنی چی؟

کیفیت یعنی:

1-وقت درس خوندن باید فقط و فقط به اون درسی که میخونید فکر کنید.افکار دیگه اکیدا ممنوع!مثلا دارید تست فیزیک میزنید یدفه یاد سریال امشب،مهمونی فردا و حتی موضوعاتی کنکوری مثل آخرین آزمون آزمایشی که دادید میافتید.به شما قول میدم از این لحظه دیگه بیش از 20 درصد چیزی رو که میخونید یاد نمیگیرید.

اما یه راه حل برای رفع این مشکل :این راه حل رو یه خانم مهندسی تو مجله آزمون نوشته بود که برای شما میارم.

اگه میخواهید فقط به چیزی که میخونید فکر کنین و به قول معروف تمرکز داشته باشین،یک وسیله ای که بتونه برای شما در زمانهایی که براش تعیین میکنید زنگ بزنه،مثلا ساعت زنگ دار یا گوشی موبایل،بردارید.

از اول که شروع به خوندن درس میکنید ساعت رو 5 دقیقه تنظیم میکنید.اگر قبل از زنگ ساعت فکرتون رفت یه جا دیگه دوباره رو 5 دقیقه تنظیم میکنید.انقدر این کار رو تکرار میکنید تا بالاخره قبل از زنگ زدن ساعت فکرتون به هیچ جا جز درس نبودهباشه.پس از اتمام موفق 5 دقیقه.اینبار رو 10 دقیقه تنظیم میکنید وهمه این مراحل رو تکرار میکنید.وقتی 10 دقیقه تموم شد دفعات بعد به ترتیب رو 15،20،25و... تا 60 دقیقه تنظیم کنید.اگه مرحله 60 دقیقه رو با موفقیت پشت سر بزارید باری همیشه روی درستان تمرکز خواهید داشت.

در انتها یه توضیح در مورد این روش بدم.این کار اصلا ساده نیست و شاید یه هفته طول بکشه!نکته اینه که نیاز نیست همه این مراحل در یک روز انجام بشه.مثلا ممکنه روز اول تا 20 دقیقه جلو برید.فرداش از 20 دقیقه شروع میکنید.درسی هم که میخونید اصلا فرقی با حالت معمولی نداره همون جوری که همیشه میخونید بخونید اما این بار با تمرکز!

اگه هم سوالی در مورد این روش دارید بپرسید
    خوب برای امروز کافیه
    موفق باشید.یا علی
    دوست عزیز از مطالب مفیدتون متشکرم ولی به نظر من به جای این روش وقتگیر برای افزایش تمرکز ما میتونیم از روشهایی اسانتر مانند استفاده از مداد یا ماجیک های هایلایتر استفاده کنیم

2. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.میگم یه کتاب آموزشی واسه جبر واحتمال به من معرفی می کنید؟
    می خوام آموزش باشه ها کتاب آبی قلم چی رو گرفتم ولی اون کادر های آموزشیش به نظرم کافی نیست اگه یکی کمک کنه ممنون میشم.

یه سوال دیگه هم داشتم به نظر شما قبولی در دانشگاه های غیر انتفاعی سخت تره یا دانشگاه آزاد.
    آینده شغلی کدام بهتره غیر انتفاعی یا آزاد؟

یه سوال هم از جناب Shayan Cena داشتم.خواستم بپرسم که شما الآن چه رشته ای و چه دانشگاهی می خونید؟تا بچه ها بیشتر با شما آشنا بشوند.
    Last edited by Amirdb; 16-08-2009 at 10:11.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ازاد و غیر انتفاعی هر دوشون قبول شدنش راحت هس ولی با توجه به اینکه کجا باشه ! به هر حال یه سری هستن که از بقیه خب مسلما بهتر و شناخته شده تر هستن

آینده شغلی بستگی به رشته تون داره
    ولی خب دانشگاه های روزانه و شبانه مزایای بیشتری دارن .....!!

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

قرار نیست هرچی برای تو خوب بوده برای بقیه هم خوب باشه...
    هر کس شرایط و ویژگی هایی داره...
    سلام به همه عزيزان
    من نظر خودمو گفتم
    چون پارسال من تقريبا 1 ماه كل اين فرومو زيرو رو كردم و دنبال كتابهاي خوب ميگشتم گفتم شايد يكي مثل من الان داره همين كارو ميكنه من هم چيزهايي كه به نظر خودم خوب بود و باهاشون نتيجه گرفتمو گفتم
    اميدوارم به دردتون بخوره

این کتابه جامع ادبیات هست ؟؟؟ یا واسه هر سالی جدا داره؟

مرسی سهیل
    خواهش ميكنم....
    كتاب جامع هست
    قيمتشم 9000 تومنه فكر كنم
    خيلي كتاب خوبيه ، تستاش جون داره ،داخل هر درس هم تست هاش طبقه بندي شدس ، يعني قاطي نيست ، تستهاي معني كلمه ، املا ، قرابت ، مفهومي ، و ....
    اول هر درس با تست هاي كنكور شروع ميكنه تا تاليفي ...

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

می خوام آموزش باشه ها کتاب آبی قلم چی رو گرفتم ولی اون کادر های آموزشیش به نظرم کافی نیست اگه یکی کمک کنه ممنون میشم.
    عزيز ، مبتكران بگير ، مولف مهندس عطااله صادقي
    مهندس فرهاد ابوالقاسمي
    خيلي كتاب خوبيه مخصوصا قسمت احتمالشو عالي توضيح داده....

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم به نظر شما قبولی در دانشگاه های غیر انتفاعی سخت تره یا دانشگاه آزاد.
    آینده شغلی کدام بهتره غیر انتفاعی یا آزاد؟

یه سوال هم از جناب Shayan Cena داشتم.خواستم بپرسم که شما الآن چه رشته ای و چه دانشگاهی می خونید؟تا بچه ها بیشتر با شما آشنا بشوند.

جبر و احتمال مبتکران نوشته فرهاد ابوالقاسمی و عطاءالله صادقی ویرایش جدید که روش عکس هندونه هست با چاقو (هندونه بهشرط چاقو!)

من اینو خوندم خیلی خوب بود.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان.من سونامی از اراک هستم امیدوارم سالی خوش را با هم سپری کنیم...

به عنوان اولین سوال میخواستم بدونم که یه کتاب برای هندسه پایه که هم نکات به درد بخور واسه تست و تستای عالی داشته باشه میخواستم..(میدونم جاش نیست ولی خواهشن کمک کنید)

درضمن رمزینه کتاب کلاس برای ریاضیات پایه داره؟؟این کتاب تستش چجوریه؟؟؟میگن توش یکمی آموزش داره .درضمن اگه تستشو بگیرم میتونم ریاضیات پایه رو تو آزمون بالا بزنم(مثلا 100%)؟؟(ریاضیاتم خوب نیست.

درضمن با اینکه کتاب جبرو از روی کتاب درسی به طور دقیق میخونم ولی بازم نمیتونم بالا بزن.چکار کنم؟؟
    کتاب آیات و نکات گاج بهتره یا انرژی اتمی؟؟؟

ببخشید زیاد حرافی کردم خواهشن زود جواب بدین

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما برای دین و زندگی چه منبعی استفاده می‌کنید؟! مسلم هست که خود کتاب درسی! ممکن هست بسیاری از موارد را حفظ نکنید، ولی با یک دور خوندن (یا بیشتر!) برای تست زدن آماده هستید. با کتاب‌های دروس اختصاصی هم برخوردی در این حد داشته باشید! متن کتاب درسی را حتما خوب بخونید. خوندن کتاب درسی را فقط برای رفع تکلیف انجام ندید و بعد پیش خودتون فکر کنید من که کتاب را خوندم و نکات هم مسلط هستم! آخرین توصیه ما بچه‌های کنکوری داغ‌دیده (!) این هست که راحت از کنار کتاب درسی نگذرید
    اولا ممنون
    دوما کاملا تایید میکنم. به نکته ی ظریفی اشاره کردین. 2 روز پیش که ریاضی 2 رو داشتم میخوندم، دیدم متن کتاب چقدر خوب توضیح داده. آخه من هیچ وقت متن کتاب رو نمیخوندم و فقط جزوه رو میخوندم. اما دیدم متن کتاب هم واسه فهم عمیقتر مهمه.

راستی یه خبر نمیدونم چرا همه از رشته ریاضی میرن تجربی من خودم 2 تا از دوستم امسال تغییر رشته دادن رفتن تجروبی
    3 تا از دوستهای منم امسال رفتن تجربی (واسه پیش). میگفتن اومدیم ریاضی که پایه ی ریاضیمون قوی بشه! حالا نمیدونم چه بلایی سر زیست خوندنشون میاد!
    به نظر شما کار درستیه؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام.من آزمونهای گاج رو ثبت نام کردم.خوبه یا نه؟
    تا ندیدیم سوالاش چه جوریه نمیشه گفت خوبه یا بد !

راستی کلا چند تا آزمون داره؟

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

بابا یکی بگه این زبان فارسی 3 عوض شده یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •