تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 299 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گچساران روی صفحه مانیتور-در حال بازی cod

پيش فرض

دوستان!
    من امام تنظیمات گرافیکی رو رو حداقل گذاشتم!اما بازی کند هستش!
    سیستم من:
    رم 768
    گرافیک : 128
    سی پی یو :2.6
    چه میشه کرد؟
    گرافیکن چه مدلی از 128 هستش
    خیلی قدیمی هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گچساران روی صفحه مانیتور-در حال بازی cod

پيش فرض

من این 2 تا عکس رو گذاشتم ببینید وقتی شیدر روشن هست زمین چجوریه و وقتی خموشه چجوریه اونوقت بگید شیدر کار نمیکنه در کارت گرافیکم کروزر جان
    روی عکسها نوشتم که کدوم خاموشه و کدوم روشنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا از مگا گزاشتی
    از TINYPIC.COM بزار

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من نمی دونم اسم این ایراد رو بذارم باگ یا سوتی داور؟
    تا به حال چند بار شده که وقتی دفاع حریف جا می مونه و یک بازیکن من داخل محوطه جریمه هست،و خودم هم پشت دفاع صاحب توپ هستم اگه از کنار زمین براش سانتر کنم،داور آفساید میگیره در صورتی که این اصلاً در قانون آفساید نیست.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

گرافیکن چه مدلی از 128 هستش
    خیلی قدیمی هستش
    Nvidia GeForce 5200

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من نمی دونم اسم این ایراد رو بذارم باگ یا سوتی داور؟
    تا به حال چند بار شده که وقتی دفاع حریف جا می مونه و یک بازیکن من داخل محوطه جریمه هست،و خودم هم پشت دفاع صاحب توپ هستم اگه از کنار زمین براش سانتر کنم،داور آفساید میگیره در صورتی که این اصلاً در قانون آفساید نیست.
    عزیزم اینو باید تو تاپیک سوتی بازار تو انجمن متفرقه مطرح میکری

برا منم پیش اومده

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

گرافیک من 7100 هست بازی رو مدیوم،شیدر لول 1 و رزلوشن 1024*768 روون بازی میکنم.
    ولی اگه همه تنظیمات رو حداکثر کنم بازی یکم تند میشه (تیکه تیکه نشون میده).

داره خودمونی میشه biology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من یه مشکل دارم وقتی با دسته بازی میکنم پاس عمقی و تکل نمیده در ضمن برای بازی یه اکانت میخواد

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    چندتا سوال داشتم ممنون اگه دوستان جواب بدند

1-بازی من تورنمنت و چلنج مدش کار نمیکنه وقتی میرم توش یه پیغام میده که اولش زده oops
    کرکی که تو dvd بود هم نصب کردم
    مشکل از کجاست؟ اگه سوال تکراریه صفحه ای رو که جواب دادند بگید چنده

2-رونالدو برزیلی هم تو این بازی هست؟
    بازم مرسی

یه نظرم داشتم fifa09 واقعا نثبت به ورژ« های قبلی عالی شده ولی یه مشکل داره هنوز
    داخل بازی با دموهای بعد گل وصحنه های حساس خیلی فرق داره فرقی مثل میکرو و پلی استیشن 2
    دموهای گل و صحنه های حساس عالی ولی در حین بازی واقعا ضعیف(من بازی رو رو بالاترین تنظیمات روون روون اجرا میکنم)

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

همچین از این نسخه تعریف کردن گفتم چی هست ...
    اینو قبول دارم که از نسخه ی قبلیش بهتر شده ...
    ولی نتونست منو فیفا باز کنه.

به هر حال هرکی یه سلیقه ای داره دیگه.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

3 صفحه بود كه نخونده بودم مطالب رو ماشا الله چه تند ميره جلو دوستان سوالاتي مطرح كرده بودند كه اكثر بي جواب مونده بودن ديگه نقل قول نميكنم و نوبتي جواب ميدم:

اولا توي كلوپ گيم پد مشكلات دوستان در مورد ل مشكل Empty بودن حل شده با جاي گزيني يه devdata اين مشكل رفع ميشه.

دوستاني كه توي نصب پچ رسمي اشكال دارند قبل نصب بايد فايل اورجينال FIFA09.EXE رو دوباره كپي كنن روي كرك شده نحوه تشخيصش رو هم ميگم: فايل FIFA09.exe فيكس و كرك شده حجمش 44 مگابايته و اورجينالش 11.8 بعد اينكه پچ رو ريختيد دوباره كرك رو كپي كنيد روي قبلي و بازي كنيد. البته وقتي ميريد توي بازي به قسمت Team Manegment بريد و از گزينه Reset Squad گزينه Update Online Squd رو بزنيد.

براي باز كردن اكانت مشكلي وجود نداره فقط مسئله استفاده از اون هست كه بايد سريال كي اورجينال داشته باشيد تا بتونيد از اكانت توي آنلاين پلي بازي كنيد من يه كيجن دارم كه CD Key اورجينال Generate ميكنه ولي متاسفانه داخل يك رار پك پسوورد دار هست كه هيچ جا پسوردش وجود نداره نميدونم قضيه اش چيه قبلا هم تو تاپيك گذاشتم اين فايل رو تا اگه دوستان بتونن قفلشو بشكنن همگي بتونيم آنلاين پلي بازي كنيم بهترين راه آنلاين پلي همون استفاده از داخل بازي و راه اورجينال هست.

دوستاني كه علاقه دارند آنلاين بازي كنن ميتونن از دايركت آي پي استفاده كنن به ترتيب كه با يه نفر خاص كه ورژن فيفاش با ورژن مال شما يكسان هست قرار بذاريد بريد به قسمت مولتي پلير و دايركت آي پي سپس آي پي موجود در اونجا رو به دوستتون بديد شما هاست كنيد و ايشون با زدن آي پي شما به بازي متصل ميشن ه ميتونيد با اين روش آنلاين بازي كنيد. البته ناگفته نماند حداقل بايد باند 128 داشته باشيد و پينگ مناسبي هم داشته باشيد تا بازي لگ نداشته باشه.

در مورد اشكال در مودهاي تورنومنت و مربيگري كافيه از FIFA09.EXE Fixed استفاده كنيد توي سايت گيم كپي موجود هست لينك مستقيمش هم چند صفحه قبل توي تاپيك گذاشته شده.

رونالدوي برزيلي هم رفت پيش زيدان. نه تو تيم ملي هست نه باشگاهي. توي بازي پيس هم نخواهد بود.

سوالي اگه بفرماييد من شايد چند روز نباشم عازم سفرم اگه خدا بخواد دارم ميرم ميون كفترا. يا ضامن آهو اين كلاغ رو سياه رو بپذير كه به پا بوست مياد.

حق نگهدارتون
    Last edited by Spaniuly; 13-10-2008 at 22:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •