تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 295 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.من یک DV-420 پایونیر گرفتم.موقع پخش عکس وفیلم روی صفحه نمایشگر خود Player میزنه720p یا480p.چه جوری خروجی رو ببرم روی 1080p؟

از روی ریموت کنترل دستگاه برو توی منوی دستگاه . بعد اونجا توی تنظیمات تصویر میتونی خروجی رو تا 1080p بالا ببری . مال منم اولش که به HDMI وصل کردم 480p مینوشت اینکارو کردم درست شد و الان با کیفیت توووپ DVD میبینم . الان سر کارم دقیق یادم نیست که آدرس بدم بهت .اگه نتونستی عصری که رفتم خونه دقیقشو مینویسم برات که از کجا باید بری تو منو و اونجا چیکار بکنی . اما سادست خودت بری تو منو پیداش میکنی .

2. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از روی ریموت کنترل دستگاه برو توی منوی دستگاه . بعد اونجا توی تنظیمات تصویر میتونی خروجی رو تا 1080p بالا ببری . مال منم اولش که به HDMI وصل کردم 480p مینوشت اینکارو کردم درست شد و الان با کیفیت توووپ DVD میبینم . الان سر کارم دقیق یادم نیست که آدرس بدم بهت .اگه نتونستی عصری که رفتم خونه دقیقشو مینویسم برات که از کجا باید بری تو منو و اونجا چیکار بکنی . اما سادست خودت بری تو منو پیداش میکنی .
    آقا دستت درد نکنه.اگر لطف کنی و کامل آدرس بدی ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

DV-420 ضبط هم میکنه؟؟ یهنی اگه usb بزاریم راحت از برنامه ای که داره پخش میشه روی usb میتونه ضبط کنه؟؟
    آخرین قیمتشم اگه کسی داره لطف کنه بزاره
    من هنوز امتحان نکردم . اما اینجوری که تو سایتش میخوندم نوشته بود که cd audio بزاری برات به صورت mp3 کپیش میکنه روی فلش مموریت

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا من برای تلویزیون crt قدیمی مون میخوام یه dvdplayer بخرم
    فقط برام خر کاریش مهمه !!
    قیمتش هم هرچی پایینتر بهتر !!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه.اگر لطف کنی و کامل آدرس بدی ممنون میشم.
    آقا این آدرس و کروکی
    اول دکمه Home Menu روی ریموت رو بزن وارد منوی اصلی دستگاه میشه
    بعد از تو منو Initial Settings رو انتخاب کن
    بعد برو توی Video Output اونجا قسمت HDMI Resolution رو بزای روی 1920x1080p

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همین الان زنگ زدم نمایندگی پایونیر و این مشکل رو گفتم . مسئولش گفت شما هروقت دستگاهتون رو به همراه فاکتور خرید بیارید ما براتون firmware رو آپدیت میکنیم و قابلیت خوندن dvd های کد 1 که مخصوص امریکا هستش رو هم براتون درست میکنیم .
    سلام. میشه آدرس این نمایندگی رو لطف کنید. فقط تعمیرات انجام میده یا فروش هم داره؟ ضمناً شما از کجا خریدید؟
    من هم بعد از کلی تحقیق به این مدل پایونیر رسیدم. درسته فیلیپس 3360 هم دستگاه خوبیه و با زیرنویسها بهتر کار میکنه ولی ظاهراً کیفیت تصویر و صدای این پایونیر بهتره.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. میشه آدرس این نمایندگی رو لطف کنید. فقط تعمیرات انجام میده یا فروش هم داره؟ ضمناً شما از کجا خریدید؟
    من هم بعد از کلی تحقیق به این مدل پایونیر رسیدم. درسته فیلیپس 3360 هم دستگاه خوبیه و با زیرنویسها بهتر کار میکنه ولی ظاهراً کیفیت تصویر و صدای این پایونیر بهتره.
    این نمایندگی فروش هست نمیدونم تعمیر هم میکنه یا نه . اما مثل اینکه یک نمایندگی تعمیرات پایونیر هم هست که من آدرسشو نمیدونم . اما دوستان حتما میدونند و راهنمایی میکنند . حالا من عصری که برم خونه آدرس دقیقشو + تلفن از رو فاکتور برات مینویسم . اما همینجوری هم خیلی سر راسته آدرسش . خیابان جمهوری زیر پل حافظ . مغازشم سر نبش هست . میشه ضلع شمال شرقی . من از همین نمایندگی خریدم . به نظر منم فقط از نمایندگی بگیر . ممکنه نسبت به مغازه های متفرقه 10 تومن گرونتر بده اما هم میدونی گارانتیش اصله و تقلبی نیست هم خیالت راحته اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد برای دستگاهت یکی هست جوابتو بده . من خودم DVD کد 1 رو نمیتونستم ببینم زنگ زدم دستگاه رو بردم برام مجانی کدش رو باز کرد ! حالا از مغازه متفرقه میخریدم معلوم نیست اینکارو میکرد یا نه ! و نمایندگی هم میبردم ممکن بود بگه از ما نخریدی به ما مربوط نیست !! بالاخره اینجا ایرانه دیگه !! هر مغازه داری هرجور دلش میخواد با مشتری برخورد میکنه !! اما خوب نمایندگی ها یکم کارشون با حساب کتاب تره .
    Last edited by dara_az; 10-10-2010 at 10:35.

9. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این نمایندگی فروش هست نمیدونم تعمیر هم میکنه یا نه . اما مثل اینکه یک نمایندگی تعمیرات پایونیر هم هست که من آدرسشو نمیدونم . اما دوستان حتما میدونند و راهنمایی میکنند . حالا من عصری که برم خونه آدرس دقیقشو + تلفن از رو فاکتور برات مینویسم . اما همینجوری هم خیلی سر راسته آدرسش . خیابان جمهوری زیر پل حافظ . مغازشم سر نبش هست . میشه ضلع شمال شرقی . من از همین نمایندگی خریدم . به نظر منم فقط از نمایندگی بگیر . ممکنه نسبت به مغازه های متفرقه 10 تومن گرونتر بده اما هم میدونی گارانتیش اصله و تقلبی نیست هم خیالت راحته اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد برای دستگاهت یکی هست جوابتو بده . من خودم DVD کد 1 رو نمیتونستم ببینم زنگ زدم دستگاه رو بردم برام مجانی کدش رو باز کرد ! حالا از مغازه متفرقه میخریدم معلوم نیست اینکارو میکرد یا نه ! و نمایندگی هم میبردم ممکن بود بگه از ما نخریدی به ما مربوط نیست !! بالاخره اینجا ایرانه دیگه !! هر مغازه داری هرجور دلش میخواد با مشتری برخورد میکنه !! اما خوب نمایندگی ها یکم کارشون با حساب کتاب تره .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ba salam , man taze vared inja shodam vaghean jaye herfeyiye .
    mikhastam ye hometheater khub bekharam ta 550 pul daram vatarjihan mikham ke rear speakers wireless bashe .
    mamnun

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •