تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 210 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سوال من اینه که آیا میشه با 4 5 تا لپ تاپ که از طریق وایرلس خود لپ تاپ به هم شبکه میشن بازی های تحت شبکه یازی های گیم نت رو بازی کرد یعنی دیگه نیاز نباشه که بریم کابل و وسایل جانبی اینطوری که واسه شبکه کردن هست ایا چنین امکانی هست ؟

چون ما 4 5 نفریم که هر کدوم یک لپ تاپ داریم می خواستم بدونم می تونیم از طریق وایرلس لپ تاپ این امکان رو داشته باشیم ...؟

من قبلا چند مقاله کوتاه در مورد راه اندازی گیم نت خوندم اما متاسفاته جواب این سوال که آیا چنین امکانی هست یا نه رو پیدا نکردم

با تشکر از شما دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سوال من اینه که آیا میشه با 4 5 تا لپ تاپ که از طریق وایرلس خود لپ تاپ به هم شبکه میشن بازی های تحت شبکه یازی های گیم نت رو بازی کرد یعنی دیگه نیاز نباشه که بریم کابل و وسایل جانبی اینطوری که واسه شبکه کردن هست ایا چنین امکانی هست ؟

چون ما 4 5 نفریم که هر کدوم یک لپ تاپ داریم می خواستم بدونم می تونیم از طریق وایرلس لپ تاپ این امکان رو داشته باشیم ...؟

من قبلا چند مقاله کوتاه در مورد راه اندازی گیم نت خوندم اما متاسفاته جواب این سوال که آیا چنین امکانی هست یا نه رو پیدا نکردم

با تشکر از شما دوستان
    با سلام
    اگه تعداد PC ها از 4 تا عبور کنه نیاز به AP میباشد.
    راه حل شما راه اندازی ad hoc هست!
    با تشکر

3. 3 کاربر از 8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از شما دوستان
    سلام.

بله باید Adhoc بسازی.

یک لپتاپت تبدیل به اکسس پوینت میشه که همه لپتاپها بهش وصل میشن و شبکه میشن. نکته مهم اینکه تعداد محدودی لپتاپ رو میتونی ساپورت کنی.

راهنمای راه اندازی روی ویندوز 7:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال داشتی بگو.

-----------------
    ویرایش:

8086 عزیز از اینکه پست همزمان شد عذر میخوام.

5. 3 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون از پاسخ گویی 2 دوست عزیز

یک سوال دیگه آیا شبکه کردن چند لپتاپ به نوع ویندوز و چند بیت بودن اون ویندوزها هم بستگی داره و تاثیر گزار هست در شبکه کردن ؟

در مورد شبکه کردن بازی اگر امکانش هست کجا می تونم اطلاعات کافی بدست بیارم چون بیشتر شبکه کردن ها تحت کابل شبکه بود توضیحاتشون
    Last edited by mahdy2504; 08-05-2012 at 21:05.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال دیگه آیا شبکه کردن چند لپتاپ به نوع ویندوز و چند بیت بودن اون ویندوزها هم بستگی داره و تاثیر گزار هست در شبکه کردن ؟
    خیر ارتباطی نداره. واسه بازی کردن اوکیه و مشکلی نیس.

در مورد شبکه کردن بازی اگر امکانش هست کجا می تونم اطلاعات کافی بدست بیارم
    همین انجمن یه جایی داره واسه بازی آنلاین و شبکه ای. بگرد پیداش کن اونجا بپرس.

8. 2 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حالا آیا تحت این شبکه که از طریق وایرلس بین چند لپ تاپ انجام میشه آیا امکان این وجود داره که بازی هایی که تحت شبکه هستن که میشه offline اونها رو بازی کرد ..اجرا کرد این بازی ها رو تحت این شبکه .؟.

اگر امکانش هست در کنار راهنمایی شما تاپیک یا پستی که بشه اطلاعات کافی و تکمیلی ازش بدست آورد هم معرفی کنید ممنون میشم
    بله برای بازی میشه!
    البته فایروال رو حتما خاموش کنین که ریپ میزنه بازی!
    من خودم و دو تا از دوستان کانتر و وارکرافت بازی کردیم مشکل نداشت.

سوال دوم : بله

سوال سوم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

10. 2 کاربر از 8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز.سوالی داشتم در مورد شبکه دو کامپیوتر از طریق وایرلس مودم روتر. یک سیستم دارای یک مودم روتر مدل TP-Link W8951 و دیگری W8950 هست.می خوام ارتباط از طریق وایر لس صورت بگیره. چکار کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lakers320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

ا سلام بر دوستان عزیز
    من یک لپ تاپ با یک کامپیوتر معمولی دارم که با یک سوئیچ و با کابل این دو را شبکه کردم: هنگامی که که تجهیزات را به هم نصب کردم:یک پنجره ظاهر شد برای شبکه کردن در لپ تابم و من شبکه ی خانگی را انتخاب کردم و بقیه ی گزینه ها را next زدم و ok کردم: بعد از اینکه تست کردم دیدم لپ تابپ به اینترنت میره !! بدون اینکه ای پی و چیز دیگه ای بدم!!!! حالا سئوال من این هست که ایا شبکه کردن توی ویندوز 7 ایا با xp فرق داره و ایا برای بازی شبکه ای نیاز به تنظیم ای پی دارم یا نه!!!؟؟؟؟ لطفا یکم توضیح بدهید؟؟؟
    لطفا اگر فایل pdf ای در مورد شبکه کردن دو ویندوز 7 دارید:یا در سایت هست: لینک بدهید؟؟؟
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من می خوام adsl با مودم وایرلس را با تلویزیون share کنم که از نت بتونم توی توی استفاده کنم بدون محدودیت ها ی موجود مشه راهنماییم کنین یا فایل آموزشی شو از کجا دانلود کنم؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

شبکه کردن پی سی با لب تاپ از طریق مودم وایرلس...;

سلام
    یه PC دارم که باهاش میرم اینترنت..مودم من وایرلس D-Link DSL-2730U هستش ولی کارت شبکه PC من وایرلس نیست ... مودم رو از طریق کابل وصل کردم به پی سی.یه جای خالی هم که همون کارت شبکم باشه بیشتر نداره.و الان کابل مودم رو بهش وصل کردم
    بعد اینکه با لپ تاپم از طریق وایرلس وصل میشم به اینترنت.تا اینجا مشکلی نیست و همه چیز خوبه.
    حالا من میخوام که هارد لپ تاپم رو share کنم و اطلاعات اونو کپی کنم رو PC ...
    روی جفتشون هم ویندوز سون نصبه...فکر می کنم همه چیزو واضح گفتم ...
    چون من با لب تاپم فقط فیلم و سریال دانلود میکنم.برا همین میخوام از طریق share کردن فیلم و سریالهایی رو که دانلود کردم و روی لب تاپم هست رو بفرستم رو هارد کامپیوترم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •