سلام......
حسین جان ما که نمیتونیم ببینیم یک کمی از ویدیو و گیم پلی و .......توضیح میدی!
--------
راستی دوستان به نظر میرسه نبود UCL در نسخه PC درست باشه![]()
سلام......
--------
راستی دوستان به نظر میرسه نبود UCL در نسخه PC درست باشه![]()
Last edited by joey jordison; 19-08-2009 at 13:57.
کدوم Gameplay ؟! همون که اون آقاهه داره حرف میزنه پشتش یکم از بازی رو نشون میدن ؟!
مهران جان هنوز یک گیم پلی با کیفیت بالا ارائه نشده و همهش با دوربینای کوچیک گرفته شده که یک مقداری لرزش دست و عدم وضوح تصویر توشون وجود داره .
اما من برداشت خودم و 10 -20 نفر از کاربرای سایت WENB رو میگم . انیمیشن های دویدن و حرکات دیگه متنوع و واقعی تر شده اما همونطوریکه دیشب آدام هم گفت هنوز از نقطه نظر تنوع انیمیشن به فیفا نمیرسه .سرعت بازی توی ویدئوهایی که من دیدم هنوز یک مقدار بالا بود که البته کسانیکه توی نمایشگاه هستن میگن بخاطر کیفیت فیلمبرداریه و در حقیقت اینجوری نیست .
نفوذ به قلب دفاع حریف خیلی مشکل شده این توی گیم پلی به وضوح دیده میشه .
من امیدوارم یک ویدئوی با کیفیت هرچه زودتر ارائه بشه که نظر شما و بقیه بچه هارو بخونم .شاید من به اندازه بقیه دقت نظر نداشته باشم و زوایا رو بخوبی نبینم .
اميدوارم هر چه زودتر يه گيم پلي عالي از بازي بده بيرون. چون ديگه تحمل ندارم![]()
من اینو هم اضافه کنم که اکثر فن های بازی از این اجرا راضی هستن .شاید شما باهاشون آشنا نباشید ولی من چند ماه بااینا درارتباطم وتبادل نظر میکنیم فقط اینو بگم که خیلی سخت گیر و بد پسند هستن اما الان رضایت نسبی از بازی دارن .
یک تریلر جدید از بازی :
Last edited by 4039; 19-08-2009 at 14:33.
من یک سوال دارم آیا کسا یی که گیم پلی رو دیدن حالا تنوع انیمشن به کنار منظورم اینه که آیا همین انیمشن هایی که گذاشتن مانند FIFA واقعی هستش مظورم راه رفتن دویدن شوت زدن کار کردن بازیکن با توپ و......
کنامی تایید کرد ؟
اینا را تو سایت WENB دیدم
فعلا حرفیاز کونامی در کار نبوده فقط امیدوارم صحت نداشته باشه!کنامی تایید کرد ؟
Last edited by joey jordison; 19-08-2009 at 14:42.
از کجا فهمیدی که ucl در نسخه pc نیست؟!سلام......
--------
راستی دوستان به نظر میرسه نبود UCL در نسخه PC درست باشه
کونامی چیزی گفت یا این که خبری منتشر شده؟
اينو كسي ميتونه ببينه؟
براي من يوتيوب فيلتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)