تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 198 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

ممنون از راهنمایی و دلداریت
    خوب اینطوری باشه خویه که بشه درجه سختی بازی رو عوض کردو به حالت قبل برگردوند البته واسه من تازه کار اونم بار اول فقط
    انصافا بازی قشنگیه و من کلا از بازی هایی که چندین بار ارزش بازی کردنو داشته باشن لذت میبرم
    آره همین Orge بود انصافا حال کردم که غولای این بازی مثل غولای زپرتی بازی های اکشن نیستن باید استفاده درست کنی از نیروهات تا ببریشون نه فقط تیر خالی کنی روشونو در بری
    کاراکترمم دقیقا همینی هست که خودت برا بار پنجم ساختی فقط این Templar و Champion رو نمیدونم چیه
    ولی کم کم که دارم میرم جلو یه چیزایی داره حالیم میشه
    خیلی خوبه. منم فکر کنم بهترین کارکتر برای بار اول Warrior باشه. البته من اولین کارکترم درسته که وریور بود ولی Two-Hand ـش کرده بودم یعنی سپر نداشت بجاش از اون شمشیر بزرگا برمیداشت. یخورده سختم بود تازه ایزی میرفتم. همین Ogre نامرد پوستمو کند تا کشتمش.

اون Templar و Champion و امثالهم هم کلاسهای تخصصیه که برای هر کلاس اصلی چهار تا هست که فقط دو تاشون رو میتونی انتخاب کنی. البته بعد از اینکه آموزشش رو دیدی. مثلا وریور میتونه Templar, Champion, Berserker و Reaver بشه. هر کدوم از این تخصص ها چهار تا قابلیت جدید بهت اضافه میکنه که تو استراتژی و تاکتیکت خیلی تغییر بوجود میاره.
    یکیشون رو لول 7 که شدی میتونی انتخاب کنی دومیش رو هم لول 14. کلا خیلی تنوع بوجود میاره.

مثلا من دفعه اول که وریور بودم Reaver و Berserker رو داده بودم. یدونه که میزنم تو سر طرف، از وسط تا میشد!! ولی بجاش یه میج که میومد سریع میوفتادم به پاش که تو رو خدا منو نکش!!! اما این دفعه میخوام حقشونو بذارم کف دستشون. این دفعه Templar و Champion رو برمیدارم تا حالیشون کنم دنیا دست کیه.

حالا ولش کن. ممکنه گیج بشی. خودت بازی کنی بهتر میفهمی.

2. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب من که Ogre رو به راحتی نه ولی سخت هم نبود . همش 10 تا lesser health مصرف کردم .تا میومد منو برداره الیستیر استانش میکرد تا میومد الیستیر رو برداره من استانش میکردم . ولی اون میجه که همون اول مرد . خداییش یه قدرتی دارن این میج ها به درد rouge میخوره . paralyze که بکنی طرف رو تقریبا تا 20 ثانیه طرف خشکش میزنه و تو هم فقط back stab میزنی بهش .
    اون high dragon هم که همین جوریش هم تونستم بکشمش ولی اخرش فقط موریگان زنده موند (با همون تکنیکی که صفحه قبل گفتم رفتم ولی بازم تلفات داد )واسه همین از اول اوردم و با للیانا کشتمش با حیله های ابکی . ولی خداییش سخته این اژدهاهه . Flemeth هم سخته ولی نه به اندازه اون .
    من تنها مشکلی که با نرمال فعلا دارم اینه که 60 درصد ضربه هام miss میره . نمیدونم چرا اخه . توی ایسی که همه میخورد ولی نرمال واقعا حالت رو میگیره .

منم کلا عادتمه اینجور بازی ها همیشه چند بار باید تمام کلاس ها رو امتحان کنم تا ار اخر یکی رو بپسندم . بدجور سخت پسندم
    چون mage نه زره ها خوب رو میگیره ونه شمشیر
    rouge هم زره های خوب رو نمیتونه بپوشه
    warrior هم استعدادی نداره
    واسه همین باید قید یه چیزی رو بزنم . ولی کلا چون من از مبارز تکنیکی نسبت به قدرتی خیلی خوشم میاد از عشق rouge هستم ولی کار باهاش اسون نیست .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

خوب من که Ogre رو به راحتی نه ولی سخت هم نبود . همش 10 تا lesser health مصرف کردم .تا میومد منو برداره الیستیر استانش میکرد تا میومد الیستیر رو برداره من استانش میکردم . ولی اون میجه که همون اول مرد . خداییش یه قدرتی دارن این میج ها به درد rouge میخوره . paralyze که بکنی طرف رو تقریبا تا 20 ثانیه طرف خشکش میزنه و تو هم فقط back stab میزنی بهش .
    اون high dragon هم که همین جوریش هم تونستم بکشمش ولی اخرش فقط موریگان زنده موند (با همون تکنیکی که صفحه قبل گفتم رفتم ولی بازم تلفات داد )واسه همین از اول اوردم و با للیانا کشتمش با حیله های ابکی . ولی خداییش سخته این اژدهاهه . Flemeth هم سخته ولی نه به اندازه اون .
    من تنها مشکلی که با نرمال فعلا دارم اینه که 60 درصد ضربه هام miss میره . نمیدونم چرا اخه . توی ایسی که همه میخورد ولی نرمال واقعا حالت رو میگیره .

منم کلا عادتمه اینجور بازی ها همیشه چند بار باید تمام کلاس ها رو امتحان کنم تا ار اخر یکی رو بپسندم . بدجور سخت پسندم
    چون mage نه زره ها خوب رو میگیره ونه شمشیر
    rouge هم زره های خوب رو نمیتونه بپوشه
    warrior هم استعدادی نداره
    واسه همین باید قید یه چیزی رو بزنم . ولی کلا چون من از مبارز تکنیکی نسبت به قدرتی خیلی خوشم میاد از عشق rouge هستم ولی کار باهاش اسون نیست .
    Rogue که اون backstab ـش وقتی با Momentum همراه بشه و طرف هم حالا یا Paralyze بشه یا با Dirty Fighting و Shield Pummel و امثالهم گیج بزنه خیلی مرگبار میشه. واسه همینم شد که وقتی با روگ به Awakening رسیدم یخورده واسم بیمزه شد. هر کی میومد جلوم یه Dirty Fighting بعد Momentum رو فعال میکردم (یادت باشه اگه فعال باشه همه تاکتیکات دو برابر stamina میگیره). بعدشم که چند تا backstab طرفو راهی جهنم میکرد. لوس شده بود یه خورده. بهترین آیتم ها رو هم واسش خریده بودم.

ولی منم موافقم که High Dragon خیلی از Flemeth سختتره. حالا فلمث سر جاش وایستاده و یه چند تا Fire ball و ... میزنه ولی این ناکس پر میزنه میپره با بالهاش پرتت میکنه. خلاصه حالیش نیست دیگه میخواد انتقام همه دارک اسپاون هایی رو که کشتی یه جا ازت بگیره.

این miss شدن هم باید حواست باشه Attack ـت رو ببری بالا. بخصوص اگه دشمنت Rogue باشه که دیگه هیچی. دقت کن Dexterity ـت همیشه در حد معقول باشه حتی اگه Rogue نیستی. واسه وریور هم باید dex بدی تا کمتر میس بشه. من که الان وریور با سپر رفتم. سپرم که +4 تا اتک داده. dex ـم هم فعلا 26 ـه. کم میس میشم.
    در ضمن بعضی قابلیت ها مثل اون aura های وین یا Rally اتکت رو خیلی بالا میبرن که کمتر میس میشی.
    تو حالت نرمال مشخصه های دشمنات بیشتر میشه دیگه. از جون گرفته تا defense (که اگه بالا باشه زیاد روش میس میشی) و دمیج و آرمور. میدونی که هر چی حالت سختی بازی رو بالاتر ببری از قابلیت ها و آیتم هایی که دارن بیشتر استفاده میکنن. برای همین باحالتره.

mage خیلی جذابه چون اسپلاش خیلی متنوعست ولی چون زیاد با دشمن درگیر نمیشی و با چند تا کلیک طرفو ناکار میکنه زیاد باهاش حال نمیکنم. فقط تنوع اسپلاش و افکتایی که داره خیلی جذبم میکنه.

warrior کنده ولی مثل ستون میمونه. کسی نمیتونه به این راحتیا از پا درش بیاره. تنوع اسلحه ها و زره هاش خیلی بالاس ولی قابلیت های زیادی نداره. بیشتر قابلیتاشم passive ـه یعنی تو جنگ زیاد کارای عجیب و غریب نمیکنه ولی من معمولا بهش Poison Making میدم که حداقل بمب بتونه بزنه. یجورایی محور مبارزاته.

rogue هم که حالا اگه Archer باشه یه جور اگه Melee باشه یه جور. ولی سرعتیه. کارای عجیب و غریب مثل backstab و غیب شدن و حرکات باحال با اسلحه هاش آدمو سر ذوق میاره. وقتی هم که لول بگیره دیگه انقدر Attack و Defense ـش بالا میره که نه ضرباش میس میشه نه ضرب بهش میخوره. فقط تنوع اسلحه و زره کمی داره.

خلاصه یجوری درست کردن بازی رو که همه چی رو یکی نداشته باشه. اگه اینطور بود که دیگه کسی با کلاسای دیگه نمیرفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Rogue که اون backstab ـش وقتی با Momentum همراه بشه و طرف هم حالا یا Paralyze بشه یا با Dirty Fighting و Shield Pummel و امثالهم گیج بزنه خیلی مرگبار میشه. واسه همینم شد که وقتی با روگ به Awakening رسیدم یخورده واسم بیمزه شد. هر کی میومد جلوم یه Dirty Fighting بعد Momentum رو فعال میکردم (یادت باشه اگه فعال باشه همه تاکتیکات دو برابر stamina میگیره). بعدشم که چند تا backstab طرفو راهی جهنم میکرد. لوس شده بود یه خورده. بهترین آیتم ها رو هم واسش خریده بودم.

ولی منم موافقم که High Dragon خیلی از Flemeth سختتره. حالا فلمث سر جاش وایستاده و یه چند تا Fire ball و ... میزنه ولی این ناکس پر میزنه میپره با بالهاش پرتت میکنه. خلاصه حالیش نیست دیگه میخواد انتقام همه دارک اسپاون هایی رو که کشتی یه جا ازت بگیره.

این miss شدن هم باید حواست باشه Attack ـت رو ببری بالا. بخصوص اگه دشمنت Rogue باشه که دیگه هیچی. دقت کن Dexterity ـت همیشه در حد معقول باشه حتی اگه Rogue نیستی. واسه وریور هم باید dex بدی تا کمتر میس بشه. من که الان وریور با سپر رفتم. سپرم که +4 تا اتک داده. dex ـم هم فعلا 26 ـه. کم میس میشم.
    در ضمن بعضی قابلیت ها مثل اون aura های وین یا Rally اتکت رو خیلی بالا میبرن که کمتر میس میشی.
    تو حالت نرمال مشخصه های دشمنات بیشتر میشه دیگه. از جون گرفته تا defense (که اگه بالا باشه زیاد روش میس میشی) و دمیج و آرمور. میدونی که هر چی حالت سختی بازی رو بالاتر ببری از قابلیت ها و آیتم هایی که دارن بیشتر استفاده میکنن. برای همین باحالتره.

mage خیلی جذابه چون اسپلاش خیلی متنوعست ولی چون زیاد با دشمن درگیر نمیشی و با چند تا کلیک طرفو ناکار میکنه زیاد باهاش حال نمیکنم. فقط تنوع اسپلاش و افکتایی که داره خیلی جذبم میکنه.

warrior کنده ولی مثل ستون میمونه. کسی نمیتونه به این راحتیا از پا درش بیاره. تنوع اسلحه ها و زره هاش خیلی بالاس ولی قابلیت های زیادی نداره. بیشتر قابلیتاشم passive ـه یعنی تو جنگ زیاد کارای عجیب و غریب نمیکنه ولی من معمولا بهش Poison Making میدم که حداقل بمب بتونه بزنه. یجورایی محور مبارزاته.

rogue هم که حالا اگه Archer باشه یه جور اگه Melee باشه یه جور. ولی سرعتیه. کارای عجیب و غریب مثل backstab و غیب شدن و حرکات باحال با اسلحه هاش آدمو سر ذوق میاره. وقتی هم که لول بگیره دیگه انقدر Attack و Defense ـش بالا میره که نه ضرباش میس میشه نه ضرب بهش میخوره. فقط تنوع اسلحه و زره کمی داره.

خلاصه یجوری درست کردن بازی رو که همه چی رو یکی نداشته باشه. اگه اینطور بود که دیگه کسی با کلاسای دیگه نمیرفت.
    خوب این attack که البته فرقی نداره Dex یا Str رو ببری بالا . هر دوتاش به ازای یه پوینت یکی اتکت رو زیاد میکنه .
    نیمدونم میدونستی یا نه ولی راجع به اسلحه ها دمیجشون به یه چیزی بستگی داره .
    شمشیر معمولی و گرزها 100% به Str بستگی داره
    شمشیرهای بزرگ و همه تبرها و maul ها از 100% بیشتره
    Dagger ها هم 50% Dex و 50% Str میگیرن .

یعنی وقتی با warrior هستی بهتره از Dagger استفاده نکنی . چون از Dex هم قدرت میگیره که Dex خیلی بالا نیست . ولی واسه rouge چون Dex اش بالاست تنها سلاحی که میتونه واسش دمیج رو خیلی ببره بالا Dagger هست . و در ضمن اگه یه تلنت مربوط به rouge هست که بگیری اون 50% Str هم تبدیل به 50% Cun میشه که خودش خیلی خوبه و دمیجت بیشتر میشه .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

خوب این attack که البته فرقی نداره Dex یا Str رو ببری بالا . هر دوتاش به ازای یه پوینت یکی اتکت رو زیاد میکنه .
    نیمدونم میدونستی یا نه ولی راجع به اسلحه ها دمیجشون به یه چیزی بستگی داره .
    شمشیر معمولی و گرزها 100% به Str بستگی داره
    شمشیرهای بزرگ و همه تبرها و maul ها از 100% بیشتره
    Dagger ها هم 50% Dex و 50% Str میگیرن .

یعنی وقتی با warrior هستی بهتره از Dagger استفاده نکنی . چون از Dex هم قدرت میگیره که Dex خیلی بالا نیست . ولی واسه rouge چون Dex اش بالاست تنها سلاحی که میتونه واسش دمیج رو خیلی ببره بالا Dagger هست . و در ضمن اگه یه تلنت مربوط به rouge هست که بگیری اون 50% Str هم تبدیل به 50% Cun میشه که خودش خیلی خوبه و دمیجت بیشتر میشه .
    آره میدونستم ولی dex هم برای وریور لازمه. اینم تفاوت جفتشون:

Strength:
    - دمیج تمام اسلحه ها غیر از عصای جادوگرا (که البته برای Rogue میشه با همون قابلیتی که گفتی بجاش از Cunning استفاده کرد)
    - افزایش اتک به ازای هر پوینت 0.5 نمره
    - افزایش Physical Res به ازای هر پوینت 0.5 نمره

Dexterity:
    - دمیج اسلحه های نوک تیز مثل چاقوها
    - افزایش اتک به ازای هر پوینت 0.5 نمره (برای کمان به ازای هر پوینت 1 نمره ـس)
    - افزایش Physical Res به ازای هر پوینت 0.5 نمره
    - افزایش defense به ازای هر پوینت 1 نمره

پس اگه dex هم بدی غیر اتک دیفنس هم میگیری که اینجوری ضرب دشمن ممکنه میس بشه روت. تازه اگه بخوای با سپر بری یا دو دستی حتما dex هم میخوای. یه چیز دیگه هم بود اون بالا که Pierce Striking و Taunt و این چیزا رو داشت. اونم dex میخواد.

ولی راست میگی str بیشتر به کار وریور میاد.

من که فعلا لول 10 شدم. str رو به 34 رسوندم. dex هم 26 و con هم 16 حالا میخوام بیشتر رو Willpower سرمایه گذاری کنم چون هم Holy Smite که مال Templar هست و هم War Cry که مال Champion ـه به willpower بستگی داره کاراییشون.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

قبلا اصلا از قابلیت های تمپلار استفاده نمیکردم ولی حالا میبینم به درد میج ها خوب میخوره . همیشه از میج بد جور ضربه میخوردم .
    راستی نمیدونم چرا این دفعه که بازی رو از اول شروع کردم spec های اساسین و برد و دوئلیست واسم بازه . قبلا باز نبود . شاید چون این همه بازی کردم گفته این دیگه همه کاره است بزار بهش بدم .
    خوب Str واسه زره هم هست دیگه . کسی که Dex رو زیاد میکنه دیگه باید قید زره های قوی رو بزنه چون داره Def رو میبره بالا
    ولی کسی که Str رو زیاد میکنه هم باید قید جاخالی دادن ها رو بزنه .

به نظرم هر دوتاش یه اندازه تاثیر داره . ولی نمیدونم ایا چیزایی که def رو زیاد میکنن خوبه ؟ چون مثلا +6 تا Def به 80 تا Def زیاد بشه چقدر تاثیر داره ؟

راستی یه چیز دیگه . این دکمه R چقدر باحاله . من دور قبل رو که تا اخر رفتم اصلا نمیدونستم همچین دکمه ای هست . کلی چیز میز از دست دادم . حالا دارم بازی رو دوباره با این دکمه میرم ببینم چی میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

قبلا اصلا از قابلیت های تمپلار استفاده نمیکردم ولی حالا میبینم به درد میج ها خوب میخوره . همیشه از میج بد جور ضربه میخوردم .
    راستی نمیدونم چرا این دفعه که بازی رو از اول شروع کردم spec های اساسین و برد و دوئلیست واسم بازه . قبلا باز نبود . شاید چون این همه بازی کردم گفته این دیگه همه کاره است بزار بهش بدم .
    خوب Str واسه زره هم هست دیگه . کسی که Dex رو زیاد میکنه دیگه باید قید زره های قوی رو بزنه چون داره Def رو میبره بالا
    ولی کسی که Str رو زیاد میکنه هم باید قید جاخالی دادن ها رو بزنه .

به نظرم هر دوتاش یه اندازه تاثیر داره . ولی نمیدونم ایا چیزایی که def رو زیاد میکنن خوبه ؟ چون مثلا +6 تا Def به 80 تا Def زیاد بشه چقدر تاثیر داره ؟

راستی یه چیز دیگه . این دکمه R چقدر باحاله . من دور قبل رو که تا اخر رفتم اصلا نمیدونستم همچین دکمه ای هست . کلی چیز میز از دست دادم . حالا دارم بازی رو دوباره با این دکمه میرم ببینم چی میشه ؟
    Templar که فوق العادس. من الان لول 11 شدم هنوزم Mind Fortress رو ندادم ولی لباس Templar رو پوشیدم (Knight Commander رو هنوز نخریدم) ولی Mind Resistance ـم رسیده به 37! خیلی وقتا اسپلا روم میس میشه. میرسم به میجا همونجا در جا مرخص میشن چون ضربه هام ماناشون رو میسوزونه.

اون کلاسای تخصصی هم وقتی یه بار باز بشن دفعات بعد باز میمونن. مثلا اگه دفعه قبل Reaver رو باز کرده باشی این دفعه از همون اول بازه و لازم نیست کار خاصی کنی. البته اونایی که هنوز یاد نگرفتی باز نمیشنااااا.

من قبلا که وریور Two-Hand رفته بودم str رو تا 50 برده بودم بالا و dex ـم 10-12 بود. با اینحال وقتی دشمنای تیز و فرز مثل Rogue میومد سراغم واقعا کم میاوردم. برای همین میگم باید dex رو در حد معقول نگه داشت. حالا واسه وریور لازم نیست خیلی بالا بره ولی بنظرم 30 باشه کافیه.

ببین.... آرمور که با زره میره بالا مقدار دمیج دشمن رو کم میکنه ولی def مقدار میس شدنشو. نمیشه با هم زیاد مقایسشون کرد. برای دشمنای تیز و فرز بهتره def بالایی داشته باشی. آخه میدونی که تیز و فرزا که معمولا روگ هستن armor penetration دارن که قاتل زره های گردن کلفته.

برای اینکه متوجه بشی چقدر def مهمه فقط همینقدر بدون که اگه def به حدود 120-130 رسید دیگه عملا هیچ ضرب معمولی دشمنا بهت نمیخوره. فقط critical یا special ها بهت میخوره!!! Rogue من که میگم لوس شده الان 117 شده defense ـش!!

دکمه R ؟؟؟؟؟ منظورت همون دکمه هست که نگهش میداری آیتم ها رو روشن میکنه و اسمشون رو مینویسه؟ پیش فرض TAB هست این دکمه.

10. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من قبلا این بازی رو نصب کرده بودم بدون مشکل ولی الان که میخوام نصبش کنم شماره سریال میخواد منم گمش کردم لطفا اگه کسی شماره سریال نصب بازی رو داره بده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Templar که فوق العادس. من الان لول 11 شدم هنوزم Mind Fortress رو ندادم ولی لباس Templar رو پوشیدم (Knight Commander رو هنوز نخریدم) ولی Mind Resistance ـم رسیده به 37! خیلی وقتا اسپلا روم میس میشه. میرسم به میجا همونجا در جا مرخص میشن چون ضربه هام ماناشون رو میسوزونه.

اون کلاسای تخصصی هم وقتی یه بار باز بشن دفعات بعد باز میمونن. مثلا اگه دفعه قبل Reaver رو باز کرده باشی این دفعه از همون اول بازه و لازم نیست کار خاصی کنی. البته اونایی که هنوز یاد نگرفتی باز نمیشنااااا.

من قبلا که وریور Two-Hand رفته بودم str رو تا 50 برده بودم بالا و dex ـم 10-12 بود. با اینحال وقتی دشمنای تیز و فرز مثل Rogue میومد سراغم واقعا کم میاوردم. برای همین میگم باید dex رو در حد معقول نگه داشت. حالا واسه وریور لازم نیست خیلی بالا بره ولی بنظرم 30 باشه کافیه.

ببین.... آرمور که با زره میره بالا مقدار دمیج دشمن رو کم میکنه ولی def مقدار میس شدنشو. نمیشه با هم زیاد مقایسشون کرد. برای دشمنای تیز و فرز بهتره def بالایی داشته باشی. آخه میدونی که تیز و فرزا که معمولا روگ هستن armor penetration دارن که قاتل زره های گردن کلفته.

برای اینکه متوجه بشی چقدر def مهمه فقط همینقدر بدون که اگه def به حدود 120-130 رسید دیگه عملا هیچ ضرب معمولی دشمنا بهت نمیخوره. فقط critical یا special ها بهت میخوره!!! Rogue من که میگم لوس شده الان 117 شده defense ـش!!

دکمه R ؟؟؟؟؟ منظورت همون دکمه هست که نگهش میداری آیتم ها رو روشن میکنه و اسمشون رو مینویسه؟ پیش فرض TAB هست این دکمه.
    اره همون دکمه رو میگم . راستی واسه Rouge ارزش داره Str رو ببرم بالا ؟ الان لول 7 هستم و Dex ام 30 و Str هم 16 هستش . چه جوری تو Def رو اینقدر بالا بردی ؟ فکر نکنم فقط با dex بشه بردش بالا . نه ؟ چه کارش کردی پس ؟ یه مود هم گرفتم واسه دزدی که کولداون رو پایین بیاره . خیلی حالا با دزدی حال میکنم . قبلا باید 10 ثانیه صبر میکردی . حالا 1.5 ثانیه شده .
    راستی به تیرکمون واسه warrior کمون خوبه یا crossbow . فکر کنم cross bow خوب باشه . هر چند خیلی زیاد استفاده نمیشه .
    در ضمن مگه خودت نگفتی توی ردکلیف با اون زرهی ها سخت بود . پس rouge با زرهی قویتر از خودش کم میاره . چون فرمول دمیج پس از رد شدن از دمیج سلاح منهای armor penetration میشه . یعنی اگه دمیج سلاحت کم باشه ولی armor penetration اش خوب باشه بازم کم دمیج میزنه .
    Last edited by Gregar; 02-09-2010 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اره همون دکمه رو میگم . راستی واسه Rouge ارزش داره Str رو ببرم بالا ؟ الان لول 7 هستم و Dex ام 30 و Str هم 16 هستش . چه جوری تو Def رو اینقدر بالا بردی ؟ فکر نکنم فقط با dex بشه بردش بالا . نه ؟ چه کارش کردی پس ؟ یه مود هم گرفتم واسه دزدی که کولداون رو پایین بیاره . خیلی حالا با دزدی حال میکنم . قبلا باید 10 ثانیه صبر میکردی . حالا 1.5 ثانیه شده .
    راستی به تیرکمون واسه warrior کمون خوبه یا crossbow . فکر کنم cross bow خوب باشه . هر چند خیلی زیاد استفاده نمیشه .
    در ضمن مگه خودت نگفتی توی ردکلیف با اون زرهی ها سخت بود . پس rouge با زرهی قویتر از خودش کم میاره . چون فرمول دمیج پس از رد شدن از دمیج سلاح منهای armor penetration میشه . یعنی اگه دمیج سلاحت کم باشه ولی armor penetration اش خوب باشه بازم کم دمیج میزنه .
    واسه Rogue همینقدر که str رو به 20 برسونی کافیه. اونم فقط برای آرمور خوب که اگه خواستی بعدا بهت میگم. آخه اگه بگم هم واسه بقیه که در پی کشف آیتم های جدیدن بیمزه میشه هم اینکه لو میره دیگه.

اما def من علاوه بر dex بالا بخاطر آیتم هایی که گرفته بودم هم بود.

یه کلاه گیر آورده بودم که +2 cunning میداد. Tier 4 بود و تقریبا ضعیف ولی بخاطر cunning ـش با چیز دیگه ای عوضش نکردم.
    بهترین زره بازی واسه روگ که خیلیا از وجودش بی خبرن هم داشتم. بهترین دستکش. بهترین کفش. بهترین کمربند و بهترین گردنبند و کلید شهر اورزومار و بهترین حلقه رو هم داشتم. دیگه چیزی نبـــــــــود؟

اما واسه وریور Crossbow بهترتره! چون با str دمیجش میره بالا. کمان با dex باید استفاده بشه. من خودم الان یه crossbow از لوترینگ خریدم که Rapid Aim هم داره و دمیجش هم 12 ـه. بدک نیست. بعضی جاهای تاکتیکی به کارم میاد. مثلا همین امروز تو Fade که رفته بودم یه قسمتش بود پر دارک اسپاون بود با یه فرمانده گردن کلفت. از دور با crossbow زدمشون. یه چند تاشون که نزدیک بودن اومدن جلو و کشتمشون. بعد رفتم تو و بقیشون رو مرخص کردم.
    در ضمن میدونی که وریور هم میتونه قابلیتای آرشری رو بده. فکرشو بکن با crossbow یه Arrow of Slaying هم بزنی. میدونی چه دمیجی میزنه؟ آخه دمیج crossbow خیلی از کمان بیشتره...

اون قسمت شش تا زره پوشا که همیشه سخته ولی اون دفعه که با روگ رفتم تو نرمال ردش کردم ولی این دفعه که با وریور و سپر و شمشیر رفتم بعد از کلی مردن و لود کردن آخرشم مجبور شدم ایزی کنم!!! به کسی نگیا...

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

راستی این موده باید خیلی باحال باشه ها. آخه چه معنی داره آدم اینقدر انتظار بکشه!!! کاش زودتر میگفتی.

من که فعلا فقط دو تا مود دارم. یکی واسه Arcane Warrior ـه یکی هم همین No Aura. البته اولی که فعلا کاربردی نداره ولی دومی خیلی راحتم کرده. مردم بس که این Rally تو چشمم بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •