برا همه اينا دور بايست نگاه كن حركات رو حفظ كن ...بعد برو جلو ...
من يادمه رفتم توي كاه قايم شدن از جلوم كه رد شدن يه كم رفتن از توي كاه اومدم بيرون و از پشت زدمش ...
برا همه اينا دور بايست نگاه كن حركات رو حفظ كن ...بعد برو جلو ...
من يادمه رفتم توي كاه قايم شدن از جلوم كه رد شدن يه كم رفتن از توي كاه اومدم بيرون و از پشت زدمش ...
همین کارو کردم و کشتمش ولی اونا دیدنش بعد از اینکه صحنه سفید شد و حرف هاش را زد باختم یعنی سیو نشدچون اونا دیدنم
کسی پی دی اف این بازی را نداره؟
PDF بازی رو از اینجا دانلود کنید
اگه اجازه دانلود نداد یعنی باید عضو باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه به آدرس زیر برید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که مراحل 12 و 13 را نداره از مرحله 11 میره 14
یکی این تیکه کشاورزه را کامل برام توضیح بده لطفا
برای کشتن کشاورزه بهترین کار مخفی شدن تو علوفه هاست که کنار دیوار شهر هستن . خود کشاورزه از اونجا رد می شه و راحت می تونی کارش رو تموم کنی . من با این کار موفق شدم .
Last edited by mohsenmirza; 30-07-2010 at 14:23.
سلام
نمي شه سلاح رو با سلاح يكي از سربازا عوض كرد؟
تبر ونيزه را نمي شه نگه داشت؟
مراحل آخر كه بايد 10 نفر رو بكشي چه جوري بايد از روي پرچم ها روي چوبي كه اون ور است بپرم؟
سلاح سرباز ها رو نمیشه نگه داشت . البته چندان هم مفید نیستن . بهترین سلاح از هر نظر ، سلاح مخفی اتزیو است که باهاش همه رو می شه کشت .
قسمت دوم رو هم دقیق تر بگو .
کسایی که faq میخوان از ign میتونن پیدا کنن
يه سري پرچم قرمز هست كه بهشون كه نزديك مي شيم عكس پا همون SPACE مي ياد با يه عكس سر.(سره خاكستريه و يه نقطه كنارشه)چه جوري بايد از روي اين پرچم ها پريد و چوبي كه اون طرف پرچم است رو بگيرم؟سلاح سرباز ها رو نمیشه نگه داشت . البته چندان هم مفید نیستن . بهترین سلاح از هر نظر ، سلاح مخفی اتزیو است که باهاش همه رو می شه کشت .
قسمت دوم رو هم دقیق تر بگو .
راستي نسخه ي جديد بازي كي مي ياد؟
اگه ميشه يه تريلر از نسخه ي جديد بزاريد.(لطفا حجمش بيشتر 20 MB نشه)
Last edited by رضا جنگنده; 30-07-2010 at 16:45.
یه سوال:
میشه یه بخش از حافظه رو که قبلا رفتم دوباره برم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)