با عرض سلام ،من در نصب10 netsupport school مشکل دارم بعد از پنجره انتهایی runصفحه ای باز می شه که سمت چپش یک سری سرویس ها مثل tcp/ip می آد نمیدونم تو اون صفحه باید چه تنظیمی انجام بدم لطفا راهنمایی کنید؟
با عرض سلام ،من در نصب10 netsupport school مشکل دارم بعد از پنجره انتهایی runصفحه ای باز می شه که سمت چپش یک سری سرویس ها مثل tcp/ip می آد نمیدونم تو اون صفحه باید چه تنظیمی انجام بدم لطفا راهنمایی کنید؟
vp n رو بصورت کانکشن آماده استفاده میکنی یا از طریق کانکشن ویندوز ایجاد کردی؟ اگه بصورت آماده ایجاد شده باشه که نمیشه تو IDM کاریش کرد ولی اگه تو ویندوز کانکشن ایجاد کرده باشی در تنظیمات IDM به تب Dialup برو و تیک گزینه رو بزن و از داخل کادر کشویی کانکشن ایجاد شده توسط ویندوز رو انتخاب کن .
البته میشه تو تنظیمات خود کانکشن Vp n هم تنظیم کرد که اگه دیسکانکت بشه بعد از چه مدت و چند بار کانکت بشه . به قسمت Prpoperties کانکشن آماده VP برو و در تب Option در کادر پایینی و در قسمت Redial گزینه اول رو مثلا به 99 بار و گزینه دوم رو به 3 ثانیه تغییر بده . در کانکشن ایجاد شده توسط ویندوز هم روی کانکشن راست کلیک کن و Properties بزن و دوباره مثل روش قبل عمل کن .
برای مشکل شما باید هر دو روش تنظیم در IDM و تنظیم در کانکشن رو با هم انجام بدی .
چرا نشه؟اگه بصورت آماده ایجاد شده باشه که نمیشه تو IDM کاریش کرد
مگه چه فرقي مي كنه؟
چون IDM فقط کانکشن های ایجاد شده توسط ویندوز رو شناسائی و لیست میکنه ولی کانکشن هایی که بصورت آماده توسط شرکت های فروش VP N ارائه میشه بصورت پرتابل هستند.
نه نه به هر حال اون ها هم يه IP دارن كه تو قسمت تنظيماتش هست و بايد اون IP رو تو برنامه وارد كردچون IDM فقط کانکشن های ایجاد شده توسط ویندوز رو شناسائی و لیست میکنه ولی کانکشن هایی که بصورت آماده توسط شرکت های فروش VP N ارائه میشه بصورت پرتابل هستند.
من کارایی که گفتین و پست هایی که گفتین و رفتم اما با اونا مشکلم حل نشد
من چند وقته با برنامه اینترنت دانلود منیجرم نمیتونم فایلی رو دانلود کنم
ورژن های مختلفی رو هم نصب کردم اما جواب نداد.
اررور میده به اینصورت:
مجوز داده نشد
جزییات:
امکان برقراری ارنباط با (اسم سایت مورد نظر) وجود ندارد.
دوست عزیز کرکرجان ، شما خودت گفتی که IDM نداری درسته؟! مشکل دوستمون اینه که میخوان فقط به هنگام دیسکانکت با کانکشن VP به دانلود ادامه بدن . تو همون روشی که گفتم IDM فقط کانکشن دستی ایجاد شده توسط خودتون رو شناسایی میکنه و تو لیست میاره و بعد دوباره با تنظیماتش کانکت میکنه .
من منظور شما رو متوجه نشدم ، بله با دونستن IP کانکشن آماده میشه کانکشن ویندوز رو دستی ایجاد کرد.
منظور از کانکشن آماده کانکشن زیر هست : حالا شما این کانکشن رو تو لیست IDM ظاهر کن ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من كه نتونستم با اون كانكشن وصل بشم ولي دوتا راه پيدا كردم كه نتونستم اونها رو امتحان بكنم
يكي اينكه همون آدرس كانكشن و يوزر و پس رو تو قسمت آدرس پرو-كسي idm وارد كني كه براي اين فايل مي شه uk.azaranvpn.com
يا اينكه اين دستور رو تو ران اجرا كني و بعد فايل كانكشن رو با notepad باز كنيد و تمام محتويات اون رو به آخر فايل rasphone.pbk كه با دستور ران بازش كردي كپي كني و بعد از ذخيره همون كانكشن رو تو idm انتخاب كني
![]()
سلام.
دوستان من نمیدونم واقعاًبااین Idm چیکارکنم هر چی هم سوال پرسیدم جواب نمیدین...
برای حل کردن مشکل دانلودکلیپ ها ازاینترنت توسط IDMبیاد چیکار کتم ازاون اولش که نصب شد همه چیش درست بود جز این تمام راه حل هارو هم امتحان کردم ببینید:
ولی بازم تو همه بروزو ها واسه دانلود اقدام نمیکنه....
خواهش میکنم راهنماییم کنین ویندوزم 7و64بیتی هست وآنتی ویروسم هم آویرا.
Last edited by Advanced Ali-001; 18-07-2011 at 19:31.
شمارو نمیدونم ولی از وقتی که از Internet Download Accelerator استفاده کردم ، بدون مشکل تمام کارامو کردم
به شماهم پیشنهاد میکنم از Internet Download Accelerator استفاده کنید البته آپدیت شده اش رو..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)