واقعآ معذرت میخوام بچها یادم رفت بپرسم :
من یک پچ درست کننده کفش و توپ رو نصب کردم ولی نمیدونم که کجا بریزم و یا چکار کنم و من بردم تو سیو و در my document ریختم جای سیو ها خودم دیدم نه چیزی نشد میشه بگید چکار کنم؟
واقعآ معذرت میخوام بچها یادم رفت بپرسم :
من یک پچ درست کننده کفش و توپ رو نصب کردم ولی نمیدونم که کجا بریزم و یا چکار کنم و من بردم تو سیو و در my document ریختم جای سیو ها خودم دیدم نه چیزی نشد میشه بگید چکار کنم؟
ببخشید که من پابرهنه میپرم وسط بحث
من با هزار مکافات نصبش کردم ولی خطای پیکسل شیدر میده
مگه geforce5500 fx پیکسل شیدر نداره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بری تو بازی قسمت edit و بعد لود رو بزنی.
چند پرچم برای تیم لیورپول
This flag-pack includes 6 flags for english team FC Liverpool.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Only Pes; 29-11-2007 at 23:29.
سلا م دوستان من مینا هستم همون که برای اجرای بازی مشکل داشتم راستش من دلم طاقت نیاورد ورفتم کل سیستمم را ارتقا دادم الان هم روی هایت دارم راحت بازی میکنم بازی غالیه ولی چند تا مشکل هم داره که از اون جمله:زیاد کارت دادن داورو... من چند تا سوال از دوستان داشتم:1 من وقتی وارد مسترلیگ میشم سه تا عکس داره رو عکس اول که میری بازیکنان پیش فرض برا خودش داره رو عکس وسطی که میری بازیکنان اصلی تیمها هستند وعکس آخر هم بازیکنان منتخب میخواستم بدونم که کدوم یک مسترلیگ اصلی و یا فرقی بین آنها هست یا نه2چجوری میشه بعد از گلزنی پیراهن بازیکن را در آورد3چجوری میشه اسم تیمهای انگلیسی را درست کرد4چجوری میشه فهمید هوش مصنوعی بازیکنان چقدر بالاست
ممنون میشم اگه جواب بدید
1. فرقی نداره
2.هنوز کسی کشف نکرده یا شاید هم چنین چیزی نیست
3.برو تو ادیت بعد ادیت تیم
خوشبحالتون ما که بازی رو روی Medium اجرا می کنیم .![]()
شما که روی های بازی میکنی
اون تیکه توی ستینگ که برای frame skipping هست رو وردار ببین باز راحت میتونی بازی کنی اگه آره
مشخصات سیستم رو بگو؟![]()
اين توپ رو که دانلود کرديم حالا بايد چطوری بيارمش توی بازی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)