سلام!!میگم چرا p30 suit این گوشی رو windows 7 نصب نمیشه!!تو سایت سامسونگ هم که براش p30 suit نداره!!چیکار باید کرد؟!
سلام!!میگم چرا p30 suit این گوشی رو windows 7 نصب نمیشه!!تو سایت سامسونگ هم که براش p30 suit نداره!!چیکار باید کرد؟!
تمام سایت های فارسی رو خیلی عالی میارهاین واسه اینترنت و اپرا مشکلی نداره؟چه کیبوردی بهتر باهاش میسازه؟
تازه نسخه ای رو که بزودی براتون آپ میکنم اگه نصب کنید یه کیبرد عالی هم داره عین مال خود سامسونگ (فقط گچپژ نداره) و با تمام کیبرد ها و تمام برنامه های ویندوز موبایل کاملا سازگاره ....
برنامه ای برای ف ی ل ت ر کردن تماسها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشیمو آپدیت کردم به JD4
ویندوزش 6.5 خالیه ینی 6.5.3 نیست
سرعتش بد نیست ولی وقتی اپرا 10 و باز میکنم خیلی کند میشه
راهی هست مثله pc بشه priority اپرا رو بیارم پایین تا کمتر از سی پی یو استفاده کنه ؟
تو رامای لایت بهتر نشده ؟
یه چیز دیگه
برنامه اورکلاک سی پی یو میخاستم
برنامه s3clock که مخصوص همین سی پی یو هستو گرفتم فایلش exe هست چجوری میشه روش نصبش کنم ؟
Last edited by ~ARDESHIR~; 06-05-2010 at 15:39.
سلام خدمت دوستان
آقا سعید عزیز بعد از چند وقت بالاخره وقت شد که فایل های که برای تعویض رام در page 155 گذاشتید رو دانلود کنم.
الان داشتم به حجم فایل ها نگاه می کردم دیدم که موقع دانلود اگه pda part اول 41MB بود موقع دانلود 40MB هست برای eboot هم همینطوره(206KB هستش الان حجمش 201KB هستش)و
چی کار کنم موقع نصب مشکلی پیش نمی یاد؟
راستی گوشی گارانتی داره ولی با این احوال برای اینکه تو تایپ سرعتش پایین هست می خوام عو ض کنم.
تو رام من همچین قسمتی وجود نداشت.جای دیگه هست بگردم دنبالش؟
PDA:I8000NXXJD5
CSC:I8000NXXJD9
PHONE:I8000XXJD1
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
PDA سه قسمته که با برنامه 7 زیپ باز بشه میشه 117 مگابایت
EBOOT هم وقتی باز بشه باید بشه حدود 2 مگابایت.
کلا اینا اگه از حالت زیپ خارج بشن یعنی اینکه سالمن.
آقا سعید عزیز با تمام ترسو لرز به کمک نوشته های شما تونستم نصب کنم و باید بگم گوشی زمین تا زیر زمین عوض شده.
اصلا فکر نمی کردم تایپ کردن اینقدر عو بشه و سری بشه
از تمام دوستان بابت راهنمایی هاشون یک دنیا ممنون.![]()
سلامدوست عزيز نه با hjspliter هم ميشه unzipesh كرد
خوب مبارك باشه رام جديد ترس نداره كه خوب ديگه ترست ريخت هر روز يه دونه عوض كن![]()
بچه هايي كه از نرم افزار s2u2 استفاده ميكنند چندتا اسكين در واقع تم مختلف هست كه براتون اينجا ميزارم
بگيريد نصب كنيد خيلي قشنگ ميشه وامكانات جالبي اضافه ميكنه مثلا ساعت ديجيتال مشابه sence رو توي lock screen نرم افزار s2u2 مياره وقابليت نوشتن متن
البته بايد s2u2 رو اول نصب داشته باشيد بعد توي همون فولدر اين تمها رو نصب كنيد
اينم لينك دانلود نرم افزار s2u2 v2.34
خود تمها هم توي 4 رنگه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DuskBlue S2U2 skin CAB:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DuskRed S2U2 skin CAB:
DuskGreen S2U2 skin CAB:
DuskBlack S2U2 skin CAB:
يا علي![]()
Last edited by t_tanhayam; 07-05-2010 at 00:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)