تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 2376 اولاول ... 671171571631641651661671681691701711772172676671167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه sourena_8888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپولیسی هستم ...ولی دوست داشتم استقلال قهرمان بشه ...
    خدا کنه بازی برگشت یه فرجی بشه...
    اگه استقلال گل اول را بخوره فکر کنم دیگه کار تموم شده هست...

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

نمیودنم چرا این قلعه نویی اینقدر به علیزاده بازی میده؟

فکر کنم توی این فصل 2 تا گل هم استقلال از رو اوت علیزاده نزد

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما آبيا چقد بايد گند بزنين تا از رو برين و خجالت بكشين. استقلال اگه تو يه سري بازي محلات هم بازي كنه قهرمان بشو نيست
    عزیزم دوست داری وقت پستات به 1 هم نرسیده بن بشی. حیف که کاربر جدیدی وگرنه گزارش میکردم.
    کاش بچه ها دیوار دفاعی مون رو دست میچیدن.خیلی بد گلی خوردیم.حقمون نیست قهرمان نشیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

شما آبيا چقد بايد گند بزنين تا از رو برين و خجالت بكشين. استقلال اگه تو يه سري بازي محلات هم بازي كنه قهرمان بشو نيست

مطمئن باشین این کاربر جدید نیست ترسیده با نام کاربری اصلیش این حرفو بزنه اومده یه نام کاربریه دیکه ایجاد کرده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئن باشین این کاربر جدید نیست ترسیده با نام کاربری اصلیش این حرفو بزنه اومده یه نام کاربریه دیکه ایجاد کرده!
    آره منم باهت موافقم
    گزارش کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ترغيب تماشاگران به حضور در ورزشگاه آزادي

فراخوان باشگاه استقلال در استان تهران پخش مي‌شود

خبرگزاري فارس: كانون هواداران باشگاه استقلال تهران جهت ترغيب هواداران خود براي حضور در ورزشگاه آزادي در بازي نهايي جام حذفي، فراخواني جهت پخش در استان تهيه كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، كانون هواداران باشگاه استقلال براي بازي برگشت ديدار نهايي جام حذفي كه دوشنبه هفته آينده مقابل پگاه گيلان برگزار مي‌شود، برنامه‌هاي مختلفي براي هواداران خود در نظر گرفته‌اند.
    يكي از برنامه‌هاي اين كانون تهيه فراخوان است كه در آن از تمامي هواداران استقلال در استان تهران دعوت بعمل آمده تا روز دوشنبه در ورزشگاه حضور پيدا كنند.
    از ديگر برنامه‌هاي كانون هواداران، حضور ليدرهاي اين تيم در ميادين مختلف تهران در روز دوشنبه هفته آينده است تا با پخش كلاه‌هايي با آرم‌ باشگاه استقلال، هواداران اين تيم را براي حضور در ورزشگاه آزادي ترغيب كنند.
    قرار است روز دوشنبه هفته آينده، پيشكسوتان استقلال نيز در ورزشگاه حضور يابند.
    انتهاي پيام/

شاد در گفت و گو با فارس:

باشگاه استقلال از ارسال فهرست به آسيا هم عاجز است

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پگاه گيلان گفت: وقتي تيم استقلال نمي‌تواند فهرستي به كنفدراسيون آسيا ارسال كند، دنبال چه مي‌گردد؟

اسماعيل شاد در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي هفته آينده مقابل استقلال در دور برگشت ليگ برتر اظهار داشت: نمي‌‌گذاريم بازي به وقت اضافه كشيده شود. بازيكنان هم در تمرين نشان داده‌اند كه مي‌توانند با اقتدار، مسابقه برگشت را ببرند.
    وي در مورد اينكه استقلال قصد دارد دوشنبه هفته آينده در ورزشگاه آزادي روز سختي را براي پگاه فراهم كند، عنوان كرد:‌ پگاه اينقدر كم ‌تجربه نيست كه از چنين حرف‌هايي بترسد. مطمئنا جهنم خدا بزرگ‌تر از ورزشگاه آزادي است و ما با لابي با خدا، جام قهرماني را به رشت مي بريم.
    مديرعامل پگاه با اشاره به جوسازي‌هاي اخير مبني بر اينكه گفته مي‌شود بازيكنان پگاه با دوپينگ متحول شده‌‌اند، ادامه داد: بازيكنان ما دوپينگ روحي كرده‌اند. اين دوپينگ به گونه‌اي است كه كسي نمي‌تواند آن را تشخيص دهد. در اين چند روز، چنين حرف‌هايي را زياد شنيديم كه براي ما كهنه شده است.
    وي ادامه داد: خيلي مصمم هستيم كه مقابل استقلال ببريم؛ حتي به تساوي هم راضي نيستيم. تيمي هستيم كه تيم‌هاي بزرگ را شكست داديم و هيچ كدام از بازي‌هايمان را با پنالتي نبرديم و اصلا هم دنبال حرف‌هاي حاشيه‌اي نيستيم.
    مديرعامل پگاه درباره صحبت‌هاي اخير مسئولان و بازيكنان استقلال كه معتقد هستند پگاه در جايگاهي نيست كه در ليگ قهرمانان حضور پيدا كند، اظهار داشت: ‌هر تيمي كه ببرد، به آسيا مي‌رود. هفته پيش آقاي فتح‌ا..زاده مصاحبه كرد و گفت كره به كره نمي رسد؛ اما پگاه به استقلال رسيده است.
    وي تاكيد كرد: ترجيح مي‌دهم كه حرف نزنيم و عمل كنيم. استقلالي‌ها در سال‌هاي گذشته كه در رقابت‌هاي آسيا بودند، چكار كردند؟ تيمي كه نتوانست فهرست خود را به Afc بفرستد، دنبال چيست؟
    شاد خاطر نشان ساخت: پگاه نشان داد كه از باشخصيت‌ترين تيم‌هاي ليگ است. بازيكناني كه به ما ايراد گرفته‌اند، وقتي در ميدان نمي‌توانند كاري كنند، زبان خود را به كار مي‌اندازد.

یکی رشتی رو بگیره

مجتبی جباری با تیم ملی به سوریه می رود
    مجتبی جباری، هافبک تیم فوتبال استقلال تیم ملی فوتبال کشورمان را در سفر به سوریه همراهی می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه غیبت مجتبی جباری در بازی رفت فینال جام حذفی باشگاه های کشور، شایعاتی را در خصوص ممانعت باشگاه استقلال از همراهی وی با تیم ملی در بازی مقابل سوریه به وجود آورده بود، این بازیکن در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد در سفر به این کشور ملی پوشان فوتبال کشورمان را همراهی خواهد کرد.
    جباری در این خصوص گفت: مشکل خاصی نیست. امروز (چهارشنبه) همراه تیم ملی به سوریه خواهم رفت و تا روز یکشنبه هفته آینده به تهران بازمی گردم تا در بازی برگشت مقابل پگاه همراه تیم استقلال باشم.
    وی ادامه داد: قطعا طوری برنامه ریزی خواهم کرد که در بازی روز دوشنبه مقابل پگاه گیلان برای استقلال بازی کنم. فکر نمی کنم این بار مانعی در راه حضور من در بازی فینال جام حذفی وجود داشته باشد.
    تیم فوتبال استقلال روز دوشنبه هفته آینده در چارچوب دیدار برگشت از مرحله نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور به دیدار پگاه گیلان می رود. شاگردان امیر قلعه نویی در دیدار رفت با یک گل مغلوب گیلانی ها شده اند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

میثم بائو در گفتگو باایسکانیوز:
    شاید به ابومسلم رفتم// در استقلال مسائل مالی برایم اهمیت ندارد
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک اسبق تیم راه اهن گفت:برغم مذاکراتی که با چندین باشگاه داشته ام شاید برای فصل آینده به تیم ابومسلم رفتم.

میثم بائو روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" اظهار داشت: در شرایطی که فصل نقل و انتقالات از امروز به طور رسمی آغاز شده است اگر با یکی از تیم هایی که برای جذب من در تلاش هستند به توافقات نهایی برسم بدون هیچ ترسی نام آن تیم را اعلام خواهم کرد.
    وی در خصوص صحبت هایی مبنی بر منعقد کردن قرار داد با ابومسلم به ایسکانیوزگفت: با حقی که میثاقیان به گردن من دارد ایشان از من خواست تا با حضور در باشگاه ابومسلم صحبت های مقدماتی را با مسئولان باشگاه انجام دهم.
    بائو افزود: البته درپایان این نشست به توافقات خوبی با مسئولان باشگاه ابومسلم رسیدم و.لیکن با این اوصاف هنوز حضورم در این تیم قطعی نیست.
    وی با اشاره به اینکه استقلال هم می تواند یکی از تیم های مد نظرش باشد گفت: استقلال هم از جمله تیم هایی است که علاقه زیادی به بازی کردن در ان دارم و چندیتن بار با مدیر عامل آن مذاکراتی را داشته ام .
    بائو بیان کرد: برای من شرایط و سرمربی تیمی که برای فصل آینده انتخاب می کنم از اهمیت ویژه ای بر خوردار است و باید اذعان کنم که برای استقلالی شدن مسائل مالی این تیم برایم مهم نیست

