خوب RTM 7600
بريز كه هم جديده هم بهتر
چطوری می تونم درایوم رو که NTFS هست فرمت کنم من از داخل ویندوز نمی تونم
فرمت کنم از داس هم با این دستور کار نمیکنه: FORMAT C
برای استفاده از پورت LAN برای اینترنت چطوری باید کانکشن درست کنم و
تنظیمات رو وارد کنم؟
درود
با برنامه هایی مثل acronis disk director suite که مخصوص پارتیشن بندی هست فرمت کنید. (یا پارتیشن مجیک)
برای استفاده از پورت LAN سوالت رو تو تالار Network یا شبکه بپرس.
(آی پی کارت شبکه رو باید وارد کنید. در تالار مربوطه بهتر جواب خواهید گرفت)
موفق باشید.
من هم بدون کرک و هم با کرک به اینترنت وصل شدم باز ویروسی میشه
تا اینترنت وصل میشه یک صفحه داس باز میشه و گم میشه و ویندوز ویروسی میشه و 3 چندتا فایل exe تو درایو ویندوز میسازه با عدد مثلا 36954 اینجوری اسمشون هست و یک سایت هم باز میشه که میگه باید تا این تاریخ پول بریزی دیگه اعصاب نمونده واسم چون این ویروس هر 5 دقیقه اینترنت رو قطع میکنه و صدا و هیدن هم غیر فعال میشه
چند بار ویندوز عوض کردم هم با کرک هم بدون کرک تست زدم با هرهمه کرک ها هم تست کردم البته قبل از اینکه کرک کنم هم تست کردم بازم ویروسی میشه پس ربطی به کرکها نداره
یک برنامه چیزی نیست که تو ویندوز 7 اجازه نده چیزی از نت بارگذاری بشه روی کامپیوتر![]()
من میخواستم بگم این نسخه 7600 دیگه حتماً نسخه فاینال میشه یعنی همونه که در 22 اکتبر به فروش میرسه چون چند روز پیش اولین آپدیت ویندوز 7 رو هم ماکروسافت قرار داد و آپدیتش کردم (نه آپدیت سخت افزاروآفیسو غیره... خود ویندوز7)فرق این با اونی که فایناله اینه که اون آپدیت تره ! همین
دوستان یه درخواست دیگه هم دارم
خلاسه ببخشید دیگه
یه بایوس هم اگر ممکنه مخصوص این ویندوز بزارید
عجب شانسی داشتی شما! ویروسایی که به ویندوز 7 کارگر بیفتن خیلی کمن الان!
وقتی با تعویض ویندوز هم باز اینجوری میشه معنیش اینه که ویروس خودش رو توی درایوهای دیگه یی کپی کرده و مجدد سیستم رو آلوده میکنه، چون الان آنتی ویروس های سازگار با 7 تو مرحله آزمایشی هستن بهتره یکبار xp یا vista بریزین و داخل safe mode سیستم رو اسکن کنید
توی اورژانس سیستم های آلوده بیشتر میتونن کمکتون کنن
یعنی چیمگه واسه ویندوز بایوس میزارن
![]()
وقتی که ویندوز نصب میکنی, میتونی هنگام نصب فرمت کنی و یا از نرم افزار پارتیشن مجیک استفاده کن.
مينتو بگو تا برات بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)