تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 190 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واقعا باهات موافقم
    بعد از شاهکار بی نظیر LOSB من مشتاقانه منتظرم DLC بعدی چی خواهد بود
    واقعا ME2 دست همه رو از پشت بست. خوبی این بازی غیرقابل وصفه

2. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نه منظور من این نبود که واسه PS3 نمیاد
    وقتی مدیر اجرایی سونی این رو یه افتخار میدونه باید بیاد
    منظور من این بود که بازی برای پلتفروم های قبلی میاد + پلتفورم جدید که بهش اضافه میشه که میشه PS3
    شما اونجا بهتر بود می گفتید بازی علاوه بر پلتفورم های قبلی عنی X360 و PC روی PS3 هم منتشر میشه
    در هر حال قصد شرکت در بحث گروهی و همکاری کردن بود
    + اينکه اعلام شده تو نسخه PS3 در حدود 6 ساعت به بازي اضافه ميشه (به غير از DLC ها)، تنها چیزیم که راجع بهش گفتن اینه که یه مرحله ی جدید...
    اقا یقمو ول کن چرا میزنی؟

درسته. موندم کی میخواد dlc جدید بیاد
    حالا من موندم گیم اسپات چجور به اُورلورد 9 داده به LotSB اومده 8.5 داده! نه همچین دیالوگای باحالی داشت این اُورلورد و نه نبرداش هیجان LotSB ! تازه این روندن همرهدم نصف اون تیکه ماشین (؟!) سواری LotSB حال نداد...
    دی ال سی بعدی احتمالا راجع به اشلی/کیدان باشه تا یه جورایی عدالت برقرار بشه!
    واقعا باهات موافقم
    بعد از شاهکار بی نظیر LOSB من مشتاقانه منتظرم DLC بعدی چی خواهد بود
    واقعا ME2 دست همه رو از پشت بست. خوبی این بازی غیرقابل وصفه
    البته شما یه نیم نگاهیم به دراگون ایج بنداز، مطمئن باش ضرر نمیکنی. مثلا یکی از قسمتایی که تو دراگون ایج فوق العاده کار شده بود رومنساش بود که آخر بازی دیگه به اوجش میرسید! این به کنار رومنساش مثل مس افکت خطی نبود و بعضی جاها مجبور میشدید حتی خاطر اون از یه تصمیمتون برگردید یا اینکه شما شخصیتشونو عوض میکردید و مهم تر از همه اینکه با شات دادن از اندامشون (اصلا منظورم میراندا نیست ها! ) نمیخواست شما رو جذب کنه!
    راجع به دی ال سی ها نیست ما هم همه $7 آماده فقط وایسادیم بایو اینا رو بیرون بده

- پ.ن : او اوه، پست نقادانم چقدر ايراد تايپي داشت! دوستان ساعت تايپو نگاه کنيد به بزرگيتون ببخشيد ديگه...

4. 5 کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[RIGHT]
    + اينکه اعلام شده تو نسخه PS3 در حدود 6 ساعت به بازي اضافه ميشه (به غير از DLC ها)، تنها چیزیم که راجع بهش گفتن اینه که یه مرحله ی جدید...
    اون مرحله جدید که 6 ساعت هم به طول میکشه میشه گفت یک اینترو هست برای ps3 بازها که شماره 1 رو بازی نکردن و پیش زمینه ای نسبت به این بازی ندارن. با بازی کردن اون مراحل با دنیای مس افکت اشنا میشن و بعد همه چیزمثل قبله.البته دوستان ps3 باز مراحل کاتسومی و لیارا و overload رو از همون اول دارن و همرا با dvd بازی یک کدی هست که در cerberus network واردش میکنند و باقی dlc ها هم باز میشه براشون.

اگر اون مرحله 6 ساعته تو شماره 3 تاثیر بزاره حتما برای باقی پلت فرم ها هم میاد.

6. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام

این بازی با falout new vegas سبکش یکیه دیگه ؟هر دو نقش آفرینیه ؟

من تاحالا نقش آفرینی بازی نکردم این قشنگ ترو هیجانی تره یا مس افکت2؟کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟کدوم کوتاه تره ؟هیجانی تر ؟گرافیک کدوم ؟در کل کدوم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

این بازی با falout new vegas سبکش یکیه دیگه ؟هر دو نقش آفرینیه ؟

من تاحالا نقش آفرینی بازی نکردم این قشنگ ترو هیجانی تره یا مس افکت2؟کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟کدوم کوتاه تره ؟هیجانی تر ؟گرافیک کدوم ؟در کل کدوم ؟
    fallout اول شخصه و مس افکت سوم شخص.در فال اوت شما بیشتر تنها مبارزه میکنی ولی در مس افکت همیشه 2 یار همراهتن. (به جز چند مرحله کوتاه) تمام بازی های نقش افرینی نیاز دارن که شما زبانتون خوب باشه. گرافیک مس افکت خیلی بهتره.

ولی شما باید به یک نکته دقت کنی داستان مس افکت در سال 2183 اتفاق میفته و شما در فضا هستی با موجودات فضایی مختلف که هر کدوم تاریخ و فرهنگ خودشون رو دارن و همشون حرف میزنند. برای بیشتر لذت بردن از مس افکت در صورت اینکه باید نسخه 1 رو هم بازی کرد.(البته میتونی 2 رو بازی کنی خوشت اومد بری 1 رو هم بازی کنی) چون سیو نسخه 1 رو دو و سیو دو نسخه عرضه شده تا این زمان رو نسخه 3 بازی تاثیر داره.... ولی فال اوت زیاد زمانش دور نیست. و فقط پس از تخریب امریکا اتفاق میفته و این نسخه ربطی به نسخه های قبلی نداره زیاد پس اگر قبلی ها رو بازی نکردی چیز زیادی از دست نمیدی و داستان بازی برات مبهم نیست ولی در مس افکت بر عکسه و داستان و حتی اسم ها برات نا مفهومه.

با تمام این تفاصیر اگر فال اوت رو گرفتی بعدا که بیکار شدی حتما مس افکت 2 رو بگیر که بهترین بازی سال 2010 شد. و اگر مس افکت رو میگیری که اگر غرق در دنیاش و داستان و تصمیماتی که در هر نسخه تاثیر دارند بشی تا ماهها سرت گرمه.

9. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

fallout اول شخصه و مس افکت سوم شخص.در فال اوت شما بیشتر تنها مبارزه میکنی ولی در مس افکت همیشه 2 یار همراهتن. (به جز چند مرحله کوتاه) تمام بازی های نقش افرینی نیاز دارن که شما زبانتون خوب باشه. گرافیک مس افکت خیلی بهتره.

ولی شما باید به یک نکته دقت کنی داستان مس افکت در سال 2183 اتفاق میفته و شما در فضا هستی با موجودات فضایی مختلف که هر کدوم تاریخ و فرهنگ خودشون رو دارن و همشون حرف میزنند. برای بیشتر لذت بردن از مس افکت در صورت اینکه باید نسخه 1 رو هم بازی کرد.(البته میتونی 2 رو بازی کنی خوشت اومد بری 1 رو هم بازی کنی) چون سیو نسخه 1 رو دو و سیو دو نسخه عرضه شده تا این زمان رو نسخه 3 بازی تاثیر داره.... ولی فال اوت زیاد زمانش دور نیست. و فقط پس از تخریب امریکا اتفاق میفته و این نسخه ربطی به نسخه های قبلی نداره زیاد پس اگر قبلی ها رو بازی نکردی چیز زیادی از دست نمیدی و داستان بازی برات مبهم نیست ولی در مس افکت بر عکسه و داستان و حتی اسم ها برات نا مفهومه.

با تمام این تفاصیر اگر فال اوت رو گرفتی بعدا که بیکار شدی حتما مس افکت 2 رو بگیر که بهترین بازی سال 2010 شد. و اگر مس افکت رو میگیری که اگر غرق در دنیاش و داستان و تصمیماتی که در هر نسخه تاثیر دارند بشی تا ماهها سرت گرمه.
    دقیقا ...
    به نظر من فال اوت نمیتونه به هیچ وجه جای مس افکت رو بگیره یا باهاش رقابت کنه...
    بیخود نیست که بهترین بازی سال شده...

11. 5 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این بازی استراتزیکه؟ زبانت خوب نباشه میتونی بازی کنی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این بازی استراتزیکه؟ زبانت خوب نباشه میتونی بازی کنی؟

نه برادر نقش افرینی سوم شخص با اکشن بسایر که زبانت هم باید خوب باشه حداقل یه چیازایی متوجه شی

14. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من یادمه DLC ها رو که میریختم ، وقتی با چیز پی ان کانکت میشدم ، مشکل ِ آتورایزد رو پیدا نمیکردم
    اما بعد از یه سال میخوام LOSB رو بازی کنم ولی نمیتونم DLC هارو بشناسونم و توی اول ِ منو که میخواد به سربروس کانکت بشه ارور میده
    راه حلش چی بود یادم رفته ، از کاتسومی تا حالا دست بهش نزده بودم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من یادمه DLC ها رو که میریختم ، وقتی با چیز پی ان کانکت میشدم ، مشکل ِ آتورایزد رو پیدا نمیکردم
    اما بعد از یه سال میخوام LOSB رو بازی کنم ولی نمیتونم DLC هارو بشناسونم و توی اول ِ منو که میخواد به سربروس کانکت بشه ارور میده
    راه حلش چی بود یادم رفته ، از کاتسومی تا حالا دست بهش نزده بودم

شما کلا از اینترنت قطع شد و از برنامه انلاکر استفاده کن درست میشه

17. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •