تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 413 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

بارسلونا با پيروزي در خانه مالاگا صدرنشين شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بارسلونا در هفته نهم لاليگا در خانه مالاگا به پيروزي 4 بر يك رسيد و با توجه به شكست خانگي والنسيا، صدر جدول را تصاحب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه كارشناسان اسپانيايي شب سختي را براي شاگردان گوارديولا پيش بيني كرده بودند، بارسلونا موفق شد با 4 گل دروازه مالاگا را فرو بريزد.
    گلها: دودا 13 براي مالاگا و ژاوي ارناندس 6 و 52، مسي 19 و وليتون (گل به خودي 81) براي بارسلون

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هم تبریک میگم.
    عجب بازی بوده.
    مثل همیشه ژاوی ترکونده.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

تازه گل به خودی رو هم یه جورایی ژاوی زد !

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شرمنده تکراری بود.
    Last edited by Alireza Taji; 02-11-2008 at 13:42.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تبریک میگم به دوستان بارسائی
    بازی خوبی بود و صدر جدول رو هم به دست آوردیم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي: ليورپول مستعد قهرماني در چمپيونزليگ است
    ليونل مسي مهاجم آرژانتيني باشگاه بارسلوناي اسپانيا معتقد است سكوي نخست رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا (چمپيونزليگ) در فصل جاري متعلق به تيم ليورپول است.
    سرخ پوشان ليورپول در حال حاضر در صدر جدول رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي انگليس قرار دارند و در گروه چهارم مرحله نخست مسابقات جام قهرمانان نيز مدعي صعود به مرحله حذفي هستند.
    به گزارش سايت گل، ليورپول پنج بار به قهرماني در پيكارهاي قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا دست يافته كه آخرين بار در سال ‪ ۲۰۰۵‬بود و در سال ‪۲۰۰۷‬ به فينال راه يافت.
    مسي در مصاحبه اخيرش اظهارداشت: اگر قرار باشد يك تيم را به عنوان قهرمان نام ببرم، ليورپول را انتخاب مي‌كنم.
    مهاجم تيم ملي آرژانتين شماري از بازيكنان تيم ليورپول را براي اثبات ادعاي خود نام برده و افزود: آنها بازيكنان بسيار خوبي مثل فرناندو تورس، استيون جرارد، ديرك كويت و خاوير ماسكرانو در اختيار دارند كه با اين شرايط، تيم شكست ناپذيري هستند.
    وي طعم شكست مقابل منچستريونايتد را در مرحله فينال رقابتهاي جام قهرمانان در فصل گذشته چشيده، اما بارسلونا امسال در گروه سوم اين پيكارها بدون شكست مانده و صعودش به مرحله بعد قطعي شده است.
    مسي با توجه به آخرين ديداري كه بارسلونا و ليورپول در سال ‪ ۲۰۰۷‬انجام داده اند، شناخت خوبي از تيم تحت رهبري رافائل بنيتس دارد، بارسلونا باوجود تساوي ‪ ۲-۲‬در مجموع دو ديدار، به خاطر تفاضل گل خارج از خانه امتياز صعود را به ليورپول داد.
    ستاره بارسلونا تصديق مي‌كند كه فوتبال ليورپول هميشه هم جذاب نيست اما بازي تعيين‌كننده اي انجام مي‌دهد و بايد آنها را در فينال ماه مه سال ‪ ۲۰۰۹‬ديد.
    وي گفت: شايد بعضي تيم‌ها بهتر بازي كنند، اما من ليورپول را يكي از تيم هاي فيناليست در شهر رم مي‌بينم.
    در رقابتهاي هفته جاري جام قهرمانان، ليورپول در آنفيلد ميزبان اتلتيكو مادريد است و بارسلونا به مصاف بازل سوييس مي‌رود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسی چیزهای بزرگی از مارادونا انتظار دارد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این آرژانتینی از اینكه مارادونا مربی جدید تیم ملی اش شده، خوشحال است. او می گوید: «ما همیشه رابطه خوبی داشته ایم.» و باور دارد که این شخصیت افسانه ای می تواند «گروهی قوی ایجاد كند و ما را به بردن عناوین هدایت نماید.»

