تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 357 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

همینطوری شانسی گفتم بزنم شاید وصل شه...رفتم توو صفحه ی وب بروزر و آدرس رو وارد کردم!
    منتظر بودم که پیغام بده No Getaway Replay رو مثل دفعه ی گذشته بده که برم اما در کمال ناباوری و خوشحالی دیدم که سایت رو باز کرد اونم با سرعتی فوق العاده!!!
    جات خالی حدود 50 دقیقه همونجا موندم و از لن استفاده کردم(با سرعتی که ایرانسل عمرا نداره)...یه چندتا دانلود هم کردم!
    دیگه از این به بعد هر وقت اینترنت پر سرعت و مجانی و البته بدون دیسکانکت بخوام واسه موبایل می رم اونجا...
    تو نمايشگاه كتاب هم بود من 2 روز رفتم و استفاده كردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض كمك

سلام بچه ها كمكم كنيد
    من n95 8 gb دارم. امروز يه اتفاق خيلي عجيب براش افتاد. وقتي ميرم تو setting مينويسه no data در ضمن دوربينش هم كار نميكنه و چند تا مشكل ديگه. تورو خدا هر كي ميتونه كمكم كنه

داره خودمونی میشه bahar_21217's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز bahar_21217 ،
    لطفا قوانین رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید.

شرمنده من نمیدونستم فارسی تایپ کردن از قوانین سایته
    تکرار نمیشه

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام احسان جون...دیروز یه از یه جایی به صورت اتفاقی رد می شدم دیدم بالای گوشی علامت "دسترسی به لن" اومده!مثل همون چند دفعه ی قبلی!
    همینطوری شانسی گفتم بزنم شاید وصل شه...رفتم توو صفحه ی وب بروزر و آدرس رو وارد کردم!
    منتظر بودم که پیغام بده No Getaway Replay رو مثل دفعه ی گذشته بده که برم اما در کمال ناباوری و خوشحالی دیدم که سایت رو باز کرد اونم با سرعتی فوق العاده!!!
    جات خالی حدود 50 دقیقه همونجا موندم و از لن استفاده کردم(با سرعتی که ایرانسل عمرا نداره)...یه چندتا دانلود هم کردم!
    دیگه از این به بعد هر وقت اینترنت پر سرعت و مجانی و البته بدون دیسکانکت بخوام واسه موبایل می رم اونجا...
    من كه گفتم تجربشو داشتم.مجتبي جون فكر نكنم چند روزي بيشتر دوم بياره چون آخرش ميفهمه.من از اون جايي كه وصل ميشدم ديگه نميتونم وصل بشم.نميدونم

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خدا نکنه...تازه داریم حال می کنیم!!!

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام احسان جون...دیروز یه از یه جایی به صورت اتفاقی رد می شدم دیدم بالای گوشی علامت "دسترسی به لن" اومده!مثل همون چند دفعه ی قبلی!
    من كه گفتم تجربشو داشتم.مجتبي جون فكر نكنم چند روزي بيشتر دوم بياره چون آخرش ميفهمه.من از اون جايي كه وصل ميشدم ديگه نميتونم وصل بشم.نميدونم علتش چيه ولي اگه تونستم از جاي ديگه استفاده كنم حتما ميگم.

فقط خيلي تابلو ميشه عين خيار وايميستي تو خيابون و گوشي به دست و داري اينترنت ميدزدي.
    اونجايي كه م ميرفتم يه بستني فروشي هم بود من ميرفتم اونجا و ديگه تابلو نميشد ولي اينترنت دزدي خيلي حال ميده ها نه؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط خيلي تابلو ميشه عين خيار وايميستي تو خيابون و گوشي به دست و داري اينترنت ميدزدي.
    اونجايي كه م ميرفتم يه بستني فروشي هم بود من ميرفتم اونجا و ديگه تابلو نميشد ولي اينترنت دزدي خيلي حال ميده ها نه؟؟؟؟؟
    تابلو که هست...ولی نه خیلی!از اونجا آدم زیاد رد میشه...کسی حواسش نیست!
    دیگه چه کنیم احسان جون؟؟؟وقتی همراه اول شیشصد ساله که داره قول می ده فردا اینترنت راه می ندازه(دیگه می خوام نندازه) ، وقتی ایرانسل حالی به حالی وصله دیگه چه میشه کرد؟؟؟به نظر تو چاره ای هم هست؟!کار دیگه ای هم میشه کرد؟!
    ولي اينترنت دزدي خيلي حال ميده ها نه؟؟؟؟؟
    100%...دنیایی داره واسه خودش!
    ببخشید خیار واسه چی؟!اصلا خیار و سبزیجات به این موضوع چه ربطی دارن؟!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 15-05-2008 at 20:17.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

من كه گفتم تجربشو داشتم.مجتبي جون فكر نكنم چند روزي بيشتر دوم بياره چون آخرش ميفهمه.من از اون جايي كه وصل ميشدم ديگه نميتونم وصل بشم.نميدونم علتش چيه ولي اگه تونستم از جاي ديگه استفاده كنم حتما ميگم.

انصافا راست میگی.اون روز وایستاده بودم برا همین wlan.یکی اومد رد شد،آنچنان بهم نیگا می کرد انگار قاتل باباش بودم
    آقا احسان، شما نمیدونی این پیغام No Getaway Replay چرا میاد ؟؟؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

تابلو که هست...ولی نه خیلی!
    دیگه چه کنیم احسان جون؟؟؟وقتی همراه اول شیشصد ساله که داره قول می ده فردا اینترنت راه می ندازه(دیگه می خوام نندازه) ، وقتی ایرانسل حالی به حالی وصله دیگه چه میشه کرد؟؟؟به نظر تو چاره ای هم هست؟!کار دیگه ای هم میشه کرد؟!
    یه کار میشه کرد :
    برای gprs همراه اول منتظر ماند
    من هم برای gprs، ایرانسل گرفتم.همراه اول هم رو گوشیمه.هر وقت ایرانسل میندازم رو گوشی اصلا سرعت نداره که صفحه باز کنه.هی ارور میده.

داره خودمونی میشه عشق نو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام چند تا سئوال لطفا اگه کسی میدونه جواب بده:

اپدیت کردن گوشی مثلا به ورژن20.عملکرد باطری رو بهبود میده یا نه؟

کلا در گوشی با اپدیت کردن دقیقا چه تغییراتی ایجاد میشه؟

باطری من درحالت بسیار خوشبینانه که استفاده زیادی هم ازش نمی کنم2.5روز بیشتر دوام نمیاره چند روزه که بدون اخطار قبلی با اینکه 3خونه شارژ نشون میده"یهو خاموش میشه

روشن بودن بلوتوث"سرچ کردن وایرلس"روباطری چقدر تاثیر داره؟

مشخصات باطری من:

BL-6F 1200MAh 3.7 v
    38206674032709700950670523
    CELL MADE IN JAPAN
    FURTHER PROCESSED IN CHINA
    PILE FABRIQUEE AU JAPON
    TRAITMENT ADDITIONNEL EFFECTUE EN CHINE

اینا دقیقانوشته های پشت باطریم هست. کسی میدونه اصله یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •