با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban_[2004 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : حميد رضا نقوي مقدم
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban_[2004 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : حميد رضا نقوي مقدم
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Harry Potter And The Goblet Of Fire_[2005 با فرمت srt*
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Harry Potter And The Order Of The Phoenix_[2007 با فرمت srt*
RAYMOND
من زیر نویس فیل scarface گرفتم ولی کار نمی کنه چیکار باید بکنم ؟
زیر نویس این فیلم ها رو ندارین
cazablanca
anna carnia
اون زيرنويسه مشکل داره.من زیر نویس فیل scarface گرفتم ولی کار نمی کنه چیکار باید بکنم ؟
زيرنويس درستش اينه:
(البته زيرنويس اصلا خوبي نيست. هيچ کدوم از فحش هايي که تو فيلم ميده رو معني نکرده.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زير نويس فيلم RedLine چرا توی فهرست لينکش نيست ؟
اسمش هست اما لينک نداره !
Last edited by Alishmas; 18-06-2008 at 14:14.
سلام دوست عزیز
من خودم زیرنویس این فیلمو یه بار توی پست 1721 برای دوست دیگری گذاشتم
لطفا قبل از درخواست سرچ کنید. ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیرنویس فیلم REDLINE خدمت شما
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Cheaper by the Dozen_[2003 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیمنبع : amin kaboy
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Cheaper by the Dozen_II_[2005 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیمنبع : amin kaboy
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Dodgeball_[2004 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیمنبع : سعيد احمدي
RAYMOND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)