واكنش لئو مسی به معرفی دیگو مارادونا به عنوان مربی تازه آرژانتین، در واقع تنها موردی بود كه در كنفرانس مطبوعاتی پنج شنبه مورد بحث قرار گرفت. مهاجم بارسا گمان می كند دیگو انتخاب خوبی بود و گفت: «فكر می كنم بسیار نزدیك داشتن او واقعا خوب خواهد بود، فكر می كنم او می تواند برای ما كارهای زیادی بكند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روابط خوب

مسی همچنین داشتن موارد شخصی راجع به مارادونا را رد كرد و گفت که برعكس, این جفت همیشه رابطه منسجمی داشته اند. این بازیكن توضیح داد: «ما همیشه خوب با هم كنار آمده ایم، از زمانی كه آغاز به بازی كرده ام، رابطه خوبی داشته ایم. او همیشه به سمت همه بازیكنان نزدیكی نشان داده و همیشه به من بسیار نزدیك بوده است.»

كار مربی

لئو مسی اشاره كرد که مارادونا چه شخصیت مهمی نه تنها برای فوتبال آرژانتین، بلكه برای جامعه كشور در كل است. «ما همگی به خاطر كسی كه او هست، عاشق او هستیم. مطمئنم او تلاش خواهد كرد هر چیزی را كه پشت سر گذاشته و هر كاری را كه به عنوان بازیكن انجام داده است، به ما منتقل كند. ساختن یك گروه نیرومند و رهبری ما به بردن عناوین برای او بسیار مهم است.»

در دفاع از مارادونا

مسی همچنین گفت که تاکید كردن به نقاط پائین زندگی مارادونا، از آنجایی كه هیچ ربطی به نقش مربیگری جدیدش نباید داشته باشد، ناجوانمردانه است. او گفت: «ما نباید به چیزهایی كه او بیرون از فوتبال تجربه كرده، نگاه كنیم، معنی كه او برای ما دارد، چیزی است كه او به عنوان یك فوتبالیست و شخص بوده است. با وجود چیزهایی كه ممكن است گفته باشد، او همچنان شخص بزرگی است.»

مهاجم بارسا همچنین گفت در وجود رفتار ویژه برای 'كان' آگوئرو تردید دارد، با اینكه مارادونا و بازیكن اتلتیكو مادرید رابطه خانوادگی دارند.

نامزد بازیكن سال جهان

مسی همچنین درباره اینكه چقدر از بودن در میان فهرست كوتاه بازیكنان برای جایزه بعدی بازیكن سال جهان احساس خوشحالی دارد، صحبت کرد. او گفت: «این موضوع برای همه داوطلبان واقعا زیبا است.» او با فروتنی افزود كه موفقیت هایش همیشه «نتیجه كار تیمی بوده اند. چون هنگامی كه اوضاع بسیار خوب پیش می روند، همیشه فرصت بهتری برای بردن جایزه انفرادی داری.»

بازی دشوار

بارسا شنبه برای رویارویی با مالاگای روی فرم، كه به تازگی چهارمین بازی پیاپی لیگی اش را برده است، به لا روسالدا می رود. لئو مسی می داند كه كار برابر تیم آندالوسیایی آسان نخواهد بود. «این بازی سخت خواهد بود، چون آنها تیمی هستند كه در حال حاضر خوب كار می كنند و هفته پیش در زمین بسیار دشواری (سانچز پیزخوان) بردند و در روند خوبی هستند.»

قوانین گواردیولا

لئو مسی همچنین فكر می كند که انجام كاری درباره تنظیم فعالیت های بازیكنان در بیرون از فوتبال برای گواردیولا ایده خوبی است. او گفت: «فكر می كنم داشتن برنامه برای این موضوع و یكسان بودن قوانین برای همه خوب است.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بويان با گوارديولا مشكلى ندارد

از آغاز فصل جديد تاكنون گوارديولا زياد به «بويان» ميدان نداده است و همين مسأله باعث شد تا برخى از رسانه ها انديشه هاى مربى را زير سؤال ببرند اما بويان خود نسبت به اين موضوع خيلى نگران نيست و به آينده اميد دارد: «هيچ گاه احساس طرد شدن نداشتم هميشه آرام بوده و از تك فرصت هاى به دست آمده نهايت استفاده را برده ام طى چند بازى اخير زياد فرصت درخشش پيدا نكرده ام اما نسبت به اين مسأله نگران نيستم. گوارديولا هيچ توضيحى به من نداد ما يك تيم هستيم و در هر بازى عده اى بايد روى نيمكت بنشينند وقتى براى مدتى بازى نمى كنيد كمى عصبى مى شويد چون قصد داريد خود را اثبات كنيد اما سعى مى كنم با آرامش كار را دنبال كنم.» اين بازيكن ۱۸ ساله خيلى زود خودرا به تركيب اصلى بارسا رساند و موفق شد به تيم ملى اسپانيا دعوت شود: «طى ۳ سال اخير خيلى زود پيشرفت كردم و گل هاى زيادى به ثمر رساندم. اين بدان معناست كه زندگى من تغيير كرده است البته اين تغييرات روى زندگى شخصى من هم اثر گذاشته است. ديگر نمى توانم به راحتى در خيابان رفت و آمد كنم اما با اين شرايط مشكلى ندارم و به آن عادت كرده ام.» او كه اولين بار توسط ريكارد به كار گرفته شد حالا ديگر به شيوه كار با گوارديولا آشنا شده است: «هر مربى شيوه خاص خود را دارد با ريكارد يك فصل كار كردم اما فقط ۲ ماه است كه تحت نظر گوارديولا تمرين مى كنم او كاملاً حرفه اى است.» در انتها بويان در مورد برنده توپ طلا گفت: «من اين جايزه را به مسى مى دهم نه فقط براى اينكه او همتيمى من است بلكه به خاطر اينكه مى تواند كارهاى خارق العاده اى انجام دهد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مصاحبه با كلايورت:
    رئال از دوران اوج بارسا با بازيكنان هلندى الگو گرفته
    كلايورت: مسى نظير ندارد

پاتريك كلايورت زمانى يكى از بهترين مهاجمان فوتبال جهان به شمار مى رفت و در باشگاه هايى همچون آژاكس و بارسلونا درخششى كم نظير داشت. او كه خيلى زود نام خود را در جهان فوتبال مطرح كرده بود در ماه ژوئن امسال هنگامى كه هنوز ۳۲ ساله هم نشده بود تصميم به بازنشستگى گرفت و از فرصت فدراسيون فوتبال هلند به فوتباليست هاى برگزيده اى كه تجربه حضور در بيش از ۵۰ بازى ملى و حداقل در سه فينال مهم را در كارنامه دارند، استفاده كرد تا در يك سال عنوان مربيگرى را به دست آورد. كلايورت هم اكنون به همراه ميشل رايزيگر، فيليپ كوكو و دنيس برگ كمپ در كلاس هاى مربيگرى شركت مى كنند. بازيكن سابق بارسا در گفت وگويى با خبرنگار روزنامه ال موندو دپورتيوو شركت كرد و به سؤالاتى در مورد شرايط فعلى و تجربياتش در نوكمپ سخن گفت.

شنيده ايم شما در كلاس هاى لوييس فان گال شركت كرده ايد
    تصميم گرفتم كه در كلاس هاى فان گال حضور پيدا كنم و خوشحالم چون هيچ كس به اندازه او نمى تواند علم فوتبال را به ما بياموزد. لوييس در دوران فوتبالم هم به من همه چيز آموخت. اولين تجربه حضورم در يك مسابقه مهم در سن ۱۷ سالگى در آژاكس بود. در سن ۱۸ سالگى ليگ قهرمانان اروپا را فتح كرديم و پس از آن بود كه لوييس مرا با خود به بارسا برد.
    تيم تان در آن زمان با چه سيستمى بازى مى كرد
    بيشتر سيستم ۱-3-2-4 در بازى هايمان اجرا مى شد.
    سيستمى كه مورد علاقه شما بود حضور يك مهاجم نوك مانند كلايورت كه هميشه بوى گل مى داد و در خدمت تيم بود...
    كاملاً درست است. ذاتا يك بازيكن تهاجمى بودم همانند اكثر بازيكنان هلند. به همين دليل بود كه از بارسا خوشم مى آمد.
    فرانك رايكارد چگونه مربى بود
    فقط يك سال با او در بارسا بودم، با فرانك در آژاكس همبازى بوديم. او در سال ۱۹۹۵ و در فينال جام باشگاهاى اروپا مقابل ميلان پاس گل به من داد. در زمان بازى همانند يك ليدر عمل مى كرد. همه ما مى دانستيم كه همانند يك سرگروه با تجربه توپ مى زند. دوران مربيگرى موفقيت آميزى هم در بارسلونا داشت البته خيلى با دوران بازى من قرين نشد.
    مى دانستيد بوخان كركيچ شما را به عنوان الگوى خود معرفى كرده است
    بوخان من را به ياد خاطراتم در سن ۱۷ سالگى مى اندازد. او بايد بداند در چه تيم بزرگى توپ مى زند و بارسا در روند رو به رشدش نقش مهمى ايفا مى كند. زمانى كه در آژاكس اولين بازى هايم را انجام مى دادم بزرگان تيم نمى گذاشتند فشار زيادى در زمين به من وارد شود. او از استعداد فوق العاده اى برخوردار است و فرصتى نصيبش شده كه كمتر بازيكنى به دست مى آورد يعنى حضور در بارسا در اوج جوانى. بارسا هديه اى ارزشمند براى بويان است.
    نظرتان در باره مربيگرى گوارديولا در بارسا چيست
    ابتدا به من گفته بودند كه او در بارسا به عنوان دستيار سرمربى فعاليت خواهد كرد. نمى خواهم زياد در اين رابطه صحبت كنم. فقط معتقدم كه تيم كاملى در اختيار دارد و اگر مربى خوبى باشد به راحتى مى تواند با اين تيم نتيجه بگيرد.
    تفاوت لئو مسى با ديگر بازيكنان چيست
    او هر آنچه كه يك بازيكن فوتبال بايد داشته باشد درحد ماورايى دارد. زمانى كه پا به توپ مى شود حداقل دو بازيكن را مى بينيد كه مى خواهند توپ را از او بگيرند. اين فرصت بسيار خوبى براى سرمربى بارساست كه از استعدادهاى ناب اين بازيكن نهايت استفاده را ببرد. تاكنون بازيكنى مانند مسى نديده ام و بدون ترديد بهترين بازيكن حال حاضر فوتبال جهان است.
    آيا فقط بازى هاى مسى را مى پسنديد
    از بازى هاى ژاوى و اينيستا نيز لذت مى برم. در زمان حضورم در بارسا به خاطر مى آورم كه اينيستا به تازگى به بارسا پيوسته بود و لوييس فان گال هميشه مى گفت كه آندرس يك پديده است.
    مهاجمان بارسا را چگونه مى بينيد
    اتوئو گل هاى زيادى را براى آبى انارى پوشان به ثمر رسانده و آنرى نيز به هيچ وجه در حد و اندازه هايش نبوده است. آنرى بايد نسبت به اين موضوع كاملاً آگاه مى شد كه ليگ برتر انگليس بسيار متفاوت تر از لاليگاست. او در جمع توپچى هاى لندن يك ليدر به تمام معنا بود اما در بارسا شرايط متفاوت است.
    چند سالى است ديگر خبر از هلندى ها در بارسا نيست. در عوض شاهد حضور هلندى ها در رئال مادريد هستيم.
    بله رئال اكثر هلندى هاى مطرح را به خدمت گرفته است. فكر مى كنم بارسا از نداشتن اين بازيكنان ضرر خواهد كرد.احتمالاً مربيان رئال، بارسايى را كه زمانى با هلندى ها عناوين مختلفى را كسب كرد الگو قرار داده اند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فيگو: دلم مي خواهد واكنش هواداران را تماشا كنم
    خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال بارسلونا قصد دارد به عنوان مربي تيم جوانان اين باشگاه فعاليت كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، لوئيس فيگو كه در پي ترك بارسا و انتقال به رئال مادريد در سال 2001 به شدت مورد نفرت هواداران كاتالونيايي قرار گرفته، به اصرار همسرش، زندگي در اسپانيا را برگزيده و مي خواهد با اشتغال در تيم سابقش، به زندگي خود ادامه دهد.
    هلن سوئيدن، همسر سوئدي فيگو چند روز قبل براي انتخاب منزل مسكوني به بارسلونا سفر كرده و به خبرنگاران گفته بود: لوئيس با بارسا قرارداد داخلي بسته است.
    فيگو در تنها واكنش خود در اين رابطه، گفته است: هنوز چيزي قطعي نيست؛ اما دلم مي خواهد واكنش هواداران را تماشا كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •