دوست عزيز، از اين استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز، از اين استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم در مورد انتخابهایی که یه نفر با رتبه ی 30000 منطقه 1 بومی تهران (ریاضی) میتونه بکنه راهنماییم کنید
یه بار دیگه هم سوال کردم کسی جواب نداد
ولا به نظر من فکر نکنم اصلا قبول شی مگر پیام نور رشته های به جز خوب !
تو رو خدا جواب من تازه وارد رو هم بدید
ببخشید دوستان با رتبه ی 2505 منطقه 1 بومی شیراز(شیمی 60)با توجه به اینکه شیمی کشوری هست و بومی نداره.می تونم مهندسی شیمی شریف در میام؟
فحش ندین سوال پرسیدم فقط.
می دونم که خیلی دست بالا گفتم
سلام
من 2 تا سوال دارم...
الان رتبه 1070 رشته تجربی داروسازی بهشتی میخونه... این 1070 که میگن رتبش با سهمیس یا رتبه کشوریشه؟!؟!
تو این برنامه گزینه جوان که گفت رتبه کشوریشه... فقط نمیفهمم چرا درصداشو با درصدای بقیه که مقایسه می کنم
نسبت به بقیه کمتره ولی رتبش اینقد خوب شده!!!!
یه چیز دیگه هم اینکه من رتبه کشوریم با رتبه سهمیم حدود 10000 تا فاصله داره!!!!!!!!!!
واسه بقیه رو تو اون تاپیک نگا کردم هیشکی اینطوری نبود... یعنی 2تا رتبه به هم نزدیک بودن...چرا؟!
2 حالت داره:
رتبتون خیلی بالا شده_30000 یا 20000 یا حتی 10000)
یا اینکه منطقه 3 یا 2 هستید
![]()
اصلا امکان نداره که رتبه ی سهمیه و کشوری نزدیک به هم باشنیه چیز دیگه هم اینکه من رتبه کشوریم با رتبه سهمیم حدود 10000 تا فاصله داره!!!!!!!!!!
واسه بقیه رو تو اون تاپیک نگا کردم هیشکی اینطوری نبود... یعنی 2تا رتبه به هم نزدیک بودن...چرا؟!
مگر کسی رتبه ی کشوری زیر 500 داشته باشه
در کل هر رتبه ای (چه جزو ده نفر اول باشی چه 100000 نفر اول) رتبه ی کشوری حدودا 3 برای رتبه ی سهمیه است
آخه یکیو دیدم که گفته بود رتبه سهمیش حدود 1000 رتبه کشوریش حدود 3000 ...نمیشه یعنی؟!!
بچه ها یه سوال OFF TOPIC :
کسی که رتبه کشوریش تو رشته ریاضی 150 باشه ، رتبه اش تو منطقه یک حدودا چند باید باشه ؟![]()
به نظر من در خوشبینانه ترین حالت هم نمیتونی حتی فکر شریف رو بکنی..حتی همون شیراز هم فکر نکنم قبول شی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)