این ارور به این دلیل شما مطب رو پاک کردید یعنی همون که به عنوان پیش فرض روی جوملا بوده و الان مطلبی داخلش نذاشتید شما باید برید تو کامپوننت ها بعد تماس هابعد تماس ها اطلاعاتتونو وارد کنید
این ارور به این دلیل شما مطب رو پاک کردید یعنی همون که به عنوان پیش فرض روی جوملا بوده و الان مطلبی داخلش نذاشتید شما باید برید تو کامپوننت ها بعد تماس هابعد تماس ها اطلاعاتتونو وارد کنید
متوجه منظورتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدید.....
اگه منظورتون اینه که می خواین قالبی که شما دانلود کردید و می خوایین استفاده کنید
برید گسترش ها نصب/حذف زیپ شده فایلتونو آپلود کنید بعد که نوشت نصب با موفقیت انجام شد برید گسترش ها بعد نصب قالب بعد اونی که می خوایین انتخاب کنید بعد بذنید پیشفرض
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم....
خود جوملا کلی فونت داره ولی به شخصه من templelate.css رو جاهایی که font-family فونت هایی گذاشته فقط Tahoma می ذارم این جوری رسمی تر هست.........
اگه مشکلی داشتید باز بپرسید اگه تونستم جواب می دم...
منظورشون فكر كنم اين بوده كه مثلا فونت نازنين استفاده كنند
فونتي به غير از فونت هاي ويندوز
مرسي دوست من
منظورم خود لايسنس بود
برخي از قالب ها داخل فايلشون و همراهشون يه فايلي تحت عنوان لايسنس وجود داره كه هيچ پسوندي هم نداره!
اين چيه؟
اون ها بصورت يك كد مي گذارند كه وصل مي شه به سايت خودشون
و از اونجا مي ياد
حالا خيلي هم لزومي نداره پاكش كني
می خواستم بدونم آیا افزودنی هست که بشه با اون امکان Attach فایل ها رو به مطالب بده ؟
بطور مثال من یک بخش ساختم به نام کتب بعد می خوام 3 ساب منو بشه به نامه سرگرمی و ....... ( تاپ منو )
بعد روش کلیک کردند مطالب به ترتیب بیاد و هرکدون یک فایل برای دالود داشته باشه ( مطالب هم دارای عکس و هم دارای توضیح هستند )
من هنگام نوشتن مطلب جدید هیچ گزینه ای برای Attach کردن فایل پیدا نکردم.مثل اینکه نداره . حالا می خوام یک چیزی به همان ادیتور اضافه بشه و من بتونم تو همون نوشتن مطالب فایل را برای دانلود قرار بدم.
راهی هست ؟
اشتباه نکنید منظورم دانلود سنترها نیست.
بله براي ورژن 1.5 كامپوننتش هست
توي سايت جوملا اتچ را سرچ كنيد
میشه به من معرفی کنید ؟
من هرچی سرچ کردم فقط دانلود سنتر بهم داد
می خوام به خود ادیتور مطالب امکان اتچ اضافه بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)