تاپيك داشت به قعر ميرفت. زديم بالا بياد!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تاپيك داشت به قعر ميرفت. زديم بالا بياد!![]()
ایول منم تایید میکنم
یه سئوال از اهل فن :
بلاخره ttl و rtt چی شد ؟
اینا معنیش چیه ؟
واقعا مسخره ترین بودنیادمه حتی من 50 تومن میدادم 256 15 gb بعدش اینا بعد تمدید میرفتن سرعت یوزر منو زیاد میکردن با تنظیمات اونجا و با یوزر من یه گیگ دانلود میکردن ...
خوشبختانه چند روزه از قطعی و این جور چیزا خبری نیست
پست 1646 رو خوندی ؟
rtt=Round trip time
یه ttl ای بوود قدیما آخر دستور پینگ ( اگه اشتباه نکنم ) که نوع سیستم عامل پینگ شونده رو میگفت
نمیدونم همونه یا نه !
به به // حالا امروز فردا BizimT می خواد آموزش استفاده رایگان از ماکس چت رو بده کلی استفاده کنیم
همانطور که MaSoOd جان فرمودند :
ttl : Time To Liveنشان دهنده عددي است كه از يك بسته اطلاعاتي به دست مي آيد.وقتی داده ای رو ازاینترنت منتقل می کنیم همه انها تبدیل به بسته هایی میشه که در کامپیوتر مقصد دوباره سرهم میشه.
این جور مفاهیم پیچیده هست. خود من هم زیاد کامل نمی دونم.
میگن با بدست اوردن این ttl میشه سیستم عامل رو حدس زد :
Windows 9x/32
windows NT/32
Windows 2000/128
Digital Unix/60
Linux/64
FTX(UNIX)/64
SCO Compaq/64
Netware/64
rtt : round Trip Timerاینم از کار و معنیش معلومه زمان کامل رفت و برگشت پک رو نشون میده.
یکی رو میشناسم که همه این موارد رو به ما ها می گفت.
نه به من چه ؟به به // حالا امروز فردا BizimT می خواد آموزش استفاده رایگان از ماکس چت رو بده کلی استفاده کنیم
من هنوز تو 11 موندم اگر کشف کنم .
فقط مونده رمزشگایی روتر و تمام.
Last edited by BIZIMT; 27-10-2008 at 08:11.
پینگ لایزر چطوره واسه من فقط پینگ مهمه از شاتل گرفته بودم 128 محدود 8گیگ پینگ 200 میداد تو بازی ها میخوام یه adsl با پینگ حداکثر 150 -100 باشه مودم هم پاراداین دارم adsl2+ فقط واسه روان بازی کردن بازیها 523 هم اول شماره ی تلفن منه
TTL رو که گفتین time to live ولی کاربردش یه چیز دیگست . وقتی بسته ای رو تو شبکه میفرستی از روترهای مختلفی عبور میکنه تا به مقصد برسه.حالا برای اینکه بسته های تکراری که تولید میشه همین طور در شبکه نچرخه میان حداکثر تعداد hop رو براش مشخص میکنن (از هر روتر به روتر دیگه یه hop هستش).اگه تعداد hop در بسته بیشتر از تعداد ttl شد دیگه اون بسته discard میشه(از بین میره).
برای مثال بیاین دستور
رو اجرا کنین تا تعداد hop های مورد نیاز برای رسیدن به google رو در بیارین . من چک کردم شد 18 تا.حالا اگه با دستورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعداد ttl رو محدود کنین دیگه نمیشه گوگل رو پینگ کرد و خطای پایان یافتن ttl رو میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی کتابی در مورد ttl میتونه معرفی کنه ؟( چه pdf و چه کاغذی )
مورچه چیه که کله پاچش چی باشهکتاب در مورد TTL چیه دیگه تو کتابهای شبکه تننباوم و استالینگ و فروزان در مورد ttl بحث شده . اینجا هم هست(ویکیه خودمون
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه
منظور منم کتابی بود که توش در مورد ttl بحث شده باشه ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)