سلام
من PES 2009 كه ريختم رو گوشيم SLOWMOTION اجرا ميشه!
چرا؟
هنگ هم تقريبا زياد داره!
سلام
من PES 2009 كه ريختم رو گوشيم SLOWMOTION اجرا ميشه!
چرا؟
هنگ هم تقريبا زياد داره!
به نظرتون با داشتن پی1 نیازی به تعویض با جی700 رو داره ؟
دوستان جی 900 نمیشه بیشتر سه الارم تو قسمت الارم تنظیم کنی؟
نه نیازی نیست . وایرلس هم نداره 700 !
خودش که نداره . شاید برنامه ای براش باشه
برنامه My Alarm Client رو نصب كن هر چندتا كه بخواي ميتوني آلارم بزاري براش با 3 تاي خود گوشي تنظيماتش هم از رو همون آلارم گوشي تنظيم ميشه. من خودم براي بيدار شدن صبح 6 تا آلارم گذاشتم تايم هاي مختلف كه خواب نمونم
من همیشه 3 تا میزارم . با همون اولیش بیدار میشم هر 3 تاشو خاموش میکنم و میگیرم می خوابم !!
كسي با مشكل من مواجه نيست؟؟؟ من موندم چرا برنامه هاي جاوا اينجوريه بعضي هاش. گوشي هاي جاوا بهتر ساپورت يكنه تا uiq
برنامه هاي جاواي زيادي نصب كردم از جمله : راهنماي رستورانها - نقشه تهران - تعبير خواب حضرت يوسف- برنامه سينماها - برنامه پلاكهاي خودروها و غيره ولي اين برنامه ها رو ميخوام نصب كنم مشكل داره نميدونم چرا ولي در گوشي هاي ديگه نصب ميشه
چنین مشکلی رو من با اطلاعات دارویی داشتم و دارم . هم تو گوشی پی 900 و هم جی 900 . در حالی که همون برنامه رو توی گوشیای دیگه از پی 990 و دبلیو 960 و ... ریختم بدون مشکل اجرا میشدن. البته با این تفاوت که مال من ریستارت میشد !
گوشیای جاوا راحتتر اجرا میکنن چون مخصوص این کار هستن .
واسه آلارم منم 3 تاشو میزنم....اگه دیدم بازم میخوام از نوت استفاده میکنم...تازه نوت هم بهتره....کوکش میکنم حالشو میبرم....دیگه برنامه هم واسه آلارم فکر نکنم نیاز باشه
راستی دوستان کسی تاحالا جی 900 رو هک نکرده...واس صداشو دوربینش...؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)