انتخاب دوربين تا اون اندازه اپشن نداره فقط يه دوربيني داره مثه 3 بعدي هست از گوشه نشون ميده ولي به خوبي 3rd Man مال فيفا نيست. ولي كلا در اين حالت بازي كردن لذت ديگه اي داره وقتي از يه ديد ديگه نگاه ميكني جالبتر ميشه. كلا قيافه PES 2009 جذاب تر از قبلياست. ولي حيف كه دسته رو ضد حال ضد به همه. كاش ميشد حداقل دريبل اينارو ميذاشت تو بازي به عشق بازي Became a legend رفتم دمو رو دانلود كردم كه مثلا بازي كنم تا بازيم تقويت بشه بتونم كاراي تكنيكي و جالب انجام بدم با اون جغله 17 ساله كه اونم اينجوري شد. من اصلا نميتونم با پيس راحت بازي كنم. نمي دونم چه طوري مي خوام با اين وضعيت اون مود جديد رو بازي كنم. هميشه كانال Game One مي نشستم برنامه PES League رو نگاه مي كردم تكنيك ياد بگيرم. اونم اصلا نميشد خيلي حرفه اي بازي مي كنن اين فرانسوي ها. حيف الان نميتونيم Game One رو بگيريم كد دار شده دوباره
بابا جناب عالی فیفا باز هستی .......بد بیا ساکر راحت بازی کن ..
سلام بچها چطورین خوبین؟
اقا بلاخره بازی رو گرفتم اینم نظر بنده (ببخشید نظره دیگه)
1:بازی واقعا نسبت به سری قبل پیشرفت کرده و خییلی از مشکلات بازی حل شده و دیگر مثل سری قبلی شما یه بازی کسل کننده رو ندارین و بلاخره بعد از ساکر 3 من بازی هیجان انگیز رو بازی کردم.
2:اولین چیزی که در بازی هر کسی روبرو میشه اینه که میبینه بازی یه تغییری کرده ولی نمیدونه چیه اما هر چی هست ازش لذت میبره.
3:زمین خییلی خوب طراحی شده و دروازه ها هم همینطور و بعضی از بازیکنها هم پشرفت خوبی در زمینه ساختشون شده اما بعضی دیگه اصلا تغییر نکردن مثل توز .
4:هوش مصنوعی بازی واقعا خوب شده و ادم لذت میبره از بازی کردن و دیگه بازی با اخرین درجه واس ادم اسون نیستش.
5:جو ورزشگاه و سرو صدای اونها به ادم لذت میده و خوش ایند میباشد اما صداهای تکراری هم شنیده میشه و اینکه بعد گل هم تو ورزشگاه اسم بازیکن رو میگن اما نه مثل فیفا08 بطور کامل واضح فقط معلوم میشه که صدای ورزشگاه هستش.
6:پاس دهی فوق طبیعی شده و من بسیار لذت بردم و کسانی که میگن پاس دهی سخت شده پس هنوز پاس دهی در فیفا08 رو ندیدن.
7:شوت زدن ها هم چندان سخت نشده و خییلی طبیعی هستش .
در کل این سری ساکر امیدوار کننده بود و در کامپیوتر باز هم ساکر پیروز معرکه هست به نظر من اما هنوز با فیفا نکست جن فاصله دارد.
و یک خواهش از دوستان گل پچ های دمو که نیاز هستش مث افزایش زمان و شاید توپ و غیره اگه هستش رو برام بذارید فرصت گشتن ندارم بسیار ممنون میشم ازتون.
.......................
بابا تورو خدا این قدر نسل بعد ...نسل بعد نکن اینجا و تو تاپیک اسم فیفا رو نیار......اینو من نمیگم قوانین تاپیک میگه .
در ضمن به چیه فیفا نسل بعد مینازی پسرم ......
آره تز نظر گرافیک و نور پردازی کمی بهتره از ساکر و گرنه بنده از هیچ لحاظ دیگری فیفارو قبول ندارم ....
دوباره میگم خواهشن اسم فیفا رو تو این تاپیک نیار................بیایید به قوانین احترام بگذایم ..
فوتبال تکاملی حرفه ای ....
.gif)
....شایسته احترام