نفس كلامت...
![]()
نفس كلامت...
![]()
احتمال اينكه اين سايت جمع شده باشه هست.اگر با راهكاري كه در پست اول قرار دادم نتوستيد وارد آن سايت بشيد احتمال جمع شدن سايت هست.
کسی این ورزن جدید رو نصب کرده؟؟؟؟؟
تو این ورزن نمیشه کی وارد کرد شاید هم ماله من نشه!!!!!!!!!!
کسی راهی بلد هست که بشه اکتیوش کرد؟؟؟؟؟
با سلام
من بعد از دانلود این کرک ریستر برای اجرا فایل exe با پیغام زیر مواجه شدم . برای رفع این مشکل باید چکاری انجام بدم
ممنون میشم سریع جواب بدید سیستمم رو هواست کلیدهام همه بلک شدند
![]()
Last edited by HAMID-3138; 03-11-2009 at 00:39.
ابتدا با توجه به اينكه نفرموديد ار كدام محصول كاسپر استفاده ميكنيد ابتدا بايد يك سريال كه در ليست سياه قرار گرفته پيدا كنيد.بدون اينكه به اينترنت وصل بشيد اين سريال را در قسمت Activation Online وارد كنيد.پس از اينكه كاسپر نتوست براي تاييد سريال به سرورهاي خودش وصل بشه يك پنجره جديد باز ميشه و شما ميتونيد كليد مورد نظر را با استفاده از گزينه Browse وارد نماييد.
شما بايد برنامه Net FrameWork. را از اينترنت يا از سايت كايكروسافت دانلود و نصب كنيد(نسخه 2 به بالا باشه).
آقا کرک های جدید ندارین برای من همه بلوک شده. این راه 30 روزه رو هم یکی نگفت برای 2009 هم هست چطوریه ؟؟؟؟
سلام
12_08_1388
03_2009_NOV
5.5MB
خوش باشین،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
©م.م.©
اینا همه بلاک شدن.
اون دوستمون هم که کلیدهای 7 آبان گذاشته مال اونم بلاک شده
خلاصه به داد ما برسید !
"امروز متاسفانه کلیدها همگی بلاک شده اند و هیچ کلید سالمی در اینترنت یافت نمیشود به جز همین یک کلید برای کسپرسکی اینترنت سکیوریتی در اولین فرصتی که جدیدترین کلیدها در اینترنت قرار گیرند این پست مجددا آپدیت میشود شما میتواند فعلا از همین یک کلید استفاده نمائید"
پسوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
■ جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی
(03/11/2009) KIS & KAV
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید……………………………………کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
■ کد 6 ماهه برای محصول 2010 & 2009 Kaspersky Internet Security
UREJC-DPU8G-8QX4J-ZQJPT
……………………………………
■ بهترین روش برای استفادهء دائم از Kaspersky Internet Security 2010 کرک Trial Reset هست که در پست زیر معرفی شده :
موفق باشید ♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)