بچه ها آخرين فريمور فارسي كه اومده كدومه ؟ من هنوز گارانتي دارم مي خوام برم سراغشون بريزن روش .
الان فريمورم اين هست :
s8003jpil1
بچه ها آخرين فريمور فارسي كه اومده كدومه ؟ من هنوز گارانتي دارم مي خوام برم سراغشون بريزن روش .
الان فريمورم اين هست :
s8003jpil1
---------------- Now playing: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چش زدن گوشیتو
انشالله بهترش و جدیدترش و غیره رو همشونو با هم می خری
دوستان خواهشا یکی به این سوال من جوا بده
من تنها شکی که در مورد خرید این گوشی دارم کیفیت صدای اون تو هندرفیری کسی صدای اون را با n95 یا 5800 مقایسه کدده
ممنون می شم کسی لطفی بکنه و این سوال من را جوا بده
اصلا نگران نباش...یکی از بچه ها روش تقویت صدا رو گذاشته اینجا من امتحان کردم نمیتونم صدارو از 6 بالاتر ببرم....روی 8 گوش ام رو اذیت میکرد.......نگران صدا نباش....دوستان خواهشا یکی به این سوال من جوا بده
من تنها شکی که در مورد خرید این گوشی دارم کیفیت صدای اون تو هندرفیری کسی صدای اون را با n95 یا 5800 مقایسه کدده
ممنون می شم کسی لطفی بکنه و این سوال من را جوا بده
اما این کده یه ضعفی داره اونم اینکه اعدا زوج رو تقویت میکنه..مثلا 1...مثل قبل هست..2 زیاده...بعد 3 مثل قبل اینطوری کمی بالا پایین میشه...اما خوب وقتی ثابت باشه دیگه مشکلی نیست..
سلام دوستان
لطفا اگه ميشه معايبو محاسن اين گوشيو بگين
ممنون
دوستان گوشی من خیلی از برنامه های جاوا رو بعد از نصب اجرا نمی کنه وEROR میده . در حالی که همون برنامه ها روی گوشی های دیگه درست هست . کاری میشه براش کرد که درست بشه .
به خاطر فریمور گوشیته فریمورت Easy Java نداره باید فریمور جدیدتر نصب کنی
دوستان قيمت گوشي با ضمانت پارس مايكروتل چنده ؟ مي خوام به دلايلي اين گوشي فوق العاده رو بفروشم . نمي دونيد چند ميخرن ؟
سلام دوستان
این پروژهjetdroid به کجا رسید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)