تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 167 از 1042 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیگه تحملم تموم شد واقعا زنگ زدم شاتل میرم تا آخر ماه قرار داد میبندم یه سرویس 320 شاتل میگیرم البته فعلا گفت پورت نداریم ولی گفت چون شما شرکتی میگیرین تا آخر ماه براتون ردیف میکینم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیگه تحملم تموم شد واقعا زنگ زدم شاتل میرم تا آخر ماه قرار داد میبندم یه سرویس 320 شاتل میگیرم البته فعلا گفت پورت نداریم ولی گفت چون شما شرکتی میگیرین تا آخر ماه براتون ردیف میکینم .
    روی تورنت حساب باز نکن چون اصلا نمیشه پیش بینی کرد که وضعت بهتر میشه من 10 دقیقه یه تورنت گذاشتم الان ولی درصد هیچ کس هم بالا نرفت منهم سرعتم اینه که میبینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی از سرورهای دیگه مثل رپید سرعت حد اکثره.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

داتک افتضاح افتضاح مسخره دیگه اعصابم ریختن بهم دیگه سرویسم و عوض میکنم زنگ زدم میگه هیچ مشکلی وجود نداره خدایی خودتون ببنید این یعنی مشکلی وجود نداره سرویس 512 من در حد جوکه سرعتش رپید شیر سرعتم بین 0-3 کیلوبایته خنده داره تورنت رو که اصلا هیچی سرعت اوردن صفحات در حد Dailup .
    بره من زنه 1 ساعت داستان تعرف میکنه مگه برو از دانلود دات کام 3 تا لینک مستقیم بگیر بعد بیا از داتک سه تا لینک مستقیم بگیر دانلود کن بعد میانگین بگیر سرعتت رو از زیر 25 بود بر ما تازه ایمیل بزن بابا اینا دیگه علنا گذاشتن سره کار هم رو .

عجب!!!

ازت امتحان ریاضی گرفته؟؟(میانگین بگیر..جمع کن...تفریق کن)

خوبه نگفت که یه انتگرالی چیزی هم بگیر

اما در مورد تورنت شاتل راستش من زیاد استفاده نکردم....
    البته چند ماهه پیش تو محل کارم که ارت4 استفاده میکنیم فکرکنم سرعت حدود 35-40 بود.....

اما الان دقیقا نمیدونم چطوره....

ولی درمورد دانلود از سایرجاها بهت اطمینان میدم که اگه از سرویس آرت استفاده کنی تحت هیچ شرایطی سرعتت کم و زیاد نمیشه.....

حتی یک کیلوبایت هم کم و زیاد نداری

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

روی تورنت حساب باز نکن چون اصلا نمیشه پیش بینی کرد که وضعت بهتر میشه من 10 دقیقه یه تورنت گذاشتم الان ولی درصد هیچ کس هم بالا نرفت منهم سرعتم اینه که میبینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی از سرورهای دیگه مثل رپید سرعت حد اکثره.
    رپید اگه free دانلود کنی سرعتش کم میشه
    ولی با پریموم خیلی خوبه
    (منظورم کلا شاتل بود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام دوستان,از دوستانی که adsl دارن می خواستم یه نظر سنجی و راهنمایی بخوام که جدا قیمت از کدوم سرویس دهنده بیشتر راضی هستند من شنیدم فن آوا اینجا هم ظاهرا صبا نت بیشترین استفاده کننده رو داره.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما هم دیگه زیادی شلوغش کردین
    منم مثل شما دارم 512 داتک استفاده میکنم.همین الان این تست که ساعت 6 بعدظهر هست واست میزارم تا ببینی داتک اینقدرام که میگی بد نیست.شاید تو منطقه شما بد باشه.تو هر منطقه ای تقریبا یه شرکت خوبه.بارها و بارها افرادی رو دیدم که از همین شاتلی که شما باهاش تماس گرفتی ازش ناله کردن و گفتن مزخرفه.اتفاقا دیشب داشتم با سرعت 100 دانلود میکردم(حدود ساعت 11).اگه یه شرکتی در منطقه شما به درد نمیخوره دلیل نمیشه جاهای دیگه نشه استفاده کرد.شما اگه یه نگاهی به قیمتای سپنتا بندازی میفهمی که 512 رو داره میده نزدیک 120 تومن.من نمیدونم قیمت خون باباشو گذاشته روش؟
    اگه سرویستون بده بنا به صلاح دید خودتون عوض کنید و اینقد گله و شکایت نکنید.من نه وکیل مدافع شرکتیم نه از کسی حمایت میکنم.چیزی که خوب باشه میگم خوبه و بد باشه میگم بده.
    اینم تست(هرچند که هیچ اعتقادی بهش ندارم اما به خاطر شما گرفتم)

7. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شبا سرعت من میاد پایین برعکس روز ولی همین شب کم سرعت اکانت 384 پارس هست که البته هم حجمیه و هم تایم مجانی نداره و گرونتر از 512 بعضی جاهاست که محدودیت هم تازه ندارند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شبا سرعت من میاد پایین برعکس روز ولی همین شب کم سرعت اکانت 384 پارس هست که البته هم حجمیه و هم تایم مجانی نداره و گرونتر از 512 بعضی جاهاست که محدودیت هم تازه ندارند.
    اوووووووووووووووووووه !
    پینگش چرا اونهمه بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از دایل آپ هم بالاتره پینگش.
    اگه همیشه همینجوری هست، حتما با ISP تون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید. مشکل خیلی جدی هست هاااااااا.
    موفق باشید

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امروز پینگ رفته بالا نمیدونم چرا ولی همیشه حد اکثر 600 هست

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پینگ منم طرف 900 بود. مگه چه مشکلی به وجود میاره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •