محتوای مخفی: ساعت 22!
مرسی برادر!
والا به کاره من که نمیاد فقط آزار داشتم بگم بزاری اینجا همه استفاده کنن!×!
ولی خوب به نفعه خودت هم شد دیگه!×!
محتوای مخفی: ساعت 22!
مرسی برادر!
ولی خوب به نفعه خودت هم شد دیگه!×!
دوستان میشه یه ایده یا یه تمپلیت خوب واسه سایت طراحی وب !! و فروش هاست و دامین پیشهاد کنید ؟!
آخرین بروزرسانی ! یه ایراد دیگش رفع شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمردی بیا جلومرسی برادر!
ولی خوب به نفعه خودت هم شد دیگه!×!![]()
جلبه بیلی جون ولی کار لازم داره تا به xampp control برسه
برا من همچین یه خورده گیج میزد. احتمالاً دلیلش اینه که تنظیمات آپاچی و mysql من اورجینال نیست و دستکاری شده
برا اجرای سرور از سرویس استفاده میکنی یا مستقیم برنامه ها اجرا میشن؟ من خودم هیچ وقت سرور رو به عنوان سرویس نصب نمیکنم ولی خیلیای دیگه نصب میکنن که باید با سرویس اجرا بشه!
یه چیز دیگه هم بهش اضافه کنی خیلی خوب میشه. اگه بتونه با یه اینتروال مرتب چک کنه ببینه سرور اجرا میشه یا نه خیلی خوبه. بعدش اون آیکون tray برنامه رو هم بر اساس وضعیت سرور انتخاب کنه که آدم مجبور نشه برنامه رو باز کنه ببینه سرور کار میکنه یا نه.
اینو یه خورده کاملش کنی میتونی برا خودت یه دونه xampp تأسیس کنی! xampp هم کار زیادی نکرده فقط چند تا سرور رو بر اساس همدیگه تنظیم کرده با چند تا batch file کنترلشون میکنه + رابط xampp control همین! فقط به روز رسانیش شاید یه کم وقت بگیره
تازه تو نسخه ویندوزشون میل سرور هم داره ولی تو لینوکس اینم نیست فقط یه دونه ftp daemon به آپاچی و mysql اضافه شده!
همون service که میزنه started دیگه؟ من با ارسال دستور به command line وضیعت سرور رو مشخص میکنم start بشه خاموش یا غیره ... حالا اون نمیدونم چه روشی رو میرهبرا اجرای سرور از سرویس استفاده میکنی یا مستقیم برنامه ها اجرا میشن؟ من خودم هیچ وقت سرور رو به عنوان سرویس نصب نمیکنم ولی خیلیای دیگه نصب میکنن که باید با سرویس اجرا بشه!
این نظرت خوب بود فردا که دارم میرم گیلاس (نیما میدونه کجاستیه چیز دیگه هم بهش اضافه کنی خیلی خوب میشه. اگه بتونه با یه اینتروال مرتب چک کنه ببینه سرور اجرا میشه یا نه خیلی خوبه. بعدش اون آیکون tray برنامه رو هم بر اساس وضعیت سرور انتخاب کنه که آدم مجبور نشه برنامه رو باز کنه ببینه سرور کار میکنه یا نه.) شب برگشتم حتما میرم سره این :لاو: !!
- آیکون Tray رو طبق وضیعت سرور تغییر میدم
- یه فاصله زمانی هم مشخص میکنم یا کاربر بگه که هر فلان دقیقه یا ثانیه بیاد خودکار وضیعت سرور رو چک کنه اگر اجرا نشد که پیغام بده و ...
همینم مونده برم با xampp لاو بترکونماینو یه خورده کاملش کنی میتونی برا خودت یه دونه xampp تأسیس کنی! xampp هم کار زیادی نکرده فقط چند تا سرور رو بر اساس همدیگه تنظیم کرده با چند تا batch file کنترلشون میکنه + رابط xampp control همین! فقط به روز رسانیش شاید یه کم وقت بگیره
تازه تو نسخه ویندوزشون میل سرور هم داره ولی تو لینوکس اینم نیست فقط یه دونه ftp daemon به آپاچی و mysql اضافه شده!
===
خوب الان آیکون tray طبق وضیعت سرور کار میکنه من در کل بیشتر تمرکزم رو روی آپاچی میزارم یکم گذشت دیدم طرفدار داره میرم سوی هردو
آی از خواب دارم میمیرم برم یه آب بخورم بخوابم ! تا فرداشب که بریم ادامه کار
بای!!
Last edited by Bill Gates; 10-07-2009 at 00:22.
خب داریوش چرا یه کاری می کنی که فحش محش بهت بدم؟
محتوای مخفی: جرات داری این رو ببین
--
بچه ها یه سوالی 2 روزه CPUم رو پر کرده.
اول حقایق رو بگم:
1- ادیسون لامپ رو اختراع کرده
2- قبل از ادیسون برق اختراع/اکتشاف شده بوده.
3- (میشه گفتلامپ ساده ترین وسیله ی برقی ه.
سوال:
پس قبلش با برق چی کار می کردن؟
موبایلشون رو شارژ می کردن یا Play Station 3 شون رو وصل می کردن بهش + یه تلویزیون LED بازی می کردن؟!
جدی کسی نمی دونه؟
شکنجه های برقی !! اسمش یادم رفتبچه ها یه سوالی 2 روزه CPUم رو پر کرده.
اول حقایق رو بگم:
1- ادیسون لامپ رو اختراع کرده
2- قبل از ادیسون برق اختراع/اکتشاف شده بوده.
3- (میشه گفتلامپ ساده ترین وسیله ی برقی ه.
سوال:
پس قبلش با برق چی کار می کردن؟
موبایلشون رو شارژ می کردن یا Play Station 3 شون رو وصل می کردن بهش + یه تلویزیون LED بازی می کردن؟!![]()
![]()
دوستان من یه سوال دارم چه گونه تو direct admin یه دیتا بیس بسازم
من direct admin تا حالا کار نکردم
این سوالات در انجمن مطرح بشه بهتره اینجوری برای بقیه هم قابل استفاده هست!
MySQL Management
Create new Database
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)