دوست عزیز از این حق ناحقی ها زیاد میشه شما غصه نخورایشونم برای این اینکارو انجام دادن که مسیر تاپیک درست ادامه پیدا کنه
![]()
دوست عزیز از این حق ناحقی ها زیاد میشه شما غصه نخورایشونم برای این اینکارو انجام دادن که مسیر تاپیک درست ادامه پیدا کنه
![]()
آره Xperia گوشی محشریه...
اگه منم 900 تومن پیاده شده بودم حتماً هیچ گوشی به نظرم بهتر نبود.
اینم اصلاً جالب نیست که بجای جواب دادن به سوالات پستامون پاک بشه.
سلام
دوست عزیز...
پستهایی که پاک شد نه سوالاتی در مورد این گوشی بود و
نه جواب اونها
تنها و تنها بحث بی موردی در مورد خوب بودن یا بد بودن این
گوشی بود.
اینگونه بحثها برای انجمن هیچ ثمری نداره و تنها نظم انجمن
و صمیمیت بین کاربران رو بر هم میزنه و بنده کما فی سابق
اجازه ی پیشرفت بیش از حد اینگونه بحثها رو نمیدم.
مخلصیم
واقعا" که جای بسی تاسف و تاثر است که پستی که من نوشته ام انهم در کمال ادب و احترام و با دلایل موجه (نداشتن فیلمبرداری در خور توجه در نزدیک به تمامی گوشیهای سونی اریکسون و دعوت به قضاوت از روی کیفیت و انصاف و نه تعصب الکی)اسپم تلقی شده و پاک شده ای کاش مدیر محترم قبل از استفاده از قدرت امپراطور بودنشان یک کم به این نکته توجه میکردن که کاربرانی که در اینجا عضو میشوند اگه قصد برهم زدن و اغتشاش در مباحث و .....داشتن تو چت رومها بودن نه اینکه از وقتشون برای تبادل اطلاعات با دوستانشون استفاده کنن کاربری مثل مهران که برای همیشه قید اینجا رو به خاطر این بحثا زد بد نیست یک مروری به پستاش که به جز راهنمایی های کلیدی در مورد این گوشی نیست یک نگاهی دوباره بندازین که اونم متهم به اخلال شد ....................ای کاش می دانستیم پستها و مقامات دست نیافتنی هم ماندگار نیستند تا چه رسد به این پستها و مقامها......
من اصلاً کاری به بحث نداشتم ، پستمم این بود که یکی از اعضا داشت اطلاعات غلط راجع به تاریخچه گوشیا می داد که گفتم اشتباهه و خواهش کردم که بخاطر تعصبات اطلاعات غلط ندید.دوست عزیز...
پستهایی که پاک شد نه سوالاتی در مورد این گوشی بود و
نه جواب اونها
تنها و تنها بحث بی موردی در مورد خوب بودن یا بد بودن این
گوشی بود.
اینگونه بحثها برای انجمن هیچ ثمری نداره و تنها نظم انجمن
و صمیمیت بین کاربران رو بر هم میزنه و بنده کما فی سابق
اجازه ی پیشرفت بیش از حد اینگونه بحثها رو نمیدم.
صحیحشم گفتم ، این کجاش مشکل داره ؟
مدیریت معلومه پست هارو ندیده پاک کرده...من تو پست اخر از دوستانی که اکسپریا دارن پرسیدم شارژر usb هست...مدت شارژم پرسیدم...اما 5 6 تا از پستامو پاک کردن.حامد جانم نمیدونم چرا نمیاد...حتمآ برای محرمه...
دوستان من توی فروشگاه سایت برنامه های پاکت پی سی دیدم.به اکسپریا میخوره؟یه نگاه بندازید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من سی پی یو این گوشی 369 هرتزه. اون 11 رو که زدی تو سایتش کلاس سی پی یو رو نشون می ده. برای کامپیوتر هنوز سی پی یو 11 مگا هرتز نیومده. اونوقت برای موبایل اومده؟!!!!
گوشیو بله اشتباه کردم.چون 11 و 369 رو کنار هم نوشته.اما کی گفته واسه کامپیوتر 11 مگاهرتز نیومده؟!!!لپ تاپ خود من Intel Core 2 Duo T7700 2.4 GHz .یعنی 2400 مگاهرتز.نکنه 11 گیگاهرتزو میگی؟؟بله.11 گیگاهرتز نیومده...قبل از خندیدن دقت کن دوست عزیز
Last edited by hesamkowsar; 07-01-2009 at 20:50.
اره پستها بدون توجه به متنشون پاك شده
به نظر من بايد اوني را كه لازمه بهش اخطار داده ميشد
اوني كه مياد تو كلوپ x1 ازش بد ميگه . خلاصه مقصر معلوم ميشد
حالا بيخيال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)