Templar که فوق العادس. من الان لول 11 شدم هنوزم Mind Fortress رو ندادم ولی لباس Templar رو پوشیدم (Knight Commander رو هنوز نخریدم) ولی Mind Resistance ـم رسیده به 37! خیلی وقتا اسپلا روم میس میشه.
.gif)
میرسم به میجا همونجا در جا مرخص میشن چون ضربه هام ماناشون رو میسوزونه.
اون کلاسای تخصصی هم وقتی یه بار باز بشن دفعات بعد باز میمونن. مثلا اگه دفعه قبل Reaver رو باز کرده باشی این دفعه از همون اول بازه و لازم نیست کار خاصی کنی. البته اونایی که هنوز یاد نگرفتی باز نمیشنااااا.
من قبلا که وریور Two-Hand رفته بودم str رو تا 50 برده بودم بالا و dex ـم 10-12 بود. با اینحال وقتی دشمنای تیز و فرز مثل Rogue میومد سراغم واقعا کم میاوردم. برای همین میگم باید dex رو در حد معقول نگه داشت. حالا واسه وریور لازم نیست خیلی بالا بره ولی بنظرم 30 باشه کافیه.
ببین.... آرمور که با زره میره بالا مقدار دمیج دشمن رو کم میکنه ولی def مقدار میس شدنشو. نمیشه با هم زیاد مقایسشون کرد. برای دشمنای تیز و فرز بهتره def بالایی داشته باشی. آخه میدونی که تیز و فرزا که معمولا روگ هستن armor penetration دارن که قاتل زره های گردن کلفته.
برای اینکه متوجه بشی چقدر def مهمه فقط همینقدر بدون که اگه def به حدود 120-130 رسید دیگه عملا هیچ ضرب معمولی دشمنا بهت نمیخوره. فقط critical یا special ها بهت میخوره!!!
.gif)
Rogue من که میگم لوس شده الان 117 شده defense ـش!!
دکمه R ؟؟؟؟؟ منظورت همون دکمه هست که نگهش میداری آیتم ها رو روشن میکنه و اسمشون رو مینویسه؟ پیش فرض TAB هست این دکمه.