تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 229 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتی: میلان به یوونتوس می‌رسد

کارلتو می‌گوید تیمش می‌تواند در جدول دوم شود.

سایت گل: عملکرد خوب میلان در بازی‌های اخیر و دو لغزش یوونتوس در دو هفته گذشته میلان را به فاصله دو امتیازی یوونتوس رسانده.

کارلو آنچلوتی مربی میلان اعتقاد دارد آنها می‌توانند از تیم سابق آنچلوتی پیش بیفتند: «باور داریم که می‌توانیم به مکان دوم برسیم. یوونتوس باید مثل ما مراقب باشد. آنها روز شنبه به مصاف اینتر می‌روند و این می‌تواند انگیزه‌بخش باشد. سه امتیازی که یک‌شنبه در ورونا مقابل کیه‌وو گرفتیم برای موقعیت ما در جدول بسیار مهم بود. درخشان نبودیم، ولی با این حال مهم بود پیروزی کسب کنیم تا بتوانیم فاصله خود را با جنوا، فیورنتینا و رم حفظ کنیم.»

مربی سابق پارما درباره نمایش ضعیف کاکا بعد از بازگشت از مصدومیت می‌گوید: «او مقابل کیه‌وو خوب نبود چون مدت‌ها بود بازی نکرده بود. او احتیاج به زمان دارد تا به بهترین فرم خود برسد. ریکی بازیکنی است که در بازی‌اش از سرعت استفاده زیادی می‌کند، پس اگر در وضعیت درخشانی نباشد بازی او ضعیف خواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گفت وگوى متفاوت با الكساندر پاتو

دوست دارم توپ طلا را در دستانم بگيرم

يكى از عمده مشكلات ميلانى ها حفظ ستارگانى چون كاكا،گتوسو،پيرلو، سيدورف و رونالدينيو است و امسال نيز نام الكساندر پاتو هم به آن اضافه شده است. مهاجم جوان برزيلى آرام آرام تبديل به ستاره اى مى شود كه براى او توپ طلا و لقب بهترين بازيكن جهان كنار گذاشته شده و حالا دغدغه اصلى سران روسونرى، حفظ اين بازيكن از پيشنهادات وسوسه انگيزى است كه از جانب تيم هاى بزرگ مطرح مى شود. رسانه هاى اسپانيايى دائماً از احتمال حضور پاتو در يك تيم بزرگ لاليگايى مى نويسند و انگليسى ها هم نگاه ويژه اى به خريد اين بازيكن دارند اما ميلانى ها نمى خواهند ستاره جوان خود را از دست بدهند، در واقع پاتو جزو معدود بازيكنان زير ۲۰ سال ميلان است و در بين طرفداران روسونرى هم محبوبيت بسيار زيادى دارد. هفته نامه ايتاليايى نوولا گفت وگويى را با ستاره ۱۹ ساله ميلان انجام داده كه گزيده اى از آن را در ذيل سمى خوانيد، اين بازيكن در شرايطى ميهمان هفته نامه ايتاليايى در مركز شهر ميلان بود كه مادرش نيز او را در اين برنامه همراهى مى كرد.
    • شما در تابستان ۲۰۰۷ به ميلان آمديد اما قوانين خاص نقل و انتقالات باعث شد در آغاز نيم فصل دوم براى ميلان به ميدان برويد. حتماً دوران سختى بود؟
    - البته همان مدت به من كمك كرد تا بيشتر با تيم و ياران جديدم هماهنگ و جذب محيط شوم، همراه تيم به شهرهاى مختلف مى رفتم و شرايط ليگ ايتاليا را از نزديك مى ديدم و آن را شخصاً حس مى كردم، سپس در ۲۰۰۸ اولين بازى هايم را براى ميلان انجام دادم و گل هم زدم و همچنان پيشرفت كردم. حالا هم هدفمان بازگشت به ليگ قهرمانان اروپاست.
    • در تابستان ۲۰۰۷ اينتر، چلسى و رئال مادريد هم شما را مى خواستند، چرا ميلان را انتخاب كرديد؟
    - مدير برنامه ها و اعضاى خانواده ام در اين قضيه سهم زيادى داشتند. اين كه ميلان، برزيلى هاى زيادى دارد، نكته اى مهم در اين ارتباط و يك عامل تشويقى براى پيوستن من به اين تيم بود. وقتى موضوع را به اطلاع والدينم رساندند، آنها از قضيه استقبال و برايم آرزوى موفقيت كردند.
    • در ۱۷سالگى اولين بازى هاى مهمتان را براى اينترناسيونال پورتو الگره در ليگ فوتبال برزيل انجام داديد. حتماً حس مى كرديد كه رؤياى بزرگى براى شما تعبير شده است؟
    - بله. در همان اولين مسابقه برنده شديم و من نقش مهمى را در آن ديدار ايفا كردم. هم يك گل زدم و هم پاس گل دادم. به همين علت آن ديدار هرگز از يادم نمى رود.
    • چند هفته پس از آن با گلزنى در جام باشگاه هاى جهان در مقابل الاهلى مصر در ژاپن با ۱۷ سال و ۱۰۲ روز سن به جوان ترين گلزن در يك مسابقه رسمى بزرگسالان مورد تأييد فيفا بدل شديد و از پله افسانه اى هم فراتر رفتيد. چه احساسى داشتيد؟
    - طبيعى بود كه بسيار خوشحال باشم زيرا مى شنيدم كه همه جا از من تعريف مى كنند. از نظر آنها گلزنى هاى من در آن سن كم، اسباب غرور بود. با اين حال شهرت ها و تعريف هايى از اين دست كفايت نمى كند و بايد در كارتان استمرار هم داشته باشيد. خوش اقبالى من در اين بود كه در تيم خوبى مثل اينترناسيونال عضويت داشتم و يارانم از من حمايت مى كردند.
    • خودتان را بيشتر يك بازيكن تيمى يا فوتباليست انفرادى مى دانيد؟
    - گلزنى، كارى است كه بيش از هر چيزى دوست دارم و هميشه در اين مورد به خودم تلقين مى كنم. در عين حال اگر از عهده اين كار برنيايم، تغذيه يارانم و دادن پاس هاى لازم به آنها اهميت زيادى مى يابد. فوتبال، ورزشى تيمى است و اگر با يكديگر همكارى نكنيم، به جايى نخواهيم رسيد. يكى از برزيلى هاى ميلان كه كنارش بازى كرديد رونالدو بود. شما هميشه از تحسين كنندگان او بوده ايد. بازى در كنار او از مسائلى است كه تا آخر عمر به خاطر خواهم سپرد. وقتى كودك و نوجوان بودم، در زمين هاى فوتبال وانمود مى كردم كه رونالدو هستم و به يارانم نيز اين را مى گفتم. آرزويم اين است كه همچون وى شوم.
    • برزيل در مرحله انتخابى جام جهانى ۲۰۱۰ در منطقه آمريكاى جنوبى فراز و نشيب داشته است. فكر مى كنيد به جام جهانى صعود كنيد؟
    - ما در رده دوم جدول گروه قرار داريم و بيش از يك باخت هم نداشته ايم. در نتيجه در شرايطى خوب براى راهيابى به مرحله نهايى قرار داريم. با اين حال در مسابقه هاى خانگى خوب نبوده و امتيازات زيادى را در آنجا از دست داده ايم. حريفان با تمام توان در آنجا به ميدان مى آيند و ۱۱ نفره دفاع مى كنند. در چنين اوضاعى چاره اى جز افزودن بر تلاشمان و جلب رضايت هواداران خود از طريق فتح اين ديدارها نداريم. با پيروزى ۳ بر صفر در مقابل پرو اختلافمان با تيم صدرنشين يعنى پاراگوئه به ۳ امتياز رسيده است .
    • به نظر شما علت عدم موفقيت تيم هاى ايتاليايى در رقابت هاى اروپايى چيست ؟
    - شايد دليلش اين باشد كه اغلب تيم هاى ايتاليايى در اين سال از بابت آسيب ديدگى بازيكنان اصلى خود لطمه زيادى ديده اند و اين موضوع در عملكرد آنها تأثير منفى گذاشته است. براى ياد آورى ما در بازى برگشت در مقابل
    وردر برمن ۶ بازيكن اصلى را به دليل آسيب ديدگى در اختيار نداشتيم و با ۲ مساوى از گردونه رقابت ها كنار رفتيم.
    • با شهرت روزافزون خود چه مى كنيد؟
    - تا ۷ ، ۸ سال پيش خودم به دنبال امضاء گرفتن از چهره هاى سرشناس بودم و حالا ديگران مى خواهند چنين چيزى را از من بگيرند. من به خصوص به كودكان بسيار علاقه دارم و امكان ندارد وقتى از من مى خواهند عكس يادگارى با آنها بگيرم، نه بگويم.
    • بهترين مهاجم ايتاليا چه كسى است؟
    - از نظر من پيپو اينزاگى. او به طرزى باور نكردنى سريع و در محوطه جريمه فوق العاده خطرناك است و تقريباً از همه شانس ها استفاده مى كند. براى من اينزاگى يك الگو است و او را به خاطر انگيزه هايش مى ستايم. از او درس هاى زيادى آموخته ام.
    • نمى ترسيد كه روزى گرفتار آسيب ديدگى شديد شويد و شرايطى مثل كاكا را تجربه كنيد؟
    - مصدوميت جزئى از خطرات فوتبال است. فكر كردن به اين كه احتمال دارد چنين اتفاقى بيفتد، توانايى هايمان را پايين مى آورد و در ميدان، كارمان را محدود مى كند. من نياز دارم تا قدرت بدنى ام را افزايش دهم اما به هر حال از آسيب ديدگى نمى توان فرار كرد براى مثال چه كسى فكرش را مى كرد گتوسو به خاطر مصدوميت مجبور شود ماه ها از ميادين دور شود!
    • سر باز زدن از تمديد قرارداد به اين نشانه نيست كه قصد ترك ميلان را داريد!
    - نه هرگز! من هيچ مشكلى براى تمديد قراردادم ندارم و هر زمان كه مسئولان باشگاه بخواهند مى توانيم در اين رابطه مذاكره كنيم. قرارداد فعلى من تا پايان ژوئن ۲۰۱۲ اعتبار دارد و فكر مى كنم كمى زود باشد كه در اين مورد بخواهيم صحبت كنيم. از زندگى در ميلان خيلى راضى هستم.
    • اهدف شخصى تان چيست؟
    - دلم مى خواهد با ميلان به هر جام و افتخار ممكن برسم و با تيم ملى برزيل به دور پايانى جام جهانى ۲۰۱۰ راه يابم. هدف همه ما فتح اين جام در آفريقاى جنوبى است. در آخر دوست دارم روزى توپ طلا را در دستانم بگيرم، تمام سعى ام را مى كنم به اين عنوان با ارزش دست يابم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بكهام باز هم اول شد

بازيكن انگليسى تيم ميلان از ديد آرايشگران برتر جهان بدترين موى دنيا را دارد.ديويد بكهام در ميان ۱۰ بازيكن فوتبال با بدترين مدل مو مقام اول را كسب كرده است. رتبه هاى بعدى به بازيكنانى چون جبريل سيسه، رابى سويج، كريستين زيگه و آلكسى لالاس اختصاص دارد. سان لندن در خبرى جداگانه از واكنش تند وكيل بكهام نسبت به اين خبر و تلاش او براى حذف آن از سايت سان خبر داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گاليانى نگران پاتو

نايب رئيس باشگاه ميلان نگران وضعيت مهاجم برزيلى تيمش است. الكساندر پاتو مهاجم برزيلى و جوان باشگاه ميلان در اين فصل از رقابت هاى سرى a جزو بازيكنانى بوده كه بيشترين خطا روى وى انجام شده است. روش بازى خشنى كه بازيكنان تيم هاى حريف نسبت به پاتو پيش گرفته اند سبب شده تا نايب رئيس باشگاه ميلان نگرانى هاى خود را پيرامون وضعيت بازيكن برزيلى ابراز كند. گاليانى به روزنامه گاتزتا دلواسپورت گفت: «درمورد نگرشى كه تيم ها نسبت به پاتو دارند نگرانم. همه بازى هاى خارج از خانه ما با رفتار خشن بازيكنان حريف همراه مى شود. اين مسأله در ديدار مقابل ناپولى و ورونا رخ داد.» گاليانى افزود: «پاتو همواره دقايق نخست بازى را با ترس پشت سر مى گذارد و سپس به مبارزه مى پردازد. اين يك مسأله علمى است. بازيكنان حريف از همان ابتداى بازى كار را براى پاتو سخت مى كنند.» نايب رئيس ميلان كه به حضور اين تيم در فصل آينده رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا اميد بسياى دارد پيرامون عملكرد فعلى روسونرى در سرى a گفت: «ما بايد به گام برداشتن در مسير كنونى ادامه دهيم. بدون شك رتبه دوم جدول بهتر از رتبه سوم است اما هدف اصلى ما حضور در ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هشدار آنچلوتى به يوونتوس

كارلو آنچلوتى مربى ميلان اعتقاد دارد آنها مى توانند از يوونتوس پيشى بگيرند و جايگاه دوم را به دست آورند. وى گفت: ايمان دارم كه مى توانيم به مكان دوم برسيم. يوونتوس بايد مثل ما مراقب باشد. آنها روز شنبه به مصاف اينتر مى روند و اين مى تواند براى ما فرصت خوبى باشد. ۳ امتيازى كه يكشنبه در ورونا مقابل كيه وو گرفتيم براى موقعيت ما در جدول بسيار مهم بود. درخشان نبوديم اما با اين حال مهم بود پيروزى كسب كنيم تا بتوانيم فاصله خود را با جنوا، فيورنتينا و رم حفظ كنيم. آنچلوتى درباره كاكا مى گويد: در مقابل كيه وو او خوب نبود چون مدت ها بود در تركيب حضور نداشت. ريكى به زمان نياز دارد تا به بهترين فرم خود برسد. او بازيكنى است كه در بازى اش از سرعت استفاده زيادى مى كند، پس اگر در وضعيت درخشانى نباشد بازى او ضعيف خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

رونالدینیو: هدف میلان لیگ قهرمانان است

ستاره سابق بارسلونا گفته تنها هدف تیمش رسیدن به لیگ قهرمانان فصل آینده است.

میلان پارسال فصلی ناامیدکننده را در سری A تمام کرد و به جایگاه پنجم رسید و روشن است امسال قصد دارد بار دیگر در این رقابت‌ها حضور داشته باشد. رونالدینیو در این باره می‌گوید: «لحظه‌ای حیاتی از فصل را سپری می‌کنیم. خوشحالم که برای تیم مفید واقع شده‌ام. می‌خواهم تا پایان این هفته به بهترین فرم خود برسم. خوشحالم که از مصدومیت رهایی یافته‌ام و حس می‌کنم می‌توانم به تیم یاری برسانم. هدف کل تیم رسیدن به لیگ قهرمانان است و هدف شخصی من بهتر بازی کردن. در ماه می چند بازی مهم مثل دیدار با یوونتوس پیش رو داریم و باید در تمام دیدارها با نهایت تلاش به میدان برویم.»

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

احتمال حضور کاکا در مادرید

برونزتی متخصص فصل نقل و انتقالات معتقد است که این امکان وجوددارد تا پرس بتواند درنهایت ستاره برزیلی را به برنابئو ببرد.

ارنستو برونزتی ، مدیر برنامه ها و مشاور نقل و انتقالات روسونری، معقتد است که اگر فلورنتیو پرس در انتخابات باشگاه مادریدی برگزیده شود،احتمال حضور کاکا در سانتیاگو برنابئو پررنگ تر خواهد شد. گزارشهایی که از مادرید به میلان می رسد، حاکی از قوت گرفتن شایعه حضور کاکا درتیم پایتخت نشین اسپانیاست و مطبوعات اسپانیایی خبر از این می دهند که پرس مشغول سرمایه دوبرابری را در نظر گرفته تا علاوه بر کاکا، کریستیانورونالدو را نیز به رختکن تیمش اضافه کند. هر چند سران روسونری شایعه مذاکره در این رابطه را رد کرده اند ولی برونزتی معتقد است که کاکا هنوز ممکن است به رئال بپیوندد.
    او در این رابطه اعلام کرد:«رئال مادرید هنوز رئیس ندارد و پرس در انتظار است و در صورت روی کار آمدن قراردادهای بزرگی را به امضا برساند. کاکا بازیکن رویایی رئال است ولی این بسیار سخت است که سران میلان به آسانی او را از دست بدهند. ولی پرس آماده است تا هر کاری انجام دهد و توان انجام کارهای بزرگ را نیز دارد، او می تواند کارهایی را انجام دهد که کسی حتی تصورش را هم نمی کند و برای جذب رونالدو و کاکا از همین اقدامات انجام خواهد داد.»

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

دونگا واسه بازی بعدی میلان میره سن سیرو تا بازی برزیلی هاشو ببینه.
    منبع: سایت باشگاه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون بابت اخبار
    ولی نمی دونم چرا دونگا پاتو رو توی ترکیب اصلی نمیذاره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آمبروزینی نگران قرارداد جدید نیست

آمبروزینی چندان به تمدید قرارداد با میلان نمی‌اندیشد.

سایت گل: مورنو روجی مدیر برنامه‌های ماسیمو آمبروزینی تایید کرده که موکلش بیشتر به مسائل داخل زمین متمرکز است تا این که بخواهد به قرارداد جدید فکر کند. قرارداد فعلی او در سال 2010 به پایان می‌رسد ولی روسونری هنوز اقدامی برای تمدید انجام نداده. باشگاه اگر نتواند در پایان قرارداد فعلی او را نگه دارد ممکن است او را با قراردادی آزاد از دست بدهد.

روجی با این وجود می‌گوید مشکلی نیست: «ماسیمو نگران نیست، میلان هم در این باری کاری انجام نداده. آمبروزینی میلان را خانه خود می‌داند و اولویتش بازی در این تیم است. بسیار پیش آمده بازیکنان بدون تمدید قرارداد وارد آخرین سال قرارداد خود شوند و این مساله بستگی به آمبروزینی ندارد. ما چندان ذهن خود را درگیر این مساله نمی‌کنیم.» آمبروزینی احتمالا در بازی این هفته مقابل تورینو در ترکیب ثابت قرار دارد. میلان قصد دارد به یوونتوس برسد و عنوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •