اگه دیدین حموم یا شیر ابی با فشار داره میزنه بیرون آبش روی اون حموم یا سینک کلیک کنید و Repair رو بزنیدچجوری میشه شیر های آب و ... رو تعمیر کرد ؟
اگه دیدین حموم یا شیر ابی با فشار داره میزنه بیرون آبش روی اون حموم یا سینک کلیک کنید و Repair رو بزنیدچجوری میشه شیر های آب و ... رو تعمیر کرد ؟
می شه اگه پکیج جدیدی اومد لینک بدید اینجا؟؟؟؟؟
بله میدیم فعلا که نیومده اما میدیم مطمئن باش میدیم تا همه استفاده کنن حالشو ببرن
آقا تا حالا کسی چند نسل پشت سرهم بازی کرده با یه خانواده؟
راستی شما از کدوم سایت دانلود می کنید آقای زنده؟؟
فکر خوبیه!!آقا تا حالا کسی چند نسل پشت سرهم بازی کرده با یه خانواده؟
یه جور مسابقه که مثلا تا آخر تیر هرکی فامیلی تری (Family Tree)ش بزرگتر باشه امتیاز میگیره!!
راستی زنده جان مسابقه الماس ها چی شد!!
میخوای اینجا اطلاعیه هم بده!!
یا یه گروه جدا به اسم مسابقات سیمز3 بزن!!
گروه زده شده بود ... 3 عدد عضو داشت ... لومینا ، محمد و من به عنوان داور ( که البته رشوه هم قبول می کردم ) که بر اساس مسایل پیش اومده گروهی دیگه وجود ندارهیا یه گروه جدا به اسم مسابقات سیمز3 بزن!!
اوه!!گروه زده شده بود ... 3 عدد عضو داشت ... لومینا ، محمد و من به عنوان داور ( که البته رشوه هم قبول می کردم ) که بر اساس مسایل پیش اومده گروهی دیگه وجود نداره
راست میگی!!
پس باید صبر کرد!!
خوبه!!
راستش فكره خوبيه ولي نميشه!
مثلا يكي مياد دوره ي زندگي سيمشو ميزاره رو كم ترين حد هر روز يك نسل تلف ميكنه!
اخرش هم family tree خانوادهش سر به فلك ميكشه. راهي هم نيست كه جلو تقلب رو بگيره.
و به نظر من بايد براي مسابقاتش تاپيك زد نه گروه اجتماعي.
یکی باید با مدیران مشورت کنه که تاپیکو زدیم نبندنش!!راستش فكره خوبيه ولي نميشه!
مثلا يكي مياد دوره ي زندگي سيمشو ميزاره رو كم ترين حد هر روز يك نسل تلف ميكنه!
اخرش هم family tree خانوادهش سر به فلك ميكشه. راهي هم نيست كه جلو تقلب رو بگيره.
و به نظر من بايد براي مسابقاتش تاپيك زد نه گروه اجتماعي.
تقلب هم راست میگی ولی چی کار میشه کرد؟
ازشون قول می گیرم که بچه های خوبی باشن و شیطونی نکننیکی باید با مدیران مشورت کنه که تاپیکو زدیم نبندنش!!
تقلب هم راست میگی ولی چی کار میشه کرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)