نه راهی نداره میخوای یه پارتی قوی هم پیدا کن که رئیس جمهوری چیزی باشه تا با یه دستور کارتو جلو بندازه
چون تهرانی یه هفته تا ده روز برات زودتر ترتیبشو میدن
نه راهی نداره میخوای یه پارتی قوی هم پیدا کن که رئیس جمهوری چیزی باشه تا با یه دستور کارتو جلو بندازه
چون تهرانی یه هفته تا ده روز برات زودتر ترتیبشو میدن
نه راهی نداره برو استراحت
Last edited by rayka10; 07-04-2012 at 23:53.
سلام
من از پلیس +10 و اداره راهنمایی رانندگی پرسیدم گفتند گواهینامه های 1 ساله های هوشمند توی جاده بری مشکلی نداره
برا من هم هوشمنده ولی 5 ساله است...موقع تکمیل پرونده ازم تعهد گرفتن که تا یک سال تو جاده نرم...
درسته وقتی هم من به آموزشگاه گفتم سریع جوش آوردن و همون تعهدنامه رو دوباره نشونم دادند
خب وقتی رئیس راهنمایی رانندگی یک شهر با مسئول گواهینامه پلیس +10 بگه که مشکلی نداره فقط نباید تخلف کنی به اونا که ربطی نداره
دوستان در صورت نپرداختن قبض جريمه ايا مشكلي براي گواهينامه مون پيش مياد؟
با سلام
کلا گواهینامه هایی که برای اولین بار برای فردی صادر میشن یکسال محدودیت جاده رو دارن.
حالا چه نوشته باشه چه ننوشته باشه.
موفق باشید.
بله. البته اگر ماشین به نام شما و پلاک به نام شما باشه
جریمه ها زیاد از حد جمع شده باشن براتون SMS میاد
که در صورت عدم پرداخت جریمه ظرف یک ماه برای گواهینامتون سابقه رد میکنن
حتی امکان ضبط گواهینامه هم هست.
سعی کنید جریمه رو پرداخت کنید و رو هم جمع نشن
سلام
لطفا یک منبع ذکر کنید که در مورد گواهینامه های هوشمند ذکر شده باشه که نمیتونند توی جاده ها برن
جزئیات تغییر گواهینامه ها اعلام شد
جانشین رئیس پلیس راهور جزئیات تغییر گواهینامه های رانندگی را اعلام کرد.به گزارش خبرگزاری مهر،سردار تقی مهری با اعلام خبر تصویب قانون تغییر گواهینامه های رانندگی به سه پایه در آخرین روزهای کاری سال گذشته در هیئت دولت گفت: براساس این مصوبه که در آخرین روزهای اسفندماه سال گذشته در هیئت دولت به تصویب رسید گواهینامه های رانندگی از حالت فعلی به سه پایه تبدیل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: براساس این قانون گواهینامه پایه یک برای رانندگی با خودروهای سنگین، گواهینامه پایه دو برای رانندگی با خودروهای نیمه سنگین و پایه سه ویژه رانندگی با خودروهای سبک است.
جانشین رئیس پلیس راهور تصریح کرد: کمیسیون تدوین آیین نامه اجرایی این قانون در پلیس راهور ناجا تشکیل شده است تا درخصوص آموزش های لازم و شرایط صدور گواهینامه های جدید تصمیم گیری شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)