دم بر و بچ چلسی گرم
آخ حال کردم این لیورپول باخت. خیلی کیف داد...
دیگه بازم ببینم بعضی ها روشون میشه بیان اینجا پست بدن؟
راستی دروگبا توی این بازی حضور داشت یا نه؟
بازم تبریک میگم
یا حق
دم بر و بچ چلسی گرم
آخ حال کردم این لیورپول باخت. خیلی کیف داد...
دیگه بازم ببینم بعضی ها روشون میشه بیان اینجا پست بدن؟
راستی دروگبا توی این بازی حضور داشت یا نه؟
بازم تبریک میگم
یا حق
Last edited by shazdeh23; 02-11-2008 at 00:24.
آره نزدیک به 30 دقیقه بازی کردراستی دروگبا توی این بازی حضور داشت یا نه؟
سه شنبه هم با رم تو المپیکو بازی داریم![]()
سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس بعد از اينكه فرانك لمپارد هافبك ملي پوش اين تيم، صدمين گل خود را در ليگ برتر مقابل تيم ساندرلند به ثمر رساند، يكبار ديگر به تمجيد از او پرداخت.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، اين اولين بار نيست كه لوئيس فيليپه اسكولاري به تعريف و تمجيد از لمپارد ميپردازد بلكه پيش از اين نيز، گل او مقابل هال را يكي از بهترين گلهايي كه تاكنون ديده است، توصيف كرده بود.
اين مربي برزيلي گفت: لمپارد ميتواند ۱۵۰گل بزند. يك گل در هر دو يا سه مسابقه براي يك هافبك عالي است.
لمپارد در اين فصل با پنج گلي كه تاكنون زده، تيم چلسي را به صدر جدول ليگ برتر برده است.
عملكرد تاثيرگذار وي براي باشگاهش باعث شده تا اسكولاري تاكيد كند او يكي از بهترين بازيكنان جهان است.
اسكولاري در اينباره افزود: فكر ميكنم در اين فصل بايد در مورد اينكه چه كسي بهترين بازيكن جهان است، اندكي تامل كنيم. او فرانك لمپارد است.
لمپارد ۳۰ساله، دو گل در دو مسابقه آخر خود زده و سه شنبه شب براي ديدار با تيم آ.اس رم در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا عازم ايتاليا است.
ادعاهاي اروپايي لمپارد
فرانك لمپارد بازيكن تيم چلسي مدعي شد كه تيمش در سالهاي آينده فاتح ليگ قهرمانان اروپا خواهد شد.
به گزارش نيوز آو دِ ورلد ، او گفت: ما ميخواهيم در فصل جاري ليگ قهرمانان ، فاتح شويم و اينبار جاي اشتباه نيست. هر سال كه ميگذرد، تشنگي ما براي قهرماني بيشتر ميشود.
لمپارد كه عصر شنبه صدمين گلش را در ليگ برتر براي چلسي زد، گفت: هر سال كارمان را با طراوت آغاز ميكنيم.
مهاجم فرانسوي تيم چلسي گفت: بازي مقابل رم بستگي به نظر سرمربي دارد؛ اما مايلم به ميدان بروم و گل بزنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مردم، نيكولاس آنلكا اظهار داشت: در بازي با ساندرلند موفق شدم سه گل بزنم. گلزني در آن مسابقه، با حمايت مربي و تيم به دست آمد. براي ديدارهاي آينده نيز به اين حمايت نياز دارم و بدون آن قادر نخواهم بود توپ را به دروازه حريفان بفرستم.
مهاجم فرانسوي ادامه داد: خيلي دوست دارم در تركيب اصلي باشم؛ اما نقشي در حضورم در تركيب ندارم. شايد سه گلي كه در ليگ برتر به ثمر رساندم، اسكولاري را مجاب كند از من در تركيب استفاده كند.
آنلكا عنوان كرد: اسكولاري به تجربه اهميت مي دهد. آمادگي بازيكن را نيز در نظر مي گيرد و براساس اين دو ملاك، احتمال دارد در تركيب اصلي باشم. به نظر مربي احترام مي گذارم؛ اما اميدوارم فرصت بازي با رم را از دست ندهم.
نيكولاس آنلكا در ديدار روز شنبه با ساندرلند از هفته يازدهم ليگ برتر انگليس سه گل از 5 گل پيروزي را به ثمر رساند.
کول بازی هفته آینده با بلک برن و بازی امشب با رم در چارچوب جام قهرمانان را از دست می دهد .
آزمایش نشان دادند که پارگی کوچکی در ناحیه ماهیچه پا وجود دارد و احتمال می رود برای 1 هفته تا 10 روز از میادین دور باشد .
و وین بریج جایگزین وی در بازی رم خواهد بود و اسکولاری از این چه چنین جایگزینی مناسبی برای وی دارد خوشنود است .
اینا هم که نوبتی مصدوم میشن ... انشالله امشب رم رو توو زمین خودش میبریم
به نظر من تنها دلیل باخت چلسی تو این بازی غرورش بود نه چیز دیگه .
چلسی باخت؟
دیگه شما باشین دلتون خنک نشه از باخت لیورپول.
اين رم نابودگر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)