تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 394 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بچه ها این اسمارت ولوم توی پلیر های کریتیو چیه ؟ من متوجهش نشدم !
    این سومین باره که این سوالو پرسیدم .
    دفعه اول که شما پرسیدی تو اینترنت سرچ کردم به چند جواب رسیدم چون منظور طرف رو درست متوجه نشدم چیزی ننوشتم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هر آهنگی رو که گوش میدی تو استدیو با یک ولوم مشخص ضبط شده و برای همین با یک ولوم مشخص بلندی صدای مختلف تو آهنگ های گوناگون تجربه خواهید کرد این قابلیت اجازه میده که به هر آهنگ رسیدی دوباره به بالا پایین کردن ولوم مشغول نشید. چون همه رو تو یک سطح پخش میکنه(خودم نفهمیدم چی گفتم)

2. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    اگه ممکنه یه mp3 player تا 30 تومن بهم معرفی کنید که بشه به ضبط وصلش کرد (از طریق کابل فکر کنم بشه چون قبلا موبایلو وصل کرده بودم ) و کیفیت صدای خوبی داشته باشه

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام
    اگه ممکنه یه mp3 player تا 30 تومن بهم معرفی کنید که بشه به ضبط وصلش کرد (از طریق کابل فکر کنم بشه چون قبلا موبایلو وصل کرده بودم ) و کیفیت صدای خوبی داشته باشه

ممنون
    حد اقل باید 55-39 تومن بدی اون هم 39 تومن به شرطی که اینترنتی بخری:
    کد:

5. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من قصد خريد يك پلير را دارم با توجه به تعطيلي دو روزه بازار تصميم گرفتم كمي تحقيق كنم.

1_فقط براي شنيدن موسيقي ازش استفاده مي كنم ( به ضبط صدا يا راديو نيازي ندارم) و از روي جيب شلوار تعويض آهنگ ميسر باشد.
    2_موقع راه رفتن و دويدن ازش مي كنم و اكثر موارد در جيب شلوار و تحت فشار و اصطحكاك است
    3_ كيفيت صدا و عمر باتري برايم مهم است.چون به خاطر سر و صداي محيط مجبورم با صداي بلند آهنگ ها را گوش كنم.
    4_قيمت در محدوده 50 هزار تومان.
    5_ترجيحا با صفحه نمايشگر .
    6_حجم 1 يا 2 گيگ برايم كافي است.

پلير قبلي من هم zen neon 2 بود كه متاسفانه در يك بي دقت در آب افتاد و از كار افتاد و گارانتي هم نتوانست درستش بكند.قصد خريد zen stone معمولي يا پلاس را داشتم كه با مراجعه به فروشگاه مركزي شاب در چيذر متوجه شدم ديگر توليد نمي شه و بهم سري موزاييك را پيشنهاد كردند كه نپسنديدم و نمي دانم كريتيو مدل هاي ديگري در اين رنج قيمت دارد يا نه؟

سپس قصد خريد ipod shuffel را كردم كه البته چون مي خواهم هدفون in ear استفاده كنم بايد براش رابط بخرم كه نمي دونم قيمت تبديل چقدره و همچنين امكانات كم شافل و مشكلات ريختن آهنگ در دستگاه و نياز به نرم افزار مخصوص اين گزينه را كم رنگ كرد.
    همچنين cowon iaudio E2 هم نظرمو جلب كرد كه باز هم نم دانم در ايران پيدا مي شود يا نه؟

پلير بعدي SanDisk Sansa Clip است كه مشخصات خوبي دارد و جديدا Clip+ هم ارائه شده كه مشخصات خوبي دارد و نمي دانم مدل پلاس در ايران پيدا مي شه يا نه و اصلا نمايندگي سن ديسك كجاي تهران است؟

ممنون مي شوم دوستان در مورد بهترين پلير با اين مشخصات من را راهنمايي بفرمايند ( همچنين در مورد مكان خريد و اينكه در ايران يافت مي شود يا خير؟)

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من قصد خريد يك پلير را دارم با توجه به تعطيلي دو روزه بازار تصميم گرفتم كمي تحقيق كنم.

1_فقط براي شنيدن موسيقي ازش استفاده مي كنم ( به ضبط صدا يا راديو نيازي ندارم) و از روي جيب شلوار تعويض آهنگ ميسر باشد.
    2_موقع راه رفتن و دويدن ازش مي كنم و اكثر موارد در جيب شلوار و تحت فشار و اصطحكاك است
    3_ كيفيت صدا و عمر باتري برايم مهم است.چون به خاطر سر و صداي محيط مجبورم با صداي بلند آهنگ ها را گوش كنم.
    4_قيمت در محدوده 50 هزار تومان.
    5_ترجيحا با صفحه نمايشگر .
    6_حجم 1 يا 2 گيگ برايم كافي است.

پلير قبلي من هم zen neon 2 بود كه متاسفانه در يك بي دقت در آب افتاد و از كار افتاد و گارانتي هم نتوانست درستش بكند.قصد خريد zen stone معمولي يا پلاس را داشتم كه با مراجعه به فروشگاه مركزي شاب در چيذر متوجه شدم ديگر توليد نمي شه و بهم سري موزاييك را پيشنهاد كردند كه نپسنديدم و نمي دانم كريتيو مدل هاي ديگري در اين رنج قيمت دارد يا نه؟

سپس قصد خريد ipod shuffel را كردم كه البته چون مي خواهم هدفون in ear استفاده كنم بايد براش رابط بخرم كه نمي دونم قيمت تبديل چقدره و همچنين امكانات كم شافل و مشكلات ريختن آهنگ در دستگاه و نياز به نرم افزار مخصوص اين گزينه را كم رنگ كرد.
    همچنين cowon iaudio E2 هم نظرمو جلب كرد كه باز هم نم دانم در ايران پيدا مي شود يا نه؟

پلير بعدي SanDisk Sansa Clip است كه مشخصات خوبي دارد و جديدا Clip+ هم ارائه شده كه مشخصات خوبي دارد و نمي دانم مدل پلاس در ايران پيدا مي شه يا نه و اصلا نمايندگي سن ديسك كجاي تهران است؟

ممنون مي شوم دوستان در مورد بهترين پلير با اين مشخصات من را راهنمايي بفرمايند ( همچنين در مورد مكان خريد و اينكه در ايران يافت مي شود يا خير؟)
    یه نگاه به لینک زیر بنداز
    کد:
    تو تحرک stone خوب جواب میده و به سختی میشه پیدا کرد حدود 65 تومن
    کلیپ 2 گیگ هم 55 تومن
    E2 هم تو ایران هست قیمتش رو یادم نیستم فکر کنم 4 گیگ 75 تومن از آقای عثمان بپرس ایشون از همه قیمت های کوون خبر داره.
    لینک زیر پروفایل ایشون هست.
    کد:
    سن دیسک تو ایران نمایندگی نداره
    همه این ها تو مجتمع پایتخت تقاطع میرداماد و ولی عصر پیدا میشه.
    و به سختی تو خیابون جمهوری.

8. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته كليپ 2 گيگ 39 تومنه ( طبق اون لينك خريد اينترنتي كه چند ژست بالاتر هست)
    كليپ پلاس تو ايران يافت مي شه ؟ ( ترجيحا در مجتمع پايتخت؟)
    پلير بسيار خوبيست طبق ريويوها...
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

البته كليپ 2 گيگ 39 تومنه ( طبق اون لينك خريد اينترنتي كه چند ژست بالاتر هست)
    كليپ پلاس تو ايران يافت مي شه ؟ ( ترجيحا در مجتمع پايتخت؟)
    پلير بسيار خوبيست طبق ريويوها...
    کد:
    اون لینک رو خودم گذاشته بودم دوست من.
    باید دقت بکنی که این پلیر رو اون سایت اشاره شده موجود نداره اگه داشت خودم یک دونه میگرفتم.
    من clip+ ایران ندیدم و میدونم تا 2 هفته پیش هیچ جا نبوده و این طور که بر میاد قرار نیست فعلا جایی دیده بشه.
    در باره کیفیت این پلیر هم من خیلی این ور اون ور اشاره کردم بله واقعا خروجی خوبی داره.
    البته شما اگه اون هدفون 1400$ DFKT که اون مقاله رو نوشته به حر چی بزنی حال میکنی میخواد حالا کیفیتش خوب باشه یا نه
    Last edited by peaceful1; 11-07-2010 at 00:32.

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

دوستان " تاحالا کسی صدای ایپاد شافل رو تست کرده ؟ اکولایزر نداره کم نمیاره ؟

نمی شه با برنامه itunes اکولایزر واسه اهنگ ا انتخاب کرد ( ایپاد شافل ) ؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان " تاحالا کسی صدای ایپاد شافل رو تست کرده ؟ اکولایزر نداره کم نمیاره ؟

نمی شه با برنامه itunes اکولایزر واسه اهنگ ا انتخاب کرد ( ایپاد شافل ) ؟

مرسی
    کسی که ipad touch میخره خیلی به فکر اکولایزر نیست چه برسه به شافل هیچ کدوم از محصولات اپل تنظیمات حرفه ای صدا ندارند.

14. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

سلام
    یه mp3 پلیر ارزون ولی خوب دوگیگی با قیمتش معرفی میکنین
    کوچیک و قابل مخفی کردن باشه
    برای داداشم میخوام
    سربازه
    Last edited by Reza Razor; 17-07-2010 at 11:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •