حالا کسی میتونه زیرنویس هاشو بزاره
هر جا گشتم فقط ناروتو شیپودن رو دارن
حالا کسی میتونه زیرنویس هاشو بزاره
هر جا گشتم فقط ناروتو شیپودن رو دارن
سری شیپودن تا 160 قسمت اومده که ادامه قبلیشه . یعنی تو باید از سری یک شروع کنی که 220 قسمته
هر قسمت هم 20 دقیقه است . از این جا میتونی زیرنویس فارسی تمام قسمتهای سری اول رو بگیری و سری شیپودن رو به صورت هاردساب فارسی که خیلی عالی روش کار شده هم میتونی بگیری
اگه ناروتو رو خواستی برو توی فروم بهشت انیمه و درخواست بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gregar; 27-05-2010 at 23:48.
خیلی ممنون
ولی اینا فقط ناروتو شیپودن بود
من زیرنویس های ناروتو که ماله سال 2002 هستش رو میخام
همونی که 220 قسمته
همونجا هم بود ها . بیخیال بیا خودم بهت میدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود مانگای فارسی ناروتو چپتر 496 : اتحاد مجدد با کیوبی
ترجمه و ادیت : گروه APTA انیم پارادایسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود مانگای فارسی ناروتو چپتر 497 : ناروتو در برابر کیوبی
ترجمه و ادیت : گروه APTA انیم پارادایسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خیلی این انیمیشن رو دوست دارم.ولی متاسفانه نتونستم چیز زیادی ازش ببینم(درحد7قسمت).
تاپیک روکه دیدم خیلی حال کردم.
دوستان جایی هست بتونم بدون دردسر تمام مجموعه این انیمیشن با زیرنویس(یا دوبله شده)وبدون سانسور رو تهیه کنم.
پی لی ز
اگر دانلود بخوای بکنی اسونتر است چون کیفیت و حجم های مختلف رو راحت می تونی ببینی ( با گروه های مختلف ساب )
ساب های فارسی هم بصورت جدا تو اینترنت هست باید خودت با پخش کننده موقع اجرا ویدیو وارد کنی تا ببینی.
زیر نویسش هم فعلا تا زمانی که وضعیت مملکت اینه که هیچ خیلی انیمه ها و مانگاهای دیگر رو نمی تونی تو ایران ببینی.( تیر خلاص بزنم توهم امید باسه خودت نزنی)
پ ن:
من تازه امدم از یک ماه پیش تا الان مانگا تا کجا پیش رفته؟
اخرین چپتری که خوندم موقعی بود که ناروتو تلسم زندانی کردن کیوبی رو باز کرد .....
خوبه این کوتاهه
پیشنهاد می کنم یک هارد اکسترنال باسه ذخیره ویدیو هات استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)