سري جديد 2008 به بعد 40-80-160 اجرا نميكنن
خير هك نشده
سري جديد 2008 به بعد 40-80-160 اجرا نميكنن
خير هك نشده
Gamemaster عزیز به نظرت پلی 3 الان ارزش خریدن داره؟
من الان به هر جا نگاه میکنم میبینم من الان بخرم بیستر از 3 تا بازی نداره killzone 2.....resistance 1-2.....uncharted
تا چند ماه دیگه هم فکر نکنم بازی براش بیاد (منظورم بازی انحصاری)
تا وقتی که گاد اف وار 3 بیاد
حالا به نظرت ارزش داره الان من پلی 3 بخرم
حالا به نظرت ارزش داره؟
من کلا پلی 3 رو دوست دارم ولی میترسم بگیرم و بعد از انجام دادن این بازی ها گوشه ی اتاق خاک بخوره.
خوب چون تو فقط براي انحصاريش ميخاي نه ارزش نداره اگه ميتوني براش بقيه بازيهارو بگيري چرا كه نه
ممنون
من بقیه بازی ها رو با ایکس باکسم بازی میکنم.
ادم میتونه از رسیستانس بگزره ولی از killzone & God Of War 3 نمیشه گذشت
منم موافقم با mehdi_30 .
از بعضى عنوانهاى انحصاريش نميشه گذشت
ولى يه مقدار عجيبه که کرک نشد!!!4سال گذشته
Gammaster يه دونه 80گيگ قبل از 2008 گيرآوردم آکبنده به نظرت اونو بگيرم يا 80جديد(بعد از2008)؟
خوب اگه