خیلی عجیبه که اطلاع دقیق ازش نیست چرا زمان پاسخدهیشو نگفتن معلوم نیست !
خیلی عجیبه که اطلاع دقیق ازش نیست چرا زمان پاسخدهیشو نگفتن معلوم نیست !
سلام دوستان
تی.وی 32اینچ میخواستم
کلا یه توضیح در مورد قیمت 32اینچ ها و امکانات بدید
باتشکر نیما
والا من متوجه منظورتون ندم
-32 اينچ ها تا 1 تومان فرض كن هست
-در مورد امكانات هم تقريبا بيشتر امكانات اينچ هاي بالاترشون رو توي همون برند دارند
ممنون از همه دوستان و همچنین t_tanhayam عزیز
ولی میخواهم صریح صحبت کنید مدلی که مد نظر من است c6960 led sam
آیا ارزش خرید دارد ؟آیا واقعا در مقایسه با دیگر ال ای دی ها مثل سونی ex700 توانایی مقابله دارد؟
همانطورکه عرض کردم بنده تجربه ندارم ، از شما که صاحب تجربه هستید درخواست کمک دارم.
پلاسما v20 با توجه به نوشته ها بهترین است ولی مصرف برق بالایی دارد فکر می کنم حدود 350 وات درحالیکه ال ای دی حدود 150-200 است؟درسته؟
من نگران این هم هستم که در آینده که یارانه برق برداشته می شود دچار مشکل نشوم چون همانطورکه می دانید تلویزیون جزء کالاهایی به شمار می رود که تقریبا دائم روشن هست حداقل در خانه ما که این طور هست بنابراین نظر شما را هم می خواهم آیا مصرف برق پلاسما چشمگیر نیست ؟آیا این مدل پاناسونیک فناوری کاهش مصرف برق را دارد که خرید آن به صرفه باشد؟
استفاده از تلویزیون هم در خانه ما محدود می شود به تماشای تلویزیونهای داخلی و خارجی و اهل بازی نیستم که وسایلی چون ایکس باکس و پلی استیشن را به آن متصل کنم
در ضمن مدل مورد علاقه من سامسونگ نامبرده است که دارای کنتراست 1به7000000 است در حالیکه سونی ex700 دارای کنتراست 1 به 5000000 است آیا این تفاوت به چشم می آید ؟می خواهم جمع بندی کنید و باز هم خواهش دارم که صریح صحبت کنید که درنهایت از میان مدلهای معرفی شده به جز سلیقه بنده که گفتم نظر شما چیست؟نظر شما؟
امیدوارم که منظورم را کاملا درک کرده باشید محصولی را بخرم که مادام العمر کار کند و بالاترین کیفیت را عرضه کند
خواهشمندم که پاسخ سوالاتم را به شکل کامل ارائه دهید
-در مورد مدل مورد نظر دوست گلم بله كاملا قابل مقايسه ورقابت هست البته اعداد كنتراست رو سعي كن زياد جدي نگيريممنون از همه دوستان و همچنین t_tanhayam عزیز
ولی میخواهم صریح صحبت کنید مدلی که مد نظر من است c6960 led sam
آیا ارزش خرید دارد ؟آیا واقعا در مقایسه با دیگر ال ای دی ها مثل سونی ex700 توانایی مقابله دارد؟
مثلا سوني كمتر هست كنتراستش لذا من سام ميگيرم اين نتيجه گيري درستي نيست
-با توجه به ديزاين با توجه به امكانات خوب و اپديت بودن ومهمتر با توجه به اينكه نظر خودتون هم وسليقه شخصيتون هم روي سام هست مدل مورد نظرتون رو بگيرين
-در مورد v20 وپلاسماهاي نسل جديد خوب در بيشترين حد ممكن كه تصوير كاملا سفيدي رو داشته باشيم اين مصرف رو داره و لي در حالت عادي چيزي نزديك 135 رو بايد داشته باشههمانطورکه عرض کردم بنده تجربه ندارم ، از شما که صاحب تجربه هستید درخواست کمک دارم.
پلاسما v20 با توجه به نوشته ها بهترین است ولی مصرف برق بالایی دارد فکر می کنم حدود 350 وات درحالیکه ال ای دی حدود 150-200 است؟درسته؟
من نگران این هم هستم که در آینده که یارانه برق برداشته می شود دچار مشکل نشوم چون همانطورکه می دانید تلویزیون جزء کالاهایی به شمار می رود که تقریبا دائم روشن هست حداقل در خانه ما که این طور هست بنابراین نظر شما را هم می خواهم آیا مصرف برق پلاسما چشمگیر نیست ؟آیا این مدل پاناسونیک فناوری کاهش مصرف برق را دارد که خرید آن به صرفه باشد؟
-به هر صورت نهايت سعي رو كردند تا در محصولات جديد مشكل مصرف برق رو حل كنند ومصرف رو پايين بيارن كه خوب موفق هم بودند واقعا در محصولات 2010 بخصوص
-باز هم توصيه ميكنم اعداد رو زياد جدي نگيرين و دليل برتري نميتونه باشه به طور قطعاستفاده از تلویزیون هم در خانه ما محدود می شود به تماشای تلویزیونهای داخلی و خارجی و اهل بازی نیستم که وسایلی چون ایکس باکس و پلی استیشن را به آن متصل کنم
در ضمن مدل مورد علاقه من سامسونگ نامبرده است که دارای کنتراست 1به7000000 است در حالیکه سونی ex700 دارای کنتراست 1 به 5000000 است آیا این تفاوت به چشم می آید ؟می خواهم جمع بندی کنید و باز هم خواهش دارم که صریح صحبت کنید که درنهایت از میان مدلهای معرفی شده به جز سلیقه بنده که گفتم نظر شما چیست؟نظر شما؟
امیدوارم که منظورم را کاملا درک کرده باشید محصولی را بخرم که مادام العمر کار کند و بالاترین کیفیت را عرضه کند
خواهشمندم که پاسخ سوالاتم را به شکل کامل ارائه دهید
با اين حال سام كنتراست بالايي داره و مشكي كاملا قابل قبول
-در مورد اينكه شما ميفرمايين براي معمولا تصاوير sd استفاده ميكنيد سام به upscaling فوق العاده و خوب مجهز هست
-نتيجه گيري اگر تصويرپلاسما رو دوست دارين قطعا v20 ميتونه بهترين گزينه ممكن باشه
-اگر led ميخواين وسليقه خودتون c6900 بهترين led سري هاي جديد غير 3d سام هست
اميدوارم پاسختون رو گرفته باشين نظر بقيه دوستان رو هم جويا بشين چون هر كسي يك نظر وسليقه اي داره
مصرف برق وی 20 به طور میانگین حدود 150 واته که اصلا جای نگرانی ای بابت پول برق نداره.
یه نکته: هیچوقت کنتراست دو یا چند برند مختلف رو با هم مقایسه نکنین چون از استانداردی برای این کار استفاده نمیشه. سامسونگ هم که در اغراق کنتراست زبانزده!
نظر من: V20
موفق باشید.
Last edited by afshin b; 14-09-2010 at 21:13.
در تائید و تکمیل صحبت های دوستان عزیز باید عرض کنم که مصرف متوسط V20 دقیقا 139 وات هستش که از تمام ال سی دی های هم سایزش کمتره و با ال ای دیهای هم سایزش رقابت میکنه . اینم سندش :
سپاسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by amirvania; 15-09-2010 at 07:50.
v20 بگير ... سامسونگ رو نميتوني با سوني مقايسه كني. سوني واقعا كيفيتش بهتره. كنتراست 20.000 سوني اندازه 50.000 سام هست.
در مورد مصرف برق v20 : اون 350 وان در حالت پيك و بيشترين مصرف پلاسماست كه كمتر همچين اتفاقي ميافته. پلاسما مصرفش كمي از ال اي دي و LCD بيشتره. در حدي كه واقعا ناچيزه
كيفيت پلاسماي v20 از همه ال سي دي و ال اي دي هاي حال حاضر بيشتره و قيمتش به شدت مناسبه. بچه ها ميگن 42 اينچش 1.600 هست ولي v20 زير 42 اينچ نداره
اين بررسي سايت zoomit.ir رو هم ببين. كيفيت اين تلوزيون عاليهههه..
محتوای مخفی: عكس از تصوير در حال پخش در V20
آخرین قیمتی که بچه ها از V20 اعلام کردند :
1780 در تهران
1880 در شیراز
اونی که میگفت 1680 ( نه 1600 ) با گارانتی کوفرد بود که به نظر من با بدون گارانتی هیچ تفاوتی نداره . پاش که بیوفته هزار تا بهانه و دلیل برهان میاره که خدمات نده . من تجربه این گارانتی رو داشتم .
با سلام
v20 پاناسونيك با كدام گارانتي خوب است؟چون بعضي از دوستان از گارانتي كوفرد ناراضي هستند در ضمن من پيگيري كردم در تهران موجودي نداشتند اگر دوستان سراغ دارند راهنمايي فرمايند
در مورد upscalling آن نيز بعضي دوستان ناراضي بودند در حالي كه در سايتها عالي ذكر شده است لطفا راهنمايي نماييد
باتشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)