پارس آنلاين .امروز 15 آذر همه جا ميگن اينترنت قطع هستش اينم تست الان خودم ...
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پارس آنلاين .امروز 15 آذر همه جا ميگن اينترنت قطع هستش اينم تست الان خودم ...
![]()
کی گفت قطع هست. messenger یک مواقعی مشکل داره. اینم تست سرعت من البته معلومه اندیشه
![]()
دروغ ممنوع!!!
من امروز که سر عتم بالاتره چند روزبود حول وحوش یه مگ می گرفتم ولی امروز خیلی توپه![]()
Last edited by alves2774; 06-12-2009 at 16:21.
دوستان منظورم اصلآ انديشه و غيره نبود من قطع بودن در تهران مد نظرم بود واينكه بيام تو اين تايپيك بگيم كه تو شهرمون اينترنت با سرعت بالا ساپورت ميشه
![]()
دوستان اندیشه الان از لحاظ قطعی چطوره ؟ یعنی قطعی داره یا نه ؟
با توجه به نرخ های اندیشه شاید از پارس به اندیشه کوچ کنم
منظور شما نبودی.فکر کنم منظور اونایی که می گفتن خط قطعه بود. ایمیل و مسنجر البته مشکل داره ها. بخودت نگیر رفیق.
![]()
هیچ قطعی وجود نداره سرعت هم عالیه
دوست عزیز میشه یکم دربارش بیشتر توضیح بدی.چجوری اینکارو کردی؟ مال من igmp :disabled هست دو تای دیگه enable و بقیه مثل همین باید کانکشن بسازم تا وصل شه.میخوام همیشه کانکت باشه
دوست من ساده ترین راه اینه از قسمت ادونست ستاپ زیر شاخه لن همه تنظیمات رو تیک بزن رمو کن بعد سیو کن تنظیماتو بمون مودم رستارت بشه.بعد برو تو کویک ستاپ یه سرچ میکنه واست بعد انتخاب کن حالت PopEEEE رو بعد یوزر پسوردتو بزن هیچیو تیک نزن بعد فنیش کن وسیو کن.اگر متوجه نشدی بگو تا باعکس بزارم برات
سلام به دوستان یه سئوال دارم1.من میخوام برم adsl اندیشه رو بگیرم میگه قبض تلفنت رو هم بیار آیا این قبض تلفن باید پرداخت شده باشد و آخرین قبضی که اومده باشه یا فرقی نمیکنه واسه ماه اخر باشه یا پرداخت شده باشه یا نه ؟2. اگه الان که وسط ماه من برم بگیرم یک ماهم رو تا آخر آذر حساب میکنند یا نا 16 دی که میشه یک ماه از وسط اذر تا وسط دی ؟؟؟3. اگه توی یک ماه من ترافیک ماهیانم تموم نشود بازم باید برم پول بدم برای ماه آینده یا تا وقتی که ترافیکم تموم نشده میتونم کار کنم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)