تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 940 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

انتخاب دوربين تا اون اندازه اپشن نداره فقط يه دوربيني داره مثه 3 بعدي هست از گوشه نشون ميده ولي به خوبي 3rd Man مال فيفا نيست. ولي كلا در اين حالت بازي كردن لذت ديگه اي داره وقتي از يه ديد ديگه نگاه ميكني جالبتر ميشه. كلا قيافه PES 2009 جذاب تر از قبلياست. ولي حيف كه دسته رو ضد حال ضد به همه. كاش ميشد حداقل دريبل اينارو ميذاشت تو بازي به عشق بازي Became a legend رفتم دمو رو دانلود كردم كه مثلا بازي كنم تا بازيم تقويت بشه بتونم كاراي تكنيكي و جالب انجام بدم با اون جغله 17 ساله كه اونم اينجوري شد. من اصلا نميتونم با پيس راحت بازي كنم. نمي دونم چه طوري مي خوام با اين وضعيت اون مود جديد رو بازي كنم. هميشه كانال Game One مي نشستم برنامه PES League رو نگاه مي كردم تكنيك ياد بگيرم. اونم اصلا نميشد خيلي حرفه اي بازي مي كنن اين فرانسوي ها. حيف الان نميتونيم Game One رو بگيريم كد دار شده دوباره
    بابا جناب عالی فیفا باز هستی .......بد بیا ساکر راحت بازی کن ..

سلام بچها چطورین خوبین؟
    اقا بلاخره بازی رو گرفتم اینم نظر بنده (ببخشید نظره دیگه)
    1:بازی واقعا نسبت به سری قبل پیشرفت کرده و خییلی از مشکلات بازی حل شده و دیگر مثل سری قبلی شما یه بازی کسل کننده رو ندارین و بلاخره بعد از ساکر 3 من بازی هیجان انگیز رو بازی کردم.
    2:اولین چیزی که در بازی هر کسی روبرو میشه اینه که میبینه بازی یه تغییری کرده ولی نمیدونه چیه اما هر چی هست ازش لذت میبره.
    3:زمین خییلی خوب طراحی شده و دروازه ها هم همینطور و بعضی از بازیکنها هم پشرفت خوبی در زمینه ساختشون شده اما بعضی دیگه اصلا تغییر نکردن مثل توز .
    4:هوش مصنوعی بازی واقعا خوب شده و ادم لذت میبره از بازی کردن و دیگه بازی با اخرین درجه واس ادم اسون نیستش.
    5:جو ورزشگاه و سرو صدای اونها به ادم لذت میده و خوش ایند میباشد اما صداهای تکراری هم شنیده میشه و اینکه بعد گل هم تو ورزشگاه اسم بازیکن رو میگن اما نه مثل فیفا08 بطور کامل واضح فقط معلوم میشه که صدای ورزشگاه هستش.
    6:پاس دهی فوق طبیعی شده و من بسیار لذت بردم و کسانی که میگن پاس دهی سخت شده پس هنوز پاس دهی در فیفا08 رو ندیدن.
    7:شوت زدن ها هم چندان سخت نشده و خییلی طبیعی هستش .
    در کل این سری ساکر امیدوار کننده بود و در کامپیوتر باز هم ساکر پیروز معرکه هست به نظر من اما هنوز با فیفا نکست جن فاصله دارد.
    و یک خواهش از دوستان گل پچ های دمو که نیاز هستش مث افزایش زمان و شاید توپ و غیره اگه هستش رو برام بذارید فرصت گشتن ندارم بسیار ممنون میشم ازتون.
    .......................
    بابا تورو خدا این قدر نسل بعد ...نسل بعد نکن اینجا و تو تاپیک اسم فیفا رو نیار......اینو من نمیگم قوانین تاپیک میگه .

در ضمن به چیه فیفا نسل بعد مینازی پسرم ......

آره تز نظر گرافیک و نور پردازی کمی بهتره از ساکر و گرنه بنده از هیچ لحاظ دیگری فیفارو قبول ندارم ....

دوباره میگم خواهشن اسم فیفا رو تو این تاپیک نیار................بیایید به قوانین احترام بگذایم ..

فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام

Last edited by google_boy07; 08-10-2008 at 14:19.

2. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی این آموزش become alegend که بعد از هر بازی میاد رو چجوری میشه رد کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام:
    خوب اول اینو بگم که اگر توجه کرده باشید در چند قسمت من بدیهای فیفا رو حتی گفتم که دوستان اونا رو به محسناتش افزودن وفکر کردن ما تعریف کردیم از فیفا.
    و اینکه بنده خودم یه سال و خورده ای هستش که عضوم تو پی سی و تاپیک ساکر 2008 رو یکی از فعالانش خودم بودم میدونم چی رو کی و کجا بگم.
    ولشون کنید اگر ممکن هست به اون درخواست اخری من در پست قبلیم پاسخ دهید بسیار ممنون میشم مربو به اینکه پچی برای افزایش تایم بازی و پچهای مهم واس دمو برام بذارین ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

خواهش می کنم یکی بگه به من مد become a legend چیه

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

خواهش می کنم یکی بگه به من مد become a legend چیه
    ببین تو در این مد یه بازیکن 17 ساله می سازی و این بازیکن وارد یه باشگاه ضعیف میره تا مربی اون تیم تورو تو ترکیپ اصلی میزاره و تو همین جوری پیشرفت کنی و بازی های خوبی بکنی تیم های بزرگی میان باهات قرار داد میبندن و دیگه نهایت افتخارتم اینکه با این بازیکن قهرمان اروپا بشی البته تو ف ی ف ا 09 این مد وجود داره و تو هر بازی مربی برای بازیکنت یه وظیفه ایی مشخص می کنه که تو باید اونارو انجام بدی و برای تیمم یه وظیفه ی دیگه تعیین می کنه فکر کنم برای pes هم همین جوری باشه

7. این کاربر از omid07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درخواست چندتا چهره :
    کاکا-توتی-شوچنکو-دروگبا-کرسپو-رونالدو.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

انتخاب دوربين تا اون اندازه اپشن نداره فقط يه دوربيني داره مثه 3 بعدي هست از گوشه نشون ميده ولي به خوبي 3rd Man مال فيفا نيست. ولي كلا در اين حالت بازي كردن لذت ديگه اي داره وقتي از يه ديد ديگه نگاه ميكني جالبتر ميشه. كلا قيافه PES 2009 جذاب تر از قبلياست. ولي حيف كه دسته رو ضد حال ضد به همه. كاش ميشد حداقل دريبل اينارو ميذاشت تو بازي به عشق بازي Became a legend رفتم دمو رو دانلود كردم كه مثلا بازي كنم تا بازيم تقويت بشه بتونم كاراي تكنيكي و جالب انجام بدم با اون جغله 17 ساله كه اونم اينجوري شد. من اصلا نميتونم با پيس راحت بازي كنم. نمي دونم چه طوري مي خوام با اين وضعيت اون مود جديد رو بازي كنم. هميشه كانال Game One مي نشستم برنامه PES League رو نگاه مي كردم تكنيك ياد بگيرم. اونم اصلا نميشد خيلي حرفه اي بازي مي كنن اين فرانسوي ها. حيف الان نميتونيم Game One رو بگيريم كد دار شده دوباره
    krauser جان منظورت این پسرس ؟عجب پاسکاری قشنگی میکنه ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام:
    ولشون کنید اگر ممکن هست به اون درخواست اخری من در پست قبلیم پاسخ دهید بسیار ممنون میشم مربو به اینکه پچی برای افزایش تایم بازی و پچهای مهم واس دمو برام بذارین ممنون میشم.
    اينم از كرك دوباره آپلود كردم به خاطر احمد جون خودم
    يكين ها 2 تا لينك دادم جهت رفاه حالت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    krauser جان منظورت این پسرس ؟عجب پاسکاری قشنگی میکنه ؟
    آره همين برنامه بود

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه خدا بخواد بازی که به تاخیر نخورده!!!؟؟؟؟
    هنوز همون تارخ قبلی برای ریلیز بازیه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه خدا بخواد بازی که به تاخیر نخورده!!!؟؟؟؟
    هنوز همون تارخ قبلی برای ریلیز بازیه
    سلام فاشيست امروز چرا تو مرزي؟

پستات كم و زياد ميشه چرا نوسان داره

آره بابا تاريخش همون 26 مهره كم مونده نگران نباش

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •