دیگه تحملم تموم شد واقعا زنگ زدم شاتل میرم تا آخر ماه قرار داد میبندم یه سرویس 320 شاتل میگیرم البته فعلا گفت پورت نداریم ولی گفت چون شما شرکتی میگیرین تا آخر ماه براتون ردیف میکینم .
دیگه تحملم تموم شد واقعا زنگ زدم شاتل میرم تا آخر ماه قرار داد میبندم یه سرویس 320 شاتل میگیرم البته فعلا گفت پورت نداریم ولی گفت چون شما شرکتی میگیرین تا آخر ماه براتون ردیف میکینم .
روی تورنت حساب باز نکن چون اصلا نمیشه پیش بینی کرد که وضعت بهتر میشه من 10 دقیقه یه تورنت گذاشتم الان ولی درصد هیچ کس هم بالا نرفت منهم سرعتم اینه که میبینی:
ولی از سرورهای دیگه مثل رپید سرعت حد اکثره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب!!!
ازت امتحان ریاضی گرفته؟؟(میانگین بگیر..جمع کن...تفریق کن)
خوبه نگفت که یه انتگرالی چیزی هم بگیر
اما در مورد تورنت شاتل راستش من زیاد استفاده نکردم....
البته چند ماهه پیش تو محل کارم که ارت4 استفاده میکنیم فکرکنم سرعت حدود 35-40 بود.....
اما الان دقیقا نمیدونم چطوره....
ولی درمورد دانلود از سایرجاها بهت اطمینان میدم که اگه از سرویس آرت استفاده کنی تحت هیچ شرایطی سرعتت کم و زیاد نمیشه.....
حتی یک کیلوبایت هم کم و زیاد نداری![]()
رپید اگه free دانلود کنی سرعتش کم میشه
ولی با پریموم خیلی خوبه
(منظورم کلا شاتل بود )
با سلام دوستان,از دوستانی که adsl دارن می خواستم یه نظر سنجی و راهنمایی بخوام که جدا قیمت از کدوم سرویس دهنده بیشتر راضی هستند من شنیدم فن آوا اینجا هم ظاهرا صبا نت بیشترین استفاده کننده رو داره.
دوست عزیز شما هم دیگه زیادی شلوغش کردین
منم مثل شما دارم 512 داتک استفاده میکنم.همین الان این تست که ساعت 6 بعدظهر هست واست میزارم تا ببینی داتک اینقدرام که میگی بد نیست.شاید تو منطقه شما بد باشه.تو هر منطقه ای تقریبا یه شرکت خوبه.بارها و بارها افرادی رو دیدم که از همین شاتلی که شما باهاش تماس گرفتی ازش ناله کردن و گفتن مزخرفه.اتفاقا دیشب داشتم با سرعت 100 دانلود میکردم(حدود ساعت 11).اگه یه شرکتی در منطقه شما به درد نمیخوره دلیل نمیشه جاهای دیگه نشه استفاده کرد.شما اگه یه نگاهی به قیمتای سپنتا بندازی میفهمی که 512 رو داره میده نزدیک 120 تومن.من نمیدونم قیمت خون باباشو گذاشته روش؟
اگه سرویستون بده بنا به صلاح دید خودتون عوض کنید و اینقد گله و شکایت نکنید.من نه وکیل مدافع شرکتیم نه از کسی حمایت میکنم.چیزی که خوب باشه میگم خوبه و بد باشه میگم بده.
اینم تست(هرچند که هیچ اعتقادی بهش ندارم اما به خاطر شما گرفتم)
![]()
شبا سرعت من میاد پایین برعکس روز ولی همین شب کم سرعت اکانت 384 پارس هست که البته هم حجمیه و هم تایم مجانی نداره و گرونتر از 512 بعضی جاهاست که محدودیت هم تازه ندارند.
اوووووووووووووووووووه !
پینگش چرا اونهمه بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دایل آپ هم بالاتره پینگش.
اگه همیشه همینجوری هست، حتما با ISP تون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید. مشکل خیلی جدی هست هاااااااا.
موفق باشید![]()
امروز پینگ رفته بالا نمیدونم چرا ولی همیشه حد اکثر 600 هست
پینگ منم طرف 900 بود. مگه چه مشکلی به وجود میاره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)