تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 626 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مال من در وسط بازي هي سرعت كم و زياد ميشه اشكال از كجاست؟
    را حلش چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام با تشکر میشه پوشه hidden راکه در مسیر زیر است برای دانلود بزارید
    Grand Theft Auto IV\pc\html

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من می خوام دوباره از سیو های قبلیم استفاده کنم ولی بلد نیستم لطف کنید راهنمایی کنید الان 3 باره که من دارم این پست رو میدم

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام من می خوام دوباره از سیو های قبلیم استفاده کنم ولی بلد نیستم لطف کنید راهنمایی کنید الان 3 باره که من دارم این پست رو میدم
    شما در صورتی میتونی این کار رو انجام بدی که از پوشه ی Xlive هم کپی گرفته باشی .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما در صورتی میتونی این کار رو انجام بدی که از پوشه ی xlive هم کپی گرفته باشی .
    کپی گرفتم از همشون
    فقط بگو چیکار کنم که فعال بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14

تو رو خدا جوابمو بدین تورو خدا بخونین جوابمو بدین ........................
    سلام من این بازی را خریدم 4 خلاصه همه موارد به درستی نصب شد خود بازیم بدون خطا نصب شد.....اکانتمم ساختم ولی هنگام زدن دکمه ی پلی مینیویسه no longer exite وقتیم رو خود بازی میزنم مینویسه نصب نیست ولی خودش نوشته نصب بوده دقیقا مثل زمانی شده که کرک بازی نصب نیست که مینویسه بازی نصب نیست browse کن.................اخه تو dvd ها هرکدام پوشه کرک بود و تو vcd هم کرک razor من اخر سر همرو کپی کردم همینطوری تو مسیر بازی ولی خوب نشد بگین چرا لطفن من منتظرم اخه من حرفهای نیستم ولی میدونم از سیستمم نیست چون با موفقیت وبدون ارور نصب شد مشکل از بلد نبودن کرکه خود بازیم سریال نخاست فکر کنم برای اینه لطفا دقیق بگین چی کار کنم منتظرما راستی این اولین پستمه چشم انتظارم نزارین منتظرم مرسی
    ... منمنتظرم جوابمو بدین جوابمو بدین بخونین جوابمو بدین لطفاجواب بدین

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کپی گرفتم از همشون
    فقط بگو چیکار کنم که فعال بشه
    اینجاها کپی شون کن

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

8. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تو رو خدا جوابمو بدین تورو خدا بخونین جوابمو بدین ........................
    سلام من این بازی را خریدم 4 خلاصه همه موارد به درستی نصب شد خود بازیم بدون خطا نصب شد.....اکانتمم ساختم ولی هنگام زدن دکمه ی پلی مینیویسه no longer exite وقتیم رو خود بازی میزنم مینویسه نصب نیست ولی خودش نوشته نصب بوده دقیقا مثل زمانی شده که کرک بازی نصب نیست که مینویسه بازی نصب نیست browse کن.................اخه تو dvd ها هرکدام پوشه کرک بود و تو vcd هم کرک razor من اخر سر همرو کپی کردم همینطوری تو مسیر بازی ولی خوب نشد بگین چرا لطفن من منتظرم اخه من حرفهای نیستم ولی میدونم از سیستمم نیست چون با موفقیت وبدون ارور نصب شد مشکل از بلد نبودن کرکه خود بازیم سریال نخاست فکر کنم برای اینه لطفا دقیق بگین چی کار کنم منتظرما راستی این اولین پستمه چشم انتظارم نزارین منتظرم مرسی
    ... منمنتظرم جوابمو بدین جوابمو بدین بخونین جوابمو بدین لطفاجواب بدین
    دوست عزیز یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن و فقط یک کرک . رازور یا fedor رو تو بازی paste
    کن . از کرک های دیگه استفاده نکن . مشکلت حل میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببینید من اول کرک razor را نصب کردم همین جوری اخر بازی کپی کردم تو محل نصب......... بعد نه ایکون بازی میاد فقط یه چیز بدون عکس که میگه browse کن بازیو بعدم از تو کلوب میگه no longer exite و برئ به ساپورت سنتر؟؟؟!!!! اخه همه چیز با درستی نصب شد بدون خطا......... اگه باید کرک دیگه بریزم یا راه خاصی داره کرک ریختن بگین الان 2بار است که اینجوری میشه تو هر دیوی دی هم یه کرک هست یعنی 4 پوشه کرک به جز رازور که تو وی سی دیه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینجاها کپی شون کن

c:\documents and settings\user\local settings\application data\rockstar games

c:\documents and settings\user\local settings\application data\microsoft\xlive
    کپی کردم ولی بازهم نیومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •