شکر خدا من که مشکلی ندارم. شما یه چک بکن با سرویسهای دیگه مثل چیز پی ان مشکل نداری شاید صفر شدن مال ارتباط ضعیف با سرور چیز پی ان باشه ؟!
از پشتیبانی هم سوال بکن ببین چی میگند ؟!:![]()
شکر خدا من که مشکلی ندارم. شما یه چک بکن با سرویسهای دیگه مثل چیز پی ان مشکل نداری شاید صفر شدن مال ارتباط ضعیف با سرور چیز پی ان باشه ؟!
از پشتیبانی هم سوال بکن ببین چی میگند ؟!:![]()
من مشکلم فقط اینکه مواقعی که دانلود نمیکنم سرعت میخوابه و دیگه از جاش پا نمیشه
وگرنه مواقعی که داره دانلود میکنه مرتب دانلود میکنه و مشکلی نداره
با وی پی اس خودم هم اینکارو کردم و باز هم همین مشکل بالا رو دارم
به پشتیبانی هم زنگ زدم خانومه(گفتیم توی پشتیبانی دیگه خبری از زن اونجا نیست که سرو کلشون اونجا هم پیدا شد)گفته طبق معمول ایراد از مخابراته
4 ساعته دونبال یک هاست عکس درست حسابی که مسدود نشده توسط این مخابراتی ها هستم تا یکی پیدا کنم....نبوغ به تمام معنا هستن اینا با این کاراشون.....
ناچارا باید از سرویس سایر کشور ها استفاده کرد .
من رفتم داخل Google Translate و مثلا Image Upload رو به آلمانی ترجمه کردم و در Google.de خروجی Google Translate رو به زبان آلمانی وارد کردم تا سایت های آپلود عکس آلمانی ها بیاد . گرچه زبانش انگلیسی نیست اما حداقل کار راه بندازه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه نمونه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سر فرصت میشه بیشتر پیدا کرد ...
تا بعد ...
چیکار میشه کرد دیگه
زورشون به عکس میرسه
من این دوتا رو استفاده میکنم.ببین به کارت میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عیدتون مبارک ، میخواستم خط ADSL را از 128K به 256K تغییر بدم در ضمن از اینترنت نامحدود استفاده میکنم آیا امکانش هست و هزینش چقدره ؟ آیا میتونم بازهم از اینترنت نامحدود استفاده کنم؟
سلام
من تهران مرکز الغدیر هستم
الان از شاتل دزد 512 دارم اما می خوام بیام داتک
سرعتش چه جوریه؟؟؟؟توی ساعت رایگانش چه جوریه؟؟؟؟برا 512 گرفتن چی کار باید کرد آحه زنگ زدم گفت به دانشجو هم نمیدن دیگه؟؟؟راهی برا پیچوندن هست؟؟؟
فقط خواهشا دریابید منو و جواب بدین
اگر نامحدود هستید ! اگر میخواید سرویستون را عوض کنید اولا به قیمت جدیدی حساب میشود و همچنین نیاز به اسناد و مدارکی دارید که بتونید 256 بگیرید. و در صورتی که 256 کردیدی پس از 1 ماه پشیمون شدید میتونید درخواست بدید طبق تعرفه جدید برمیگردونند براتون.
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
راه پیچوندن نداره دیگه باید یه مدرک شرکتی یا پروانه ی پکالت یا مدرک استادی دانشگاه یا مدرک داشتن مقام علمی در کشور و یا .... داشته باشید. زنگ بزنید بهتون کامل لیستشو میگه
اگر شما برید اونجا با کارت دانشجویی کارت رو راه می ندازند اونها که بدشون نمی یاد پول بگیرند.
سلام
آقا دمتون گرم که حداقل جواب دادین
شما از داتک راضی هستید؟؟؟
ساعت رایگانش سرعتش چه جوریاس؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)