حذف اكانت![]()
حذف اكانت![]()
نه من اون محاسبت رو تو سرور4 داشتم.من تو هر2 تا سرور هستم.نه خيلي طول ميكشه.من شمال غربي هستم آخه.
حرف شما درست. ولي با اين وضعيت نميتوني نيروي نظامي خوبي داشته باشي. در نتيجه علاوه بر غارت نيرو هاتم ميميرن و بعد بياد همينطور بسازي دوباره تلفات بدي. من اينو از چندين مقاله آموزش نتيجه گرفتم + تجربه خودم.
شما براي دفاع فعلا بهترين گزينت مخفيگاهه. فعلا منابعو ببر بالا. به حد نصاب كه رسيدي ميتوني مخفيگاهها رو تخريب كني و يه نيروي نظامي خوب بسازي.
بچه ها من با فايرفاكس نميتونم برم تو بازي. وقتي وارد ميشم رو هرجاكليكميكنم دوباره ميرم صفحه لوگين.
اگر ما از هر منبع 90-100 تا داشته باشیم با مخفیگاه سطح 2(رومی) یکی غارت کنه چه قدر گیرش میاد؟
فکر کنم Cookie هات پاک میشن. باید تو تنظیمات درستش کنی.بچه ها من با فايرفاكس نميتونم برم تو بازي. وقتي وارد ميشم رو هرجاكليكميكنم دوباره ميرم صفحه لوگين.
تو Option>Security گزینه Remember passwords for sites فکر کنم این هم باید فعال باشه.
Last edited by A.Fire; 31-08-2009 at 12:37.
منم همين مشكلو داشتم.اما با اينترنت اكسپلور رفتم درست شد.
شما سرور4 هستي؟
من دارم با اينترنت اكسپلورر ميرم. يه هفتش. ولي سرعتش پايينه. چرا يه دفعه اينجوري شد؟
من اسپيدم.
تو مخفيگاه مينويسه چقد از هر منبع محافظت ميشه.
اون تيك فعاله ولي بازم همونجوره.
آره خوب سرعتش پايينه اما چيكار ميشه كرد؟فعلا از همون اينترنت اكسپلورر استفاده كنيد تا بعد.
نوشته 130 تا یعنی هر قومی بهم حمله کنه 130 تا حتما باقی میمونه؟تو مخفيگاه مينويسه چقد از هر منبع محافظت ميشه.
اون تيك فعاله ولي بازم همونجوره.
دیگه مخم به جایی قد نمیده.
راستی چرا به تعداد پست های من تو Forum اضافه نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)