تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 209 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    این عکس رو یواشکی گرفتم
    حال میکنید فن آوری ایرانی چه میکنه؟ واقعا مخترعین دیگر کشورها باید بیان یاد بگیرن
    موتور مال یه پیرمرد هست که چند باری دیدمش اما توفیق نشد ازش عکس بگیرم تا اینکه امروز باز توی مسیرم دیدمش و ...
    Last edited by majid.shiraz; 29-09-2010 at 15:07.

2. 4 کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من دیروز تصادف کردم . سر میدون فلسطین داشتم مسیر یک طرفه رو خوش-خوشان و نم نم پایین می رفتم که یهو از میدون یه سی.جی که پشتش 20 تایی توپ پارچه چپونده بود ظاهر شد
    حالا هر چی من چراغ و سر تکون دادم این ابله مستقیم بسمت می می اومد . پهلومم چندتا ماشین با من می اومدن . من نهایتا تونستم 1 متری براش جا خالی کنم . اما خب مسلمه با اون موتور من و اون توپ پارچه ها .....

هیچی محکم پارچه ها به صندوق بغل موتور خوردن . و اون خورد زمین . چند متری رفتم جلو دیدم در صندوقم بازه . نگه داشتم دیدم صندوق بینوای منو داغون کرده . کلاه و دستکشمو در آوردم ... دیدم به یه حالت نزار و ننه من غریبم بازی که آی من جوونم و شهرستانی و کارگرم و بدبختم و اینا داره به مردم خودشو نشون می ده . می خواستم برم بزنمشا . اون پارچه هاشم می رختم تو جوب یا آتیش می زدم

بهش می گم : خیابون یه طرفه رو داری با بار تریلی می آی و می بینی من تو چنبره گیر کردم اما عقلت نمی رسه بذاری اول من رد شم لااقل ؟!
    با تواضعی شاید ناشی از ترس نمی دونم ... گفت : آخه نوکرتم تو منو می بینی دارم می آم برام جا خالی نمی کنی
    گفتم : پهلوم 206 بود . باید می رفتم زیر ماشین تا تو بکارت برسی ؟
    منتظر جواب نموندم . عقیده دارم تو ایران بیش از 3 جلمه کوتاه نباید بحث کرد . جمله ی چهار یا قدم زدنه یا مشت و لگد . چون جمله ی پنجم که قانون باشه جاش خالیه .

پریدم رو موتور و رفتم کارمو تو ولیعصر انجام دادم و یراست رفتم گمرک برای تعمیر موتورم با هزینه ی ضخصی بین تعمیرکارای گرونفروش . هنوزم در صندوق درست بسته نمی شه و لولاش کج شده .

4. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

به پست بالا

اول سلام
    جمله اول رو خوندم گفتم الان زدید چندتا جاتون رو کبود کردید!! ما به این ها می گوییم برخورد های کم احتمال (سای دویش را هم بگیرید چیزی نیست !)
    خب خدارو شکر اتفاق خاصی نیفتاده.

---------------------------------

اگه عکس موتور ما را دیده باشید مشاهده می کنید که اگزوز نزدیک انجین تغییر رنگ داده است
    این به خاطر عدم کیفیت نیست بلکه یه بنده خدایی توی اتوبان آشغال می ریخت بیرون که یک نایلون رفت زیر موتور ما و چون اگزوز داغ بوده چسبیده و آب شده.
    حالا هی من می گم بوی سوختنی از کجاست ، از شیخ فضل الله تا رسالت هم تموم نمی شه !!!!!

اکثریتش را وقتی داغ بود با پارچه خیس و حرکت سریع روی اگزوز کنده ام ولی لکه های سیاه زیادی رویش مانده.
    کثی حلال خاصی برای پلاستیک یا شوینده نمی شناسه که به خود اگزوز آسیب نرسونه؟
    با تیغ و چاقو خش می اندازه. (حالا انگار اونجا چقدر مهمه!!)

در ضمن دیروز بارون اومد و من چون روی موتور پارچه می کشم - جلو گیری از تبدیل شدن به سرویس بهداشتی پرندگان - کلی خاک روی موتور نشسته بود. من هم اومدم با پارچه یواش یواش زدم روی موتور تا خاکاش بریزه که اون قطعه پلاستیکی روی باک که نوشته هرمز شکست!!

گفتم حواستون باشه با لطافت با این اجناس که از رابطه زیر پیروی می کنند استفاده کنید

Lim (quality)^n= Quality
    .............n--->-infinity
    Last edited by zahedy2006; 29-09-2010 at 16:57.

6. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    شاید با یه جی پی اس دیگه تست کردم
    اما من فکر کنم کیلمتر موتور نهایت سرعت رو نشون نمیده
    راستی توی مسیر منحنی سرعت رو درست نشون میده؟ چون مسیر کمی منحنی بود

من همون اولم گفتم بهترین تست همون تست با کیلومتر دیجیتال هست چون تنظیمش خیلی دقیقه و دهم هم نشون میده
    هنگام تنظیم میتونی اندازه چرخ رو بدی اون واست همه چی رو حساب میکنه
    من چند باری امتحان کردم کیلومتر موتور بیشتر میندازه
    البته منتظر یه کیلومتر کت ای هستم یکی از دوستان از ترکیه واسه چرخش داره میاره با اون تست کنم دقیق بهتون میگم چقدر اختلاف داره

8. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان شهر خیلی شلوغ شده . جدا از ترافیک شروع سالهای تحصیلی و ... هر پلیسی کار راهور ناجا رو می کنه !!!
    هر کلانتری و سرباز ناجا رو آوردن وسط خیابونا . دیروز یه ردیف 10 نفری سر سید خندان ماشین و بخصوص موتورا رو می گرفتن ولی بمن ایست ندادن ! شاید چون همه چیزم جور بود و حتی دستکش و لباسم داشتم ولی گواهینامه نداشتم
    مراقیب باشید حتی بجز پلیس بخاطر بدیه آب و هوا هم که شده کلاه تمام صورت با خودتون همراه داشته باشید تا چشم و دهانتون بی آسیب بمونه

10. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان شهر خیلی شلوغ شده . جدا از ترافیک شروع سالهای تحصیلی و ... هر پلیسی کار راهور ناجا رو می کنه !!!
    هر کلانتری و سرباز ناجا رو آوردن وسط خیابونا . دیروز یه ردیف 10 نفری سر سید خندان ماشین و بخصوص موتورا رو می گرفتن ولی بمن ایست ندادن ! شاید چون همه چیزم جور بود و حتی دستکش و لباسم داشتم ولی گواهینامه نداشتم
    مراقیب باشید حتی بجز پلیس بخاطر بدیه آب و هوا هم که شده کلاه تمام صورت با خودتون همراه داشته باشید تا چشم و دهانتون بی آسیب بمونه
    من که روزای بارونی راحت با تاکسی میرم بی دردسر
    والا، یه نیش ترمز که بزنی قیییییژ موتور لیز میخوره

داره خودمونی میشه ATV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان من تازه تو این فروم عضو شدم، برای خرید موتور مشکل دارم امیدوارم شما راهنماییم کنید البته تو TT هم سوال کردم ولی کسی درست راهنماییم نکرد....
    سوالم اینه که به نظر شما تا حداکثر 1 تومن چه موتورهایی میشه گرفت؟ به جز کاب هر چی باشه
    نو یا کارکرده فرقی نداره فقط مثل پولسار قدمیا لش نباشه!
    کیفیتش قابل قبول باشه و اذیت نکنه ، شتابش خوب باشه ولی تاپ اسپید کم باشه مشکلی نداره، ظاهر و صداش هم قابل تحمل باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من تازه تو این فروم عضو شدم، برای خرید موتور مشکل دارم امیدوارم شما راهنماییم کنید البته تو TT هم سوال کردم ولی کسی درست راهنماییم نکرد....
    سوالم اینه که به نظر شما تا حداکثر 1 تومن چه موتورهایی میشه گرفت؟ به جز کاب هر چی باشه
    نو یا کارکرده فرقی نداره فقط مثل پولسار قدمیا لش نباشه!
    کیفیتش قابل قبول باشه و اذیت نکنه ، شتابش خوب باشه ولی تاپ اسپید کم باشه مشکلی نداره، ظاهر و صداش هم قابل تحمل باشه
    سلام
    مشاوره خرید فقط اینجا :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    شاید با یه جی پی اس دیگه تست کردم
    اما من فکر کنم کیلمتر موتور نهایت سرعت رو نشون نمیده
    راستی توی مسیر منحنی سرعت رو درست نشون میده؟ چون مسیر کمی منحنی بود
    مسیر منحنی فکر نکنم ربطی به موضوع داشته باشه.ولی این موضوعی که شما می فرمایید خیلی عجیبه.کیلومتر شمار هم اگه اختلاف داشته باشه دیگه تو سرعت 65 تا این همه نیست.کلا کیلومترهای آنالوگ زیاد نمی تونند دقیق نشون بدن ولی نه دیگه اینقدر....

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •