تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 167 از 1635 اولاول ... 671171571631641651661671681691701711772172676671167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.آقا میلاد و آقای unforgiven عزیز در مورد پانا fz28 سوال دارم.
    در فیلمبرداری زوم هم میشه کرد؟و اگه جواب مثبت هست تا چند برابر؟
    من بالخره نفهمیدم فیلمبرداری این دوربین چه طوریه.حوب هست یا بد؟
    یعنی فیلمبرداریش به پای یک دوربین فیلمبرداری نواری هم نمیرسه؟
    من در مورد فیلمبرداریش تردید دارم و میخوام بخرم این دوربین رو.لطفا روشنم کنید در مورد فیلمبرداریش.
    یکی از دوستان گفتن فیلمبرداریش پرش داره.شما تائید میکنید؟
    با این حجمی که در فیلمبرداری میگیره بعید میدونم فیلمبرداریش بد باشه.نظر قطعی شما چیه؟؟
    منتظر کمک شما دوستانم.فوری
    بله تا 18x زوم اپتیکالو تو فیامبرداری هم داری کیفیت فیلمبرداریشم در نور خوب عالیه ولی از دوربین فیلمبرداری ضعیفتره ولی از دوربینهای نواری قدیم به مراتب بهتره من وقتی دوربینو تکون میدی یه مقدار جزیی پرشو توش من دیدم ولی نه در اون حد شاید دوستت تو یه جایی فیلمبرداری کرده که فقط نور مهتابی بوده.در کل من که راضیم از خریدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.آقا میلاد و آقای unforgiven عزیز در مورد پانا fz28 سوال دارم.
    در فیلمبرداری زوم هم میشه کرد؟و اگه جواب مثبت هست تا چند برابر؟
    من بالخره نفهمیدم فیلمبرداری این دوربین چه طوریه.حوب هست یا بد؟
    یعنی فیلمبرداریش به پای یک دوربین فیلمبرداری نواری هم نمیرسه؟
    من در مورد فیلمبرداریش تردید دارم و میخوام بخرم این دوربین رو.لطفا روشنم کنید در مورد فیلمبرداریش.
    یکی از دوستان گفتن فیلمبرداریش پرش داره.شما تائید میکنید؟
    با این حجمی که در فیلمبرداری میگیره بعید میدونم فیلمبرداریش بد باشه.نظر قطعی شما چیه؟؟
    منتظر کمک شما دوستانم.فوری
    در ادامه عرایض دوست عزیزمان.این دوربین محدودیت حجمی در فیلمبرداری داره یعنی با هر مودی ( hd,wvga ,vga )تا 2گیگ امکان فیلمبرداری است و بد از آن دوربین به طور خودکار فیلمبرداری را قطع میکنه و دوباره باید شروع به فیلمبرداری کنید. .کلا ملاک شما در انتخاب این دوربین یا هردوربین عکاسی بیشتر در مورد کیفیت و قابلیت های عکاسی آنها باشد تا قابلیت فیلمبرداری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من دیروز رفتم خیابون جمهوری قیمت sx10 چهارصد و سی هزار تومن بود و فروشنده هم گفت باید یه رم 8 گیگ بخرم که میشه 24 تومن و اگر 3 پایه هم بخوام میشه 28 تومن یعنی رو هم دور و بر 480 تومن می گفت قیمتش از 395 تومن رسیده به 430 اگر دیر بجنبم بازم گرو ن میشه ازش در مورد fz28 هم پرسیدم گفت کیفیت کنون خیلی بهتره به نظر شما نظراتش و قیمتایی که گفته خوبه من چه کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

من دیروز رفتم خیابون جمهوری قیمت sx10 چهارصد و سی هزار تومن بود و فروشنده هم گفت باید یه رم 8 گیگ بخرم که میشه 24 تومن و اگر 3 پایه هم بخوام میشه 28 تومن یعنی رو هم دور و بر 480 تومن می گفت قیمتش از 395 تومن رسیده به 430 اگر دیر بجنبم بازم گرو ن میشه ازش در مورد fz28 هم پرسیدم گفت کیفیت کنون خیلی بهتره به نظر شما نظراتش و قیمتایی که گفته خوبه من چه کنم ؟
    خروجي sx10 و fz-28 به نظرم فرق چنداني نداره و هر كدمو معايب و مزاياي زيادي دارن كه باعث برتري نسبت به ديگري نميشه ولي من به شخصه به برند كانن علاقه دارم.اما قيمت sx10 تا جايي كه من يادمه تا 355 هم پايين اومده بود.بازار ايران آشفتست و معلوم نيست كه بياد پايين يا نه.اگه حتما ميخواي تا عيد بگيري كه هيچي يكيشونو به سليقه ي خودت انتخاب كن و اگه نه صبر كن بعد عيد كه بازار يه كم راكد شد بخر(البته شايد بعد عيد با توجه با افزايش هر ساله 20-30 درصدي قيمت كالاها گرون هم شد) پس بايد پيش بيني همه چيز رو بكني.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جالبه sx10 رو گفت 430 تومن؟؟؟ در ضمن sx1 هم دیدم 690 الی 700 قیمت میداد!!

احتمالا ارزونتر ش ر وهم گیر بیاری. تو جمهوری هرکی ساز خودش رو میزنه و بدجوری هم به آدم میندازن به هر حال باید از قبل بدونی دققی چی میخای بخری و حدود قیمت رو هم باید بدونی من خودم a590 گرفتم منتها از جمهوری نخریدم .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    از پاساژ علا الدین طبقه دوم که بورس فلش و مموری است .من 8 گیگ توشیبا کلاس 4 را 22 خریدم
    10مگا write
    20مگا read
    درمورد شرکتها بنده toshiba و transcend را دیدم
    با اون مرافزاری که گفتم یه تستی ازش بگیر فقط باید یه کارت ریدر داشته باشی چون فکر نمکنم بشه تو دوربین ازش تست گرفت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امضاء: با گارنتی پارس الرمس هرگزخرید نمی کنم

سلام

وارد لینک امضاء شدم تاپیک را خواندم

برای من هم همین مشکل پیش آمده البته یک نقطه روی عکس می اندازد ولی قرمز رنگ و با تعداد پیکسل هایی بیشتر.

Canon Digital IXUS 90 IS

حدود یک ماه پیش خریدمش.

برگشتم به مغازه ای که از آن دوربین رو خریده بودم گفت تا چهار پیکسل سوخته جزء گارانتی نیست ولی با یک نرم افزار درست می شود که آن زمان نرم افزار را نداشتند گفتند دو روز بعد بیا ولی من دیگر وقت نکردم بروم

حالا اصلاً راست گفتن که با نرم افزارشان می توانند درستش کنند؟
    در چند روز آینده خواهم رفت.
    البته این نقطه ی قرمز در یک عکس 2736* 3648 پیکسلی زیاد بزرگ نیست ولی در بعضی عکس ها خیلی معلوم است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها باطری دوراسل از کجا میشه تو تهران گیر آورد هر جا گشتم گیر نیاوردم 2650 میلی آمپر فق یکی دو جا اونم جفتی 10 هزار تومن میدادن!! خیل گرون می داد. حالا ببینم قیمتش همینه! یا بیخیال دوراسل شم. یه چیز دیگه بگیرم چون باطری و شارژر سونی که گرفته بودم تقلبی بود منتها شارژرش بد نیست و دوراسل یکی از بچه ها رو گرفتم خیلی باطریش خوب و باودوام بود.

سونی هم مثل اینکه ارزونتره و 2500 و 2100 میلی داره و فروشندش می گفت هردوم یه خوبی داره؟ من که نفهمیدم چون منطقیش اینه که 2500 شارژ بیشتری رو بتونه نگه داره و بهتر باش. منتها سونی رو ترجیح میدم از نمایندگیش بگیرم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

as_as_133 چی شده با گارانتی پارس الرمس خریدی؟
    من که کلا بیخیال اون گارنتی شدم و محاله چیزی ازش بخرم چه موبایل چه دوربین بخش پشتبانیش خیلی بد جوابم رو دادن و قضیه مال دو سال پیش هست ولی هنوز برخوردشون یادم نرفته.

خب از اون فروشنده اسم نرم افزار رو میپرسیدی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستی چند خریدی؟
    منم یه 590 خریدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •