تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 167 از 469 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

یه روز توی یه کنفرانس کاری قرار بودش که من برای بچه های کمپانی یکی دوتا برنامه دیزاین رو نشونشون بدم ، ماوس Wireless رو برداشتم که برنامه رو اجرا کنم ، متوجه شدم کهPointer ماوس برخلاف جهت ماوس حرکت میکنه ، بعد از چند ثانیه یکی با صدای بلند گفت که "ماوس رو برعکس توی دستت گرفتی" ... کلی قرمز شدم ... آدم اینهمه منم منم کامپیوتر و ادعای برنامه نویسی و دیزاینش بشه ولی ماوس بیسیمی رو برعکس تو دستش بگیره !!! عجب سوتیی .

یکی دیگه ...

اینجا توی استخرهاشون که دخترها و پسرهاشون قاطی هستند ولی توی حموم سونا جدا هستند ولی باید بدون مایو و
    کاملا" لخت وارد سونا بشیم ، منهم مثل این خنگها حواسم نبود و رفتم درب سونای زنونه رو باز کردم که دیدم همشون پقی زدند زیر خنده ، منهم کلی خجالت کشیدم و زود لباسهامو پوشیدم و رفتم خونه و از خجالتم دیگه هیچ وقت توی اون استخر نرفتم .
    Last edited by Inkareeeeeeeeee; 30-10-2007 at 21:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

یه روز توی یه کنفرانس کاری قرار بودش که من برای بچه های کمپانی یکی دوتا برنامه دیزاین رو نشونشون بدم ، ماوس Wireless رو برداشتم که برنامه رو اجرا کنم ، متوجه شدم کهPointer ماوس برخلاف جهت ماوس حرکت میکنه ، بعد از چند ثانیه یکی با صدای بلند گفت که "ماوس رو برعکس توی دستت گرفتی" ... کلی قرمز شدم ... آدم اینهمه منم منم کامپیوتر و ادعای برنامه نویسی و دیزاینش بشه ولی ماوی بیسیمی رو برعکس تو دستش بگیره !!! عجب سوتیی .

یکی دیگه ...

اینجا توی استخرهاشون که دخترها و پسرهاشون قاطی هستند ولی توی حموم سونا جدا هستند ولی باید بدون مایو و
    کاملا" لخت وارد سونا بشیم ، منهم مثل این خنگها حواسم نبود و رفتم درب زنونه رو باز کردم که دیدم همشون پقی زدند زیر خنده ، منهم کلی خجالت کشیدم و زود لباسهامو پوشیدم و رفتم خونه و از خجالتم دیگه هیچ وقت توی اون استخر نرفتم .
    جل الخالق به قیافه ی دانمارک نمیخورد. خیال کردم آزادی فقط مختص به کشورهای وسط اروپا هست

----
    من یکبار داشتم سخنرانی نژادپرستی میکردم توی مدرسه. 24 روز خونه خوابیدم فقط. حالا میخوام جنگ جهانی سوم رو شروع کنم بینم کی هست حرف بزنه
    ----
    یکبار یک بچه رو سیخوندم خیال کردم داداشمه بچه ی یکی دیگه بود تا شعاع 1000 کیلومتری اینجوری نگام میکرد.
    ----
    +18 تا دلت بخواد دارم. اما چون خودم -18 هستم نمیگم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    جزيره قناري

4

سوتي يكي از دوستامه :
    يكبار دوستم تو تماس تلفني مامان gf را با gf اشتباه گرفت و 5 دقيقه م باهاش حرف ميزد (بقيش را حدس بزن)
    فقط بگم بيچاره gf رفيقم.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

اینجا توی استخرهاشون که دخترها و پسرهاشون قاطی هستند ولی توی حموم سونا جدا هستند ولی باید بدون مایو و کاملا" لخت وارد سونا بشیم ، منهم مثل این خنگها حواسم نبود و رفتم درب زنونه رو باز کردم که دیدم همشون پقی زدند زیر خنده ، منهم کلی خجالت کشیدم و زود لباسهامو پوشیدم و رفتم خونه و از خجالتم دیگه هیچ وقت توی اون استخر نرفتم .
    خیلی جالب بود مرسی ...
    در ضمن استخر مختلط حال نمیده ، یعنی من حال نمی کنم (البته اگر غریبه باشن)

سوتي يكي از دوستامه :
    يكبار دوستم تو تماس تلفني مامان gf را با gf اشتباه گرفت و 5 دقيقه م باهاش حرف ميزد (بقيش را حدس بزن)
    فقط بگم بيچاره gf رفيقم
    یکی از بچه های ما هم این کارو کرده بود !
    بعد از 10 دقیقه مامان طرف گفته حالا نگین رو چی کارش داری !؟

دوستم هم گفته گوشی رو بده بهش کارش دارم !
    از این خنگ تر ندیدم به خدا ...

وقتی تعریف می کرد من ضعف کرده بودم از خنده

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

جل الخالق به قیافه ی دانمارک نمیخورد. خیال کردم آزادی فقط مختص به کشورهای وسط اروپا هست
    خوشتیپ جون کشورهای سکاندیناوی رده های اول و دوم رو تو آزادی و رفاه دارن ، یادت نره که اینها بودند که کاریکاتور پیامبرتو کشیدن

سوتی امروزمم این بودش که یه 10 دقیقه ای منتظر دوستم بودم که بیادش و بریم یه چیزی بخوریم ، حسابی هم گشنم بودش ، بعدش که دوستم اومدش بهش گفتم بدو بریم ، اونهم گفتش که یه دقیقه صبر کن تا داداشم بیادش چون موبایلش دست منه و قراره الان بیاد ازم بگیره ، منهم با عصبانیت گفتم : اونجای آبجی داداشت من گشنمه و بیا بریم خودم از حرفی که زدم کف کردم وای بحال دوستم (مجبور شدم حرفمو یه جورایی بچرخونم و با ادبانه تر بنویسم که مدیرها اخطار بهم ندن)
    Last edited by Inkareeeeeeeeee; 30-10-2007 at 21:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

خوشتیپ جون کشورهای سکاندیناوی رده های اول و دوم رو تو آزادی و رفاه دارن ، یادت نره که اینها بودند که کاریکاتور پیامبرتو کشیدن

سوتی امروزمم این بودش که یه 10 دقیقه ای منتظر دوستم بودم که بیادش و بریم یه چیزی بخوریم ، حسابی هم گشنم بودش ، بعدش که دوستم اومدش بهش گفتم بدو بریم ، اونهم گفتش که یه دقیقه صبر کن تا داداشم بیادش چون موبایلش دست منه و قراره الان بیاد ازم بگیره ، منهم با عصبانیت گفتم : ک... خوار داداشت من گشنمه و بیا بریم خودم از حرفی که زدم کف کردم وای بحال دوستم
    من خیال کردم دانمارک توی وسط اروپاست یک سوتی از من.
    راستی اون سوتی دومیت ته خنده بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

اینکاره جون ، ممنون از سوتی هات (نوید که اینورا پیداش نیست!!!)
    یه سوال ، شما که در دانمارک ، ببخشید ، کشور گل محمدی زندگی میکنی ، میشه بگی که شیرینی دانمارکی ، eh ، ببخشید ، شیرینی گل محمدی اونجا هست یا نه؟ یعنی اصلیت این شیرینی برای کشور گل محمدی هست یا نه؟ اونجا زیاد میخورن یا نه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

پيش فرض

یه روز توی یه کنفرانس کاری قرار بودش که من برای بچه های کمپانی یکی دوتا برنامه دیزاین رو نشونشون بدم ، ماوس Wireless رو برداشتم که برنامه رو اجرا کنم ، متوجه شدم کهPointer ماوس برخلاف جهت ماوس حرکت میکنه ، بعد از چند ثانیه یکی با صدای بلند گفت که "ماوس رو برعکس توی دستت گرفتی" ... کلی قرمز شدم ... آدم اینهمه منم منم کامپیوتر و ادعای برنامه نویسی و دیزاینش بشه ولی ماوس بیسیمی رو برعکس تو دستش بگیره !!! عجب سوتیی .

یکی دیگه ...

اینجا توی استخرهاشون که دخترها و پسرهاشون قاطی هستند ولی توی حموم سونا جدا هستند ولی باید بدون مایو و کاملا" لخت وارد سونا بشیم ، منهم مثل این خنگها حواسم نبود و رفتم درب سونای زنونه رو باز کردم که دیدم همشون پقی زدند زیر خنده ، منهم کلی خجالت کشیدم و زود لباسهامو پوشیدم و رفتم خونه و از خجالتم دیگه هیچ وقت توی اون استخر نرفتم .
    اخی بابت اولی متاسفم...اما دومی..جالب بود تا باشه از این سوتی ها !!!! خجالت کشیدی دیگه اره؟؟؟
    من بودم میگفتم اومدم سنسور این جا رو چک کنم!!!! یا اکالیپتوس بریزم !!!! نکنه خشک بود!!!!!!!
    عیب نداره بازهم برو فوقش دلشون روشاد میکنی دیگه!!!
    سوتی بعدیت هم که دیگه از گرسنگی بوده!!! چه دوست با جمبه ای شاید اون هم گرسنه بوده!!!

اما ماهم بگیم از سوتی هامون!!! خوب اینکه یه دفعه تو کنفرانس قرن 20 و با 21 جابه جا گفتم یا گفتم بوستون شهری تو انگلیسه!!! که سوتی نیست !!! بی مزه است یعنی اشتباه لپیه!!!
    خوب به نظرم جالب بود!!!

یه بار که اول سال برای کامپیوتر های سایت تازه پسورد میدادند من زود گرفته بودم روزهای اول ونشسته بودم!!! این بود که هنوز تعداد زیادی نمیتونستند برن تو یه دفعه یه دختر خانومی نااشنا وجوون از صندلی بقل خودشو کشید کنار صندلی منو به هم گفت میشه ازکامپیوترتون یه لحظه استفاده کنم!!! منم حالا اون جلو داشتم بد جور اهنگ گوش میکردم که درست نمیفهمیدم کجام!!! ازگوشم نیمه در ووردم و گفتم بله؟؟دوباره خانوم درخواستشو گفت منم یه دفعه همونطور که روم به کامپیوتر بود بلند گفتم " عزیزم..این کامپیوتر متعلق به شما ست" یه دفعه گفت بله؟؟؟ منم یه دفعه تازه فهمیدم اوه کجام وچی گفتم!!! رنگم پرید وبلند شدم!!! طوری که هد فون کاملا در اومد!!! گفتم ببخشید فقط بلند شدید لوگ اف کنید!!!!
    خوب شد این طوری تموم شد وگرنه میدونید دانشگاه مثل داهاته زود همه همه چی رو میفهمند!!!! حالا کی کار داره درست باشه یا غلط؟؟؟

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

پيش فرض

اینکاره جون ، ممنون از سوتی هات (نوید که اینورا پیداش نیست!!!)
    یه سوال ، شما که در دانمارک ، ببخشید ، کشور گل محمدی زندگی میکنی ، میشه بگی که شیرینی دانمارکی ، eh ، ببخشید ، شیرینی گل محمدی اونجا هست یا نه؟ یعنی اصلیت این شیرینی برای کشور گل محمدی هست یا نه؟ اونجا زیاد میخورن یا نه؟
    ممنون
    بابا درکشور ی مثل اون جا هر### بخوان به راحتی وبا قانون های اومانیستی میخورن!!!
    شما میگی شیرینی دانمارکی!!!! همون گل محمدی!!!! نوش جان ما که مردم کشورمون رفاه خوبی ندارن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اخی بابت اولی متاسفم...اما دومی..جالب بود تا باشه از این سوتی ها !!!! خجالت کشیدی دیگه اره؟؟؟
    من بودم میگفتم اومدم سنسور این جا رو چک کنم!!!! یا اکالیپتوس بریزم !!!! نکنه خشک بود!!!!!!!
    عیب نداره بازهم برو فوقش دلشون روشاد میکنی دیگه!!!
    سوتی بعدیت هم که دیگه از گرسنگی بوده!!! چه دوست با جمبه ای شاید اون هم گرسنه بوده!!!

اما ماهم بگیم از سوتی هامون!!! خوب اینکه یه دفعه تو کنفرانس قرن 20 و با 21 جابه جا گفتم یا گفتم بوستون شهری تو انگلیسه!!! که سوتی نیست !!! بی مزه است یعنی اشتباه لپیه!!!
    خوب به نظرم جالب بود!!!

یه بار که اول سال برای کامپیوتر های سایت تازه پسورد میدادند من زود گرفته بودم روزهای اول ونشسته بودم!!! این بود که هنوز تعداد زیادی نمیتونستند برن تو یه دفعه یه دختر خانومی نااشنا وجوون از صندلی بقل خودشو کشید کنار صندلی منو به هم گفت میشه ازکامپیوترتون یه لحظه استفاده کنم!!! منم حالا اون جلو داشتم بد جور اهنگ گوش میکردم که درست نمیفهمیدم کجام!!! ازگوشم نیمه در ووردم و گفتم بله؟؟دوباره خانوم درخواستشو گفت منم یه دفعه همونطور که روم به کامپیوتر بود بلند گفتم " عزیزم..این کامپیوتر متعلق به شما ست" یه دفعه گفت بله؟؟؟ منم یه دفعه تازه فهمیدم اوه کجام وچی گفتم!!! رنگم پرید وبلند شدم!!! طوری که هد فون کاملا در اومد!!! گفتم ببخشید فقط بلند شدید لوگ اف کنید!!!!
    خوب شد این طوری تموم شد وگرنه میدونید دانشگاه مثل داهاته زود همه همه چی رو میفهمند!!!! حالا کی کار داره درست باشه یا غلط؟؟؟
    خیلی جالب بود دختره حتما باید کلی خوشش اومده باشه.
    البته چیز بدی هم نگفتی که تو دانشگاهتون پر بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •