تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 521 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام بچه های ایران

من تو اصفهان قیمت n82 را پرسیدم فروشنده میگفت فنلاندی اصل می تونی بری هر جا بخواهی نشون بدی 421 هزار تومن حالا سوال من از شما اینه

1.چه لوازم جانبی همراه گوشی تو جعبه اش هست؟
    2.هنگام خرید گوشی ورجن گوشی چنده واپدیت گوشی وجوداره اگه وجود داره چنده؟
    3.مموری4 گیگ مارک خوب چند قیمته؟

ممنون بچه ها

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستام N82 گرفته. اما من یکمی باهاش کار کردم اولا سرعتش اونچنان جلب توجهی نمیکرد با اینکه نو بود و حافظش هم کاملا خالی بود. هم اینکه فوق العاده گیبورد مزخرفی داره ها!! یعنی کیبوردش آخر آشغاله!

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه های ایران

من تو اصفهان قیمت n82 را پرسیدم فروشنده میگفت فنلاندی اصل می تونی بری هر جا بخواهی نشون بدی 421 هزار تومن حالا سوال من از شما اینه

1.چه لوازم جانبی همراه گوشی تو جعبه اش هست؟
    2.هنگام خرید گوشی ورجن گوشی چنده واپدیت گوشی وجوداره اگه وجود داره چنده؟
    3.مموری4 گیگ مارک خوب چند قیمته؟

ممنون بچه ها
    1 - علاوه بر شارژر و رم و سی دی و دفتر چه کابل tv هم داره
    2- ورژن 20
    3- 15 تومن هست ولی 40 تومن هم هست
    یکی از دوستام N82 گرفته. اما من یکمی باهاش کار کردم اولا سرعتش اونچنان جلب توجهی نمیکرد با اینکه نو بود و حافظش هم کاملا خالی بود. هم اینکه فوق العاده گیبورد مزخرفی داره ها!! یعنی کیبوردش آخر آشغاله!
    برای من رم 8 گیگ روش هست با 6 گیگ پر سرعتش از گوشی های جاوا هم بیشتره در ضمن به کی بردش بعد از یه مدت عادت می کنی
    Last edited by Ice Star; 22-08-2008 at 19:08.

4. این کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

من دارم میرم تهران. از کجا رم 8 گیگ بخرم؟ چه مارکی؟ با چه گارانتی ای؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

من دارم میرم تهران. از کجا رم 8 گیگ بخرم؟ چه مارکی؟ با چه گارانتی ای؟

علاالدین رو که بلدی ؟؟؟؟ ( این آدرس اگه بلد نیستی : خیابون جمهوری-تقاطع حافظ و جمهوری - زیر پل حافظ )
    میگی: رم 8گیگ میکرو اس دی میخوام ...... اگه SanDisk باشه یه رم ریدر که مخصوص خودش هست تو پکیجش موجوده .... گارانتی هم باید داشته باشه ...
    اگه طبقه های اول نداشت ، برو بالا : طبقه های 5 و 6

7. 2 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آره خوب راست می گی
    مثلا" گوشی های se uiq میوزیک پلیرشون رو باید دستی رفرش کنی, می دونی چرا؟ چون رفرش رم 1گیگش با میوزیک پلیر حدود 2 3 دقیقه طول میکشه و تازه اگه فول رفرش بزنی که باید گوشی رو بزاری بری یه چیزی بخوری برگردی شاید تموم شده باشه, حالا تو ن82 هر وقت میوزیک پلیر رو باز می کنی (مال من رمم 2گیگه و بیشترش آهنگه, حالا دوستان که 8دارن بهتر می تونن بگن) تو کمتر از 10 ثانیه رفرش می کنه
    یا مثلا" گالریش بدون لگ و تیک با سرعت بالا عمل میکنه (مثلا" با ن73 مقایسه کن تا منظورم رو بفهمی)
    زمان بالا اومدن گوشی (اگه برنامه ای که startup باشه نصب نکرده باشی) دقیقا" 16 ثانیست و این زمان در بیشتر se های uiq بالای 2 دقیقست (که حتی مجبور شدن براش یه لودینگ بزارن هرچند که برنامه نویسی لودینگش غیر استاندارد ه)
    بازم بگم؟!

9. 5 کاربر از pezhman32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

آره خوب راست می گی
    مثلا" گوشی های se uiq میوزیک پلیرشون رو باید دستی رفرش کنی, می دونی چرا؟ چون رفرش رم 1گیگش با میوزیک پلیر حدود 2 3 دقیقه طول میکشه و تازه اگه فول رفرش بزنی که باید گوشی رو بزاری بری یه چیزی بخوری برگردی شاید تموم شده باشه, حالا تو ن82 هر وقت میوزیک پلیر رو باز می کنی (مال من رمم 2گیگه و بیشترش آهنگه, حالا دوستان که 8دارن بهتر می تونن بگن) تو کمتر از 10 ثانیه رفرش می کنه
    یا مثلا" گالریش بدون لگ و تیک با سرعت بالا عمل میکنه (مثلا" با ن73 مقایسه کن تا منظورم رو بفهمی)
    زمان بالا اومدن گوشی (اگه برنامه ای که startup باشه نصب نکرده باشی) دقیقا" 16 ثانیست و این زمان در بیشتر se های uiq بالای 2 دقیقست (که حتی مجبور شدن براش یه لودینگ بزارن هرچند که برنامه نویسی لودینگش غیر استاندارد ه)
    بازم بگم؟!
    تكبير...!!
    .
    درسته من الان 8 گيگ دارم تو 11 ثانيه همش رديفه...
    .
    البته تازگي ها گوشيم خيلي قاطي كرده...مخصوصا" تو دوربين...15 ثانيه ميكشه تا دوربين رو فيلمبرداري بره... بايد آپديتش كنم...معلوم نيست اين آپديت جديد كي مياد.؟؟

11. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی 82 دارها ، من یه سری آهنگ ریختم رو گوشیم ، لاشون پلی لیست بود یعنی m3u بعد از اینکه ریختم ، mpu هارو دستی پاک کردم ، الانم موزیک پلیرم قاطی کرد هف یعنی کار میکنه ولی وقتی میزنی رفرش کنه بعد از 20 ثانیه میپره بیرون ، راهی وجود نداره موزیک پلیر ور ریست کرد ؟ خیلی نیاز به رفرش دارم ...
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تكبير...!!
    .
    درسته من الان 8 گيگ دارم تو 11 ثانيه همش رديفه...
    .
    البته تازگي ها گوشيم خيلي قاطي كرده...مخصوصا" تو دوربين...15 ثانيه ميكشه تا دوربين رو فيلمبرداري بره... بايد آپديتش كنم...معلوم نيست اين آپديت جديد كي مياد.؟؟
    همین الان امتحان کردم مال من 3 ثانیه طول می کشه دوربین رو باز کنه
    ولی بعضی وقتا 4 5 ثانیه میشه, 15 ثانیه غیر طبیعیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان امتحان کردم مال من 3 ثانیه طول می کشه دوربین رو باز کنه
    ولی بعضی وقتا 4 5 ثانیه میشه, 15 ثانیه غیر طبیعیه
    یه بار گوشیم از 0.5 متری افتاد روی صندلی ! زدم دوربین باز بشه 5 دقیقه صبر کردم هیچی نمیومد یه صفحه ی سیاه بود با علامت میزان باطری و یه سری چیزای دیگه ، چند بار گوشی رو تکون داد هیچ خبری نشد آخرشم خاموش روشن کردم درست شد ولی بازم یکم تاخیر داشت الانم برگشته به حالت اول ... دلیلش رو هم نمی دونم کسی می دونه بگه ممنون .

سلام به همه ی 82 دارها ، من یه سری آهنگ ریختم رو گوشیم ، لاشون پلی لیست بود یعنی m3u بعد از اینکه ریختم ، mpu هارو دستی پاک کردم ، الانم موزیک پلیرم قاطی کرد هف یعنی کار میکنه ولی وقتی میزنی رفرش کنه بعد از 20 ثانیه میپره بیرون ، راهی وجود نداره موزیک پلیر ور ریست کرد ؟ خیلی نیاز به رفرش دارم ...
    ممنون
    جواب اینم بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •