سلام دوستان
این عکس رو یواشکی گرفتم
حال میکنید فن آوری ایرانی چه میکنه؟ واقعا مخترعین دیگر کشورها باید بیان یاد بگیرن
موتور مال یه پیرمرد هست که چند باری دیدمش اما توفیق نشد ازش عکس بگیرم تا اینکه امروز باز توی مسیرم دیدمش و ...
![]()
سلام دوستان
این عکس رو یواشکی گرفتم
حال میکنید فن آوری ایرانی چه میکنه؟ واقعا مخترعین دیگر کشورها باید بیان یاد بگیرن
موتور مال یه پیرمرد هست که چند باری دیدمش اما توفیق نشد ازش عکس بگیرم تا اینکه امروز باز توی مسیرم دیدمش و ...
![]()
Last edited by majid.shiraz; 29-09-2010 at 15:07.
سلام
من دیروز تصادف کردم . سر میدون فلسطین داشتم مسیر یک طرفه رو خوش-خوشان و نم نم پایین می رفتم که یهو از میدون یه سی.جی که پشتش 20 تایی توپ پارچه چپونده بود ظاهر شد
حالا هر چی من چراغ و سر تکون دادم این ابله مستقیم بسمت می می اومد . پهلومم چندتا ماشین با من می اومدن . من نهایتا تونستم 1 متری براش جا خالی کنم . اما خب مسلمه با اون موتور من و اون توپ پارچه ها .....
هیچی محکم پارچه ها به صندوق بغل موتور خوردن . و اون خورد زمین . چند متری رفتم جلو دیدم در صندوقم بازه . نگه داشتم دیدم صندوق بینوای منو داغون کرده . کلاه و دستکشمو در آوردم ... دیدم به یه حالت نزار و ننه من غریبم بازی که آی من جوونم و شهرستانی و کارگرم و بدبختم و اینا داره به مردم خودشو نشون می ده . می خواستم برم بزنمشا . اون پارچه هاشم می رختم تو جوب یا آتیش می زدم
بهش می گم : خیابون یه طرفه رو داری با بار تریلی می آی و می بینی من تو چنبره گیر کردم اما عقلت نمی رسه بذاری اول من رد شم لااقل ؟!
با تواضعی شاید ناشی از ترس نمی دونم ... گفت : آخه نوکرتم تو منو می بینی دارم می آم برام جا خالی نمی کنی
گفتم : پهلوم 206 بود . باید می رفتم زیر ماشین تا تو بکارت برسی ؟
منتظر جواب نموندم . عقیده دارم تو ایران بیش از 3 جلمه کوتاه نباید بحث کرد . جمله ی چهار یا قدم زدنه یا مشت و لگد . چون جمله ی پنجم که قانون باشه جاش خالیه .
پریدم رو موتور و رفتم کارمو تو ولیعصر انجام دادم و یراست رفتم گمرک برای تعمیر موتورم با هزینه ی ضخصی بین تعمیرکارای گرونفروش . هنوزم در صندوق درست بسته نمی شه و لولاش کج شده .
به پست بالا
اول سلام
جمله اول رو خوندم گفتم الان زدید چندتا جاتون رو کبود کردید!! ما به این ها می گوییم برخورد های کم احتمال (سای دویش را هم بگیرید چیزی نیست !)
خب خدارو شکر اتفاق خاصی نیفتاده.
---------------------------------
اگه عکس موتور ما را دیده باشید مشاهده می کنید که اگزوز نزدیک انجین تغییر رنگ داده است
این به خاطر عدم کیفیت نیست بلکه یه بنده خدایی توی اتوبان آشغال می ریخت بیرون که یک نایلون رفت زیر موتور ما و چون اگزوز داغ بوده چسبیده و آب شده.
حالا هی من می گم بوی سوختنی از کجاست ، از شیخ فضل الله تا رسالت هم تموم نمی شه !!!!!
اکثریتش را وقتی داغ بود با پارچه خیس و حرکت سریع روی اگزوز کنده ام ولی لکه های سیاه زیادی رویش مانده.
کثی حلال خاصی برای پلاستیک یا شوینده نمی شناسه که به خود اگزوز آسیب نرسونه؟
با تیغ و چاقو خش می اندازه. (حالا انگار اونجا چقدر مهمه!!)
در ضمن دیروز بارون اومد و من چون روی موتور پارچه می کشم - جلو گیری از تبدیل شدن به سرویس بهداشتی پرندگان - کلی خاک روی موتور نشسته بود. من هم اومدم با پارچه یواش یواش زدم روی موتور تا خاکاش بریزه که اون قطعه پلاستیکی روی باک که نوشته هرمز شکست!!
گفتم حواستون باشه با لطافت با این اجناس که از رابطه زیر پیروی می کنند استفاده کنید
Lim (quality)^n= Quality
.............n--->-infinity
Last edited by zahedy2006; 29-09-2010 at 16:57.
من همون اولم گفتم بهترین تست همون تست با کیلومتر دیجیتال هست چون تنظیمش خیلی دقیقه و دهم هم نشون میده
هنگام تنظیم میتونی اندازه چرخ رو بدی اون واست همه چی رو حساب میکنه
من چند باری امتحان کردم کیلومتر موتور بیشتر میندازه
البته منتظر یه کیلومتر کت ای هستم یکی از دوستان از ترکیه واسه چرخش داره میاره با اون تست کنم دقیق بهتون میگم چقدر اختلاف داره
دوستان شهر خیلی شلوغ شده . جدا از ترافیک شروع سالهای تحصیلی و ... هر پلیسی کار راهور ناجا رو می کنه !!!
هر کلانتری و سرباز ناجا رو آوردن وسط خیابونا . دیروز یه ردیف 10 نفری سر سید خندان ماشین و بخصوص موتورا رو می گرفتن ولی بمن ایست ندادن ! شاید چون همه چیزم جور بود و حتی دستکش و لباسم داشتم ولی گواهینامه نداشتم![]()
مراقیب باشید حتی بجز پلیس بخاطر بدیه آب و هوا هم که شده کلاه تمام صورت با خودتون همراه داشته باشید تا چشم و دهانتون بی آسیب بمونه
من که روزای بارونی راحت با تاکسی میرم بی دردسر
والا، یه نیش ترمز که بزنی قیییییژ موتور لیز میخوره
دوستان من تازه تو این فروم عضو شدم، برای خرید موتور مشکل دارم امیدوارم شما راهنماییم کنیدالبته تو TT هم سوال کردم ولی کسی درست راهنماییم نکرد....
سوالم اینه که به نظر شما تا حداکثر 1 تومن چه موتورهایی میشه گرفت؟ به جز کاب هر چی باشه
نو یا کارکرده فرقی نداره فقط مثل پولسار قدمیا لش نباشه!
کیفیتش قابل قبول باشه و اذیت نکنه ، شتابش خوب باشه ولی تاپ اسپید کم باشه مشکلی نداره، ظاهر و صداش هم قابل تحمل باشه
سلام
مشاوره خرید فقط اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر منحنی فکر نکنم ربطی به موضوع داشته باشه.ولی این موضوعی که شما می فرمایید خیلی عجیبه.کیلومتر شمار هم اگه اختلاف داشته باشه دیگه تو سرعت 65 تا این همه نیست.کلا کیلومترهای آنالوگ زیاد نمی تونند دقیق نشون بدن ولی نه دیگه اینقدر....
سلام
دوستان اسم این موتور چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)