من ديروز وايمكس 1مگ گرفتم اما از شانس من پينگش چرا اينقدر بالاست
براي گوگل زير 350 نمياد در صورتي كه الان با آنا اينترنت كه 512 دارم تست كردم زير 200 پينگ دارم اما سرعت دانلودش تا 130 هم بالا ميره
از دوستان كسي مبين نت داره ؟
من ديروز وايمكس 1مگ گرفتم اما از شانس من پينگش چرا اينقدر بالاست
براي گوگل زير 350 نمياد در صورتي كه الان با آنا اينترنت كه 512 دارم تست كردم زير 200 پينگ دارم اما سرعت دانلودش تا 130 هم بالا ميره
از دوستان كسي مبين نت داره ؟
از قضا من میخواستم 17 همین ماه از مکس نت تخلیه کنم برم از مبین نت سرویس بخرم ! عجب قضیه ای شده پس با این حساب وضعیت مکس نت بهتره البته خیلی نوسان داره
![]()
نه آقا اونم انگار سرکاری از آب دراومد . من همین دیروز مکس تمدید کردم . حداقل پینگش خوبه . البته میخوام یه جا دیگه هم وصل کنم اونو فعلا منتظرم ببینم پارس چی میشه !
اگه پينگ براتون زياد مهم نباشه دانلودش خوبه!!!
نميدونم منطقه اي كه هستيم چقدر رو مبين نت تاثير داره !!؟
Last edited by hp980; 03-10-2011 at 15:55.
خواهش میکنم
منم تو کف همینم که رفیقمون چطوری 2 گیگ به بالا دان دارن ، من که حداکثر 800 مگ بتونم شبانه دان کنم بیشتر نمیشه !
من 4 روز دیگه نتم تموم میشه.
به نظرتون کجا برم؟ وضع فعلی 128 نامحدود ماکس نت هست که روزی 2 گیگ می تونم بگیرم
این ار می خوام محدود بگیرم. کجا رو پیشنهاد می کنید؟
شما 24 ساعته دانلود میکنید؟!!!!![]()
یه فن اضافه بستم مشکل نیست.
سه ماهه پشت سر هم روشنه.
نامحدود لازم داشتم چون فایلهایی با حجمای کم باید تند تند دان می کردم و اون هم کار شب نبود واسه همین نامحدود داشتم.
الان می خوام محدود بخرم.
سرویس 128-512 یک ماهه مکس چطوره؟ یا برم مخابرات؟ یا پارس آنلاین؟ کجا برم به نظرتون؟
وب گردی هام به خاطر دانشگاه خیلی خیلی کم میشه. فقط می خوام شبا دانلود داشته باشم.
مکس 128 512 نهایتا 1 گیگ شبا میتونی دانلود کنی . ولی پارس آنلاین شبا تا 3 گیگ میتونی دانلود کنی
الان که از ماکس نت سرویس داری بهتره از این شرکت تهیه کنی (که پول رانژه نداده باشی) اما در مورد سرعتش نظری ندارم.
البته یه سری به صبانت بزن. تا حالا که کسی ازش سرویس نگرفته و اگه پهنای باند رو مثل شهرهای دیگه ببنده مطمئنا سرعتت بالا خواهد بود. این رو ازشون بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)