نسخه فروشگاه سایت هم مشکل داره؟؟؟
نسخه فروشگاه سایت هم مشکل داره؟؟؟
من برای اولین و آخرین بار میگم هرکی به حرف من گوش کرد به نفعش خواهد بود
الان نخرید این نسخه که برای فروش هست در همه جا (البته الان که 29 سپتامبر هست) نسخه آنلاک شده ی دمو هست که نه اینترو داره و منیجر مود و ویرچوال پروش درسته (اصلا منو ها مثل منوهای فیفا 09 هست در صورتی که 180 درجه منو ها عوض شدن!!!!)
پس فعلا دست از خرید بردارید یه 3 روز دیگه صبر کنید و از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید در ضمن اگر بازی را نصب کردید و اینترو داشت و کلا شکل و شمایل منوهای منیجر مود فرق میکرد (یعنی جدید بود) یعنی نسخه ی شما کامل هست
یه دوستا دوبار رفته بازی رو گرفته ولی هر دوبار erore data transferبر خورده ولی هر دوبار ماله یهشرکت بوده ها الان داره میاره من تستش کنم میدونید علتش چیه تا جاییکه میدونم سیستم خیلی خوبی داره
بچه همه از دسته ناراضی اند ولی من امشب بازی بدستم رسید اصلا مشکل ندارم بازی رو از فروشگاه سایت گرفتم
عالی فقط چمنش مضخرفه
بازی چندتا DVD هست.راستی شنیدم این نسخه غیر اصلیه چطور می تونیم نسخه اصلی را از غیر اصلی تشخیص بدیم؟
کسی اشتباه نکنه نسخه پی سی رو بگیره !
من بازی رو گرفتم نصب میشه اما موقع اجرا eror dont send رو میده
هنگام نصب هم چند تا ارور میداد
بازی فروشگاه سایت مشکل نداره
6 مهر انگار از منصقه پستی خارج شده
کی به دستم میرسه
این آشغال اشتباهی واسه موبایل نبوده ؟ این چه مزخرفیه بابا ؟ این چه گرافیکیه ؟ مال من ارور اینا نداد ولی من که طرفدار پروپا قرص این بازی بودم از الان می بوسم میزارم کنار ... حیف اون همه پول که دادم پای این ... اه اه اه ...
اینطوریکه هنوز نسخه اصلیش نیومده
منم ... شدم رفتم خریدم و مطمئن شدم هنوز اصل بازی نیومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)