خسته نباشین!
معلومه که اعتبارم تموم بشه شارژ نمی کنم!
پارسال هم که شارژم تموم شد دیگه شارژ نکردم که نافرم ضد حال خوردن!
این بارم زبون بازی کردن گول خوردم!
خسته نباشین!
معلومه که اعتبارم تموم بشه شارژ نمی کنم!
پارسال هم که شارژم تموم شد دیگه شارژ نکردم که نافرم ضد حال خوردن!
این بارم زبون بازی کردن گول خوردم!
ما رفتيم واسه خود كشي .................................................
خدا ازشون نگذره .
باعث و بانيشو لعنت كنه ..... توي اون دنيا پل سراط واسشون به اندازه همين پهناي باندشون نازك بشه تا برن قهر جهنم......
کلا صبانت تو یک کار خوب باشه همین زبون بازی هست. این دفعه رفتی فسخ کنی یک خسارتی بهشون بزن که هم دل ما خنک بشه هم شما
یا لااقل 5 نفر که دارن میرن ثبت نام کنن رو از بدبختی نجات بده !
شاید بدتر از این هم بشه !
من نمیدونم چطور هنوز این همه نفر میرن از صبانت میگیرن. با اون سرویس مذخرف و پشتیبانی صفر (که اگر اینترنت خراب بشه, تلفن شون مشغول میزنه). خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که از این شرکت مذخرف اومدم بیرون. روزی 100 مرتبه قطعی داشت و یه روز هم سرعت ثابتی نداشت.
كسي تا از سرويس اينترنت مخابرات استفاده مي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا شما یکم گیر میدادی درست میکردن. دادش منم یک مشکلی مثل همین داشت گفته بودن منطقه شما ساپورت نمیکنه.یک ماهه ولی راهش انداختن. شما میخوای از کدوم شرکت بگیری از نیشابور. به نظر صبر کن صبانت بیاد بعد بگیر چون مال شما قیمتش بالاس.
نیشابور شرکت الکا هست که 256 میده ده هزار تومن ولی ترافیک ماهیانه هیچی نداره شما باید هر گیگابایت رو به قیمت 6 هزارتومن بخرید. سرعتشم خوب نیست.
بله من تازه گرفتم. نزدیک به 10 روزی میشه. متاسفانه بعد از ده روز تازه به به اینترنت وصل شدم!! نمیدونم مشکل از مودم بود یا از جای دیگه. البته مخابرات که میگفت پورت شما درسته و مشکل از مودم هست. خلاصه که امروز تازه تونستم برم تو اینترنت وسرعتش هم تعریفی نداره!
من صبانت دارم ، قطعی هم نداره که ،
حداقل اینو میدونم که از پیشگامان کویر سرعتش بیشتره.
در مورد قطعی ماله من هم مشکل نداره فقط سرعتش پایین هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)