تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 298 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من نمیفهمم یعنی اخر شب گوشی رو به شارژ زدن انقدر به شما فشار میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من شما خودتونو نسبت به این قضیه حساس کردید واسه همینه که ازارتون میده
    دوست من ممکنه این موضوع واسه شما مهم نباشه
    ولی مسلما گوشی ای که خوب شارژ نگه نداره نمیشه از امکاناتش با خیال راحت استفاده کرد !
    سلام

دوستان داریم خودمونو قانع میکنیم که باطری 8510 مشکلی نداره یا اینکه دنبال شفا یا معجزه هستیم.

بخواهیم نخواهیم باطری این گوشی مشکل داره و روزی حداقل یکبار باید شارژ بشه.

هیچ فروم خارجی هم این مشکل رو مطرح نکرده فقط مال ایرانه. گارانتی اصلیش میکروتل هم میگه سامسونگ 8510 مشکل باطری داره و باطری شامل گارانتی نیست.

جهان سومی و تحریم بودن این مشکلات رو هم داره. دستمون به هیچ جایی بند نیست.

من گوشیمو بعد از 17 روز استفاده که 515 خریدم 300 فروختم !!! 215 ضرر کردم و تاوان انتخاب غلطم رو دادم.

رفتم نوکیا بخرم تو اتصالات آشنا داشتم گفت سری N نخر همشون مشکلات دارند و سری E انتخاب کن. من هم E66 انتخاب کردم 380 خریدم.

باطریش خوبه لااقل 2 روز نگه میداره و کلا گوشی به نسبت خوبیه.

ما از سامسونگ خلاص شدیم امیدوارم شما هم یه روزی خلاص بشید.

شاد باشید
    من به اون دوستمونم پیشنهاد کردم
    که اگه میخوایید گوشیتون رو عوض کنین به جای این که به فروشنده بفروشینش
    بسپارینش دست فروشنده تا واستون بفروشش
    این جوری کمتر ضرر میکنین

چرا انقدر ارزون؟
    فقط به خاطر باطری؟
    تازه بعد از سه هفته؟
    منظورتون از مشکل سری N همون باطریشه ؟
    ممنون که روشنم کردی...
    من با تمامی گوشی های سری ان نوکیا کار کردم
    بجز 95 کلاسیک
    هیچ کدام مشکل باتری ندارن همگی یا نمره مطلوب میگیرن یا متوسط

حالا جالب اینجاست اون دوستم که الان واسه آزمایش باتری اش رو عوض کرده و خیلی می نالید
    قبل 8510
    ان 95 کلاسیک داشت که ازاونم می نالید !!!

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترین گوشی برای این رفیقمون گوشی های سونی اریکسونه که باطریاش خیلی شاخه خداییش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ولی واقعا یک مسئله هست
    گوشی های سامسونگ و ال جی رو باید موقعی بخری که واقعا تصمیم داری نگهشون داری !!!
    این که بخوای بفروشی = ضرر فراوان
    یعنی با پول ضررش شما می تونستی یک گوشی توپ بخری
    واقعا این دوستمون اگه قصد فروش داشت باید اگهی تو اینترنت میداد شاید یک مشتری برا گوشیش پیدا می شد

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حاضر شدم 400 گوشیشو بردارم D: ولی متاسفانه دوستمون جواب نداد .. منم رفتم 8300 گرفتم .. روز بعدش تماس گرفتن که دیر شده بود ... امیدوارم که این گوشی راضیشون کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

پيش فرض

مطمئن باشید که راضی کننده تر از سامسونگشونه
    منم میخواستم برم سامسونگ بخرم اما با این مشکلات که دوستان میگن میرم یه n96 میخرم چون کسی تا حالا پیدا نشده بعد از 3 هفته از گوشی 500 هزار تومنی ناراضی باشه!
    آخرش هم اگه خیلی کم بیارم میرم سونی میگیرم
    اینم در نظر داشته باشیم که کلاس کار نوکیا خیلی بالاتر از سامسونگو سونیه
    Last edited by oghtapost; 08-05-2009 at 16:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخه یزدانخواه عزیز این گوشی هم که برداشتی باطری معمولی داره .. بدرد شما این باطری هم نمیخوره ! !!!

Battery Standard battery, Li-Ion 1000 mAh Stand-by Up to 264 h (2G) / 336 h (3GTalk time Up to 7 h 30 m (2G) / 7 h 30 min (3G)

نوکیا و سامسونگ باطریاشون معمولیه .. فقط سونی اریکسونه که گوشیهاش باطری های قوی داره مثلا همین x1 باطریش عالیه Battery Standard battery, Li-Po 1500 mAh (BST-41Stand-byUp to 833 h (2G) / Up to 640 h (3G)Talk timeUp to 10 h (2G) / Up to 6 h (3G)

برای من اگه یک گوشی از صبح تا شب جوابمو بده کافیهیعنی زمانی که میخوام تو شارژ بزنم .. به عبارتی یک باطری 880 امپر کارمو راه انداخته ...اما شما که مکالمه زیاد داری باید گوشی انتخاب کنی که باطریش خیلی خوب باشه .. مثل گوشی های اریکسون و بالای 1200 امپر

حالا اگه بخوای در کنارش فیلم یا موسیقی با گوشیت نگاه کنی یا گوش بدی .. stand by گوشی پایینه حتی از یک گوشی 880 هم پایینتر ...
    Last edited by pulp_152; 08-05-2009 at 16:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم میخواستم برم سامسونگ بخرم اما با این مشکلات که دوستان میگن میرم یه n96 میخرم چون کسی تا حالا پیدا نشده بعد از 3 هفته از گوشی 500 هزار تومنی ناراضی باشه!

الان مطمئنید که n 96 راضی کننده هست دیگه ؟ از ما نشنیده بگیر برید 1110 بگیر ولی n 96 نگیر ... میتونی از کسانی که داشتند و در موردش اطلاعاتی دارند هم بپرسین...

در ضمن گوشی 8510 فقط تو ایرانه که مشکل داره وگرنه تو هیچ سایت معتبر مشکل باطری نداشته ... ممکنه به قول دوستمون مغازه دارا دخل باطریشو اورده باشن ... و بدون اب بندی درست باهاش کار کرده باشن ...

در هر صورت هر کسی هر چی میگیره راضی باشه و شاکر تا خدا هم ازش راضی باشه

ما اینم در نظر داریم که کلاس گوشیهای نوکیا خیلی بالاست .. از جنس گوشیهاش! و قیافشون معلومه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

یه سر به کلوپ ایکس 1 بزنید اوناهم اولش از باتریش راضی نبودن و بعدش درست میشه
    8510‏ بعضی وقتا مشکل باتری داره همین که با خرید باتری اضافه حل میشه البته خیلیا از باتریش راضین ولی مثلن ان96 کلن باتریش بده سرعتشم پایینه هنگم میکنه اسلایدشم لق میزنه حالا به نظر شما مشکلات کدوم اساسی تره ؟
    کاش آقای یزدانخاه یکم بیشتر تحمل میکرد و انقدر این موضوعو بزرگ نمیکرد
    دیروز که باتری من خراب بود حدود 3 ساعت آهنگ گوش دادم و 1.5 ساعت وای فای شد 4 تا خط بعد خابیدم صبح شده بود 2 خط بعد 1 ساعت وای فای استفاده کردم و خاموش شد بعد زدمش تو شارژ و فکر کنم باتریش دوباره درست شده
    باتریش وقتی درست باشه خیلی از پی 990 بهتره و وقتی خراب باشه یه ذره از پی 990 ضعیفتره

9. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

دوستان داریم خودمونو قانع میکنیم که باطری 8510 مشکلی نداره یا اینکه دنبال شفا یا معجزه هستیم.

بخواهیم نخواهیم باطری این گوشی مشکل داره و روزی حداقل یکبار باید شارژ بشه.

هیچ فروم خارجی هم این مشکل رو مطرح نکرده فقط مال ایرانه. گارانتی اصلیش میکروتل هم میگه سامسونگ 8510 مشکل باطری داره و باطری شامل گارانتی نیست.

جهان سومی و تحریم بودن این مشکلات رو هم داره. دستمون به هیچ جایی بند نیست.

من گوشیمو بعد از 17 روز استفاده که 515 خریدم 300 فروختم !!! 215 ضرر کردم و تاوان انتخاب غلطم رو دادم.

رفتم نوکیا بخرم تو اتصالات آشنا داشتم گفت سری N نخر همشون مشکلات دارند و سری E انتخاب کن. من هم E66 انتخاب کردم 380 خریدم.

باطریش خوبه لااقل 2 روز نگه میداره و کلا گوشی به نسبت خوبیه.

ما از سامسونگ خلاص شدیم امیدوارم شما هم یه روزی خلاص بشید.

شاد باشید
    دوست عزیز متاسفانه گوشیتون رو خیلی ارزان برداشتن.من خودم ابان 745 تومن خریدم و بعد از 4 هفته بردم وقتی میخواستم بفروشمش مغازه دارها تو علا ءالدین 380 الی 400 میخواستن بخرنش.که بیخیالش شدم و اوردم به دوستم به قیمت 690 تومن فروختم.ببین چقدر اختلاف قیمت بود.شما هم باید به یکی از اشناهاتون به قیمت مناسب میفروختید.
    در ضمن یه چیزی هم بگم این سریهای جدید n نوکیا نسبت به قبلیها خیلی هم بهتر شده اند بطور مثال همین n95 8gb رو من اذر 86 2 تا خریدم اون زمان هم همشون فنلاندی بودند ولی متاسفانه یکیش تو اسلایدش مشکل داشت و اون یکی هم تو دکمه هاش ولی n95 8gb هایی که الان تولید میشند نسبت به قبلیها تو حرکت کشویی و یا نرمی دکمه ها وضعشون خیلی هم بهتر شده.حالا نمیدونم این اشناتون به خاطر چی این حرفها رو گفته.

من نمیفهمم یعنی اخر شب گوشی رو به شارژ زدن انقدر به شما فشار میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من شما خودتونو نسبت به این قضیه حساس کردید واسه همینه که ازارتون میده
    دوست عزیز مساله اینه که باید 2.30 الی 3 ساعت منتظرش باشی تا فول شارژ تموم بشه که این وقت خیلی زیاده.در ضمن وقتی گوشی رو از شارژ در میاری الکی شروع میکنه به قورت دادن خطهای باطریکه واقعا تو ذوق زننده هست.در صورتی که گوشیهای نوکیا در عرض 50 دقیقه یا 1 ساعت فول شارژ میشن.
    من هر 3 تا رو هم داشتم و i8510 رو بخاطر مشکل باطریش فروختم و حالا هم n96 دارم و هم n95 8gb بهتون قول میدم که باطری 950 میلی امپر n96 خیلی بهتر از باطری 1200 میلی امپره i8510 سامسونگ هستش.

یه سر به کلوپ ایکس 1 بزنید اوناهم اولش از باتریش راضی نبودن و بعدش درست میشه
    8510‏ بعضی وقتا مشکل باتری داره همین که با خرید باتری اضافه حل میشه البته خیلیا از باتریش راضین ولی مثلن ان96 کلن باتریش بده سرعتشم پایینه هنگم میکنه اسلایدشم لق میزنه حالا به نظر شما مشکلات کدوم اساسی تره ؟
    کاش آقای یزدانخاه یکم بیشتر تحمل میکرد و انقدر این موضوعو بزرگ نمیکرد
    دیروز که باتری من خراب بود حدود 3 ساعت آهنگ گوش دادم و 1.5 ساعت وای فای شد 4 تا خط بعد خابیدم صبح شده بود 2 خط بعد 1 ساعت وای فای استفاده کردم و خاموش شد بعد زدمش تو شارژ و فکر کنم باتریش دوباره درست شده
    باتریش وقتی درست باشه خیلی از پی 990 بهتره و وقتی خراب باشه یه ذره از پی 990 ضعیفتره
    ببین دوست عزیز تو پاکت پیسی بعضی مشکلات بر میگرده به نصب بعضی برنامه و ... که مقوله جداگانه ای داره.و ممکنه با یه بار هارد ریست درست بشه که تو اکسپریا هم همینطوره.من الان 5 یا 6 ماهه که اکسپریا دارم نمیگم اکسپریا گوشی هست که رو دستش نیست بلکه مشکلاتی هم داره ولی اکسپریا نون قوی بودن باطریش رو میخوره و من نمیدونم شما بخاطر چی میگید که اونجا هم از باطری اکسپریا ناراضی هستن.برعکس باطری اکسپریا هم تو دیر خالی کردن حرص ادمو در میاره و من خودم بعضی مواقع backlight گوشی رو تو اخر و بعضی از برنامه ها رو در حال اجرا میزارم تا باطریش تموم بشه.بنابراین کسانی هم که تو اکسپریا مشکل باطری دارن که اونم خیلی کم هستند با یه بار هارد ریست یا اپدیت گوشیشان مشکلشون حل شده.

موفق باشید.

11. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

من خودم بعضی مواقع backlight گوشی رو تو اخر و بعضی از برنامه ها رو در حال اجرا میزارم
    سلام میشه بپرسم چرا اینکارو میکنید

در ضمن دوستانی مثه حسن و بهادر و .............. که میان اینجا از باتری گوشی تعریف میکنن که دروغ نمیگن
    احتمالا گوششهای شما مشگل داشته حالا یا گوشی یا باتریش ... خلاصه اینقدر نزنید تو سر این گوشی خوبیت نداره

13. 3 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •