با عرض سلام خدمت دوستان
من قصد خريد يك پلير را دارم با توجه به تعطيلي دو روزه بازار تصميم گرفتم كمي تحقيق كنم.
1_فقط براي شنيدن موسيقي ازش استفاده مي كنم ( به ضبط صدا يا راديو نيازي ندارم) و از روي جيب شلوار تعويض آهنگ ميسر باشد.
2_موقع راه رفتن و دويدن ازش مي كنم و اكثر موارد در جيب شلوار و تحت فشار و اصطحكاك است
3_ كيفيت صدا و عمر باتري برايم مهم است.چون به خاطر سر و صداي محيط مجبورم با صداي بلند آهنگ ها را گوش كنم.
4_قيمت در محدوده 50 هزار تومان.
5_ترجيحا با صفحه نمايشگر .
6_حجم 1 يا 2 گيگ برايم كافي است.
پلير قبلي من هم zen neon 2 بود كه متاسفانه در يك بي دقت در آب افتاد و از كار افتاد و گارانتي هم نتوانست درستش بكند.قصد خريد zen stone معمولي يا پلاس را داشتم كه با مراجعه به فروشگاه مركزي شاب در چيذر متوجه شدم ديگر توليد نمي شه و بهم سري موزاييك را پيشنهاد كردند كه نپسنديدم و نمي دانم كريتيو مدل هاي ديگري در اين رنج قيمت دارد يا نه؟
سپس قصد خريد ipod shuffel را كردم كه البته چون مي خواهم هدفون in ear استفاده كنم بايد براش رابط بخرم كه نمي دونم قيمت تبديل چقدره و همچنين امكانات كم شافل و مشكلات ريختن آهنگ در دستگاه و نياز به نرم افزار مخصوص اين گزينه را كم رنگ كرد.
همچنين cowon iaudio E2 هم نظرمو جلب كرد كه باز هم نم دانم در ايران پيدا مي شود يا نه؟
پلير بعدي SanDisk Sansa Clip است كه مشخصات خوبي دارد و جديدا Clip+ هم ارائه شده كه مشخصات خوبي دارد و نمي دانم مدل پلاس در ايران پيدا مي شه يا نه و اصلا نمايندگي سن ديسك كجاي تهران است؟
ممنون مي شوم دوستان در مورد بهترين پلير با اين مشخصات من را راهنمايي بفرمايند ( همچنين در مورد مكان خريد و اينكه در ايران يافت مي شود يا خير؟)
یه نگاه به لینک زیر بنداز
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تحرک stone خوب جواب میده و به سختی میشه پیدا کرد حدود 65 تومن
کلیپ 2 گیگ هم 55 تومن
E2 هم تو ایران هست قیمتش رو یادم نیستم فکر کنم 4 گیگ 75 تومن از آقای عثمان بپرس ایشون از همه قیمت های کوون خبر داره.
لینک زیر پروفایل ایشون هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سن دیسک تو ایران نمایندگی نداره
همه این ها تو مجتمع پایتخت تقاطع میرداماد و ولی عصر پیدا میشه.
و به سختی تو خیابون جمهوری.