من که دیدم نوشته ای شرطش اینه که با تو اکانتش را به اشتراک بگذارد نه اینکه اگر مایل بود
ضمنا با نرم افزاری که من گفتم از هر جا بخوای میتونی بگیری
من هر شب دارم از تورنت از همین روش میگیرم
من که دیدم نوشته ای شرطش اینه که با تو اکانتش را به اشتراک بگذارد نه اینکه اگر مایل بود
ضمنا با نرم افزاری که من گفتم از هر جا بخوای میتونی بگیری
من هر شب دارم از تورنت از همین روش میگیرم
ضمنا در روشی که دوستمان هم گفت چون گزینه هنگ آپ را علامت زدی 6.40 قطع میشه
دوستان این روشی که من گفتم هیج ایرادی نداره چون من دیشب 855 مگ با استفاده از این روش و بین ساعت 3 الی 7:45 داونلود کردم
این قسمت تستی این مسئله است چون اگر این گزینه را علامت نزنیم و رو 6:40 تنظیم نکنیم دیس نخواهد شد و تا وقتی یک ساعت نشه یعنی تا ساعت 7 داونلود میکنه و دیس میشه و دیگه نمی تونه آن شو چون عمل دیس و آن شدن باید قبل از ساعت 6:45 انجام میشدضمنا در روشی که دوستمان هم گفت چون گزینه هنگ آپ را علامت زدی 6.40 قطع میشه
با این روش خود نرم افزار همه کارها رو اتوماتیک انجام میده و هر چه قدر بتونه داونلود میکنه.روشی که شما پیشنهاد میکنی با این فرض درست کار میکنه که از 3 تا 6:40 مقداری که شما پیشنهاد میدین یعنی 650 مگ کامل دانلود بشه. و اگر نشه که اغلب هم همین طوره شما ساعت 6:40 قطع نمی شی و 1 ساعت رو از جمله 45 دقیقه ی آخر، که همیشه با 60 تا 65 میتونی دانلود کنی , از دست میدی. به علاوه با این روش نمیتونی از torrent و emule که بهترین منابع هستند. دانلود کنی.
شما گفتی اگر 650 مگ رو اگه کامل داونلود نکنه دیسکانکت نمیشه !!! یعنی چی نمیشه ... میشه!!! چون تنظیم کردیم 6:40 آف شه و 6:42 آن شه و تا یک ساعت داونلود های دیگه رو انجام بده
از ساعت 3 الی 6:40 - 220 دقیقه است اگه با 50 داونلود کنه 640 تا اگه با 55 داونلود کنه 710 تا و اگه با 60 داونلود کنه 770
پس بهتره ما حداقل 750 مگ برای این بازه در نظر بگیریم که معمولا همون 710 تاش رو داونلود میکنه
و برای بازه آخر 200 تا که معمولا 190 تا رو داونلود میکنه
198,683,681 = 190MB in Hکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم رکورد مقدار داونلود در یک ساعت دست خودم باشه. درسته یا کسه دیگه ای هست که بیشتر از من داونلود کرده باشه؟
Last edited by Hossein Adeli; 15-07-2008 at 10:24.
نه رکوردش دست منه 201 مگ ولی عکس ندارم بزارم
ممنون حسین جان
روش خوبی بود
من قبلا این کار رو با ترکیبی از برنامه های auto power on و reconnect و IDM انجام میدادم
یه سوال در مورد این روشت داشتم
نمیشه کاری که نیازی به دسته بندی فایلهای دانلودی و فرستادن اونا به لیست دانلود main و synchronization وجود نداشته باشه؟
چون مثلا ممکنه من یه فایل 700 مگ داشته باشم
و بخوام تو هر دو زمان موجود همون رو دانلود کنه
این قضییه جشنواره تابستانی صبانت چیه... من الان آسیاتکم و به خاطر این تعرفه های جدیدش و همچنین برای سرعت بیشتر میخوام بیام صبانت... حالا نکنه صبانتم تحت عنوان جشنواره تابستانی میخواد گرون و یا محدودتر بکنه...؟؟؟؟
خدا میدونه...
201 مگ؟نه رکوردش دست منه 201 مگ ولی عکس ندارم بزارم
یعنی 201*1024*1024=210,763,776 بایت؟
تو قسمت ستاتوس اینو نشنون میداد؟
اگه این طور باشه که ایولا داره
خواهش می کنمممنون حسین جان
روش خوبی بود
من قبلا این کار رو با ترکیبی از برنامه های auto power on و reconnect و IDM انجام میدادم
یه سوال در مورد این روشت داشتم
نمیشه کاری که نیازی به دسته بندی فایلهای دانلودی و فرستادن اونا به لیست دانلود main و synchronization وجود نداشته باشه؟
چون مثلا ممکنه من یه فایل 700 مگ داشته باشم
و بخوام تو هر دو زمان موجود همون رو دانلود کنه
نه این امکان در IDM وجود نداره . فوقش بقیه اش رو فردا شب داونلود میکنی!
البته نشد تو کامپیوتر نداریم . باز میگردم ببینم چی میشه
آره یک بار تو یک سال
صبانت كه فعلا سرعتش تعريفي نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)