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

ترغيب تماشاگران به حضور در ورزشگاه آزادي
    ترغیب که نمیخوا هیچ... باید جلوگیری هم بکنن
    ماشاا.. این همه طرفدار داره

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

دلیلش چی بود؟
    ما که قانونی رو نقض نکردیم!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

آخرین اخبار نقل و انتقالات استقلال
    معرفی بازیکنان مد نظر قلعه نوییتیم فوتبال استقلال از جمله تیم های لیگ برتری است که تاکنون با مهره های مورد نظر خود برای فصل آینده به توفق رسیده و با آنها اقدام به عقد قرارداد کرده است.به گزارش خبرنگار مهر، حضور امیر قلعه نویی در تیم فوتبال استقلال تهران در آستانه آغاز فصل و نقل و انتقالات یک حسن ویژه برای آبی پوشان دارد. او تیم را در دو بازیهای جام حذفی محک می زند و بر اساس نتایج تیم اقدام به جذب یا کنار گذاشتن بازیکنان می کند.
    درهمین ارتباط امیر قلعه نویی مطابق با نقاط ضعف و قوت تیم فهرستی را در اختیار مسئولان باشگاه استقلال قرار داده است تا نسبت به جذب بازیکنان جدید اقدام کنند.
    یکی از مهمترین مشکلات تیم فوتبال استقلال در فصلی که گذشت، نداشتن دروازه بانی مطمئن برای همراهی وحید طالب لو بود. به همین خاطر استخدام دروازه بانی توانمندی در اندازه های طالب لو در دستور کار آبی پوشان قرار گرفته است. از ابراهیم میرزاپور، مهدی رحمتی و حسن هوری به عنوان گزینه های مدنظر مربیان استقلال برای فصل آتی نام برده می شود که هنوز توافق نهایی با آنها حاصل نشده است.
    قلعه نویی در پست دفاع کمترین دغدغه را دارد. حضور پیروز قربانی، امیرحسین صادقی، بیژن کوشکی و پژمان منتظری در خط دفاعی این نقطه را به منطقه ای قابل اطمینان برای قلعه نویی مبدل ساخته تا وی از جذب بازیکن برای این پست ابراز بی نیازی کند.
    اما در دفاع کناری استقلال نیاز به جذب بازیکن دارد به ویژه در جناح چپ. به همین خاطر استقلالی ها برای این منطقه علی حمودی را مدنظر دارند. در پست دفاع کناری راست نیز مذاکرات خوبی با خسرو حیدری انجام شده و او حتی با آبی پوشان قرارداد داخلی نیز به امضا رسانده است.
    پست هافبک دفاعی یکی از دغدغه های آبی پوشان است. مصدومیت سعید بیات و خداحافظی قریب الوقوع علیرضا منصوریان باعث شده تا مسئولان باشگاه استقلال در تکاپو برای جذب بازیکنانی جدید باشند. در این پست امیرقلعه نویی حسین کاظمی و مازیار زارع را مدنظر داشت که ظاهرا تاکنون فقط با حسین کاظمی توافق نهایی حاصل شده است.
    در پست هافبک میانی با توجه به حضور مهرداد پولادی، مجتبی جباری، امیدروانخواه، میثم منیعی و ... مسئولان باشگاه ظاهرا احساس نیازی نمی کنند چرا که تاکنون با بازیکن خاصی در این پست مذاکره و عقد قرارداد نشده است.

ضعف گلزنی یکی از مهمترین مشکلات تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته بود. برای حل این مشکل مذاکره با گلزنان مطرح لیگ در دستور کار آبی پوشان بوده که منجر به عقد قرارداد با ابراهیم توره و صابرمیرقربانی شده است.
    استقلالی ها پس از پایان مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور نسبت به عقد قرارداد با این بازیکنان اقدام می کنند و البته فهرست نفرات مازاد خود را نیز اعلام خواهند کرد.
    منبع: مهر نیوز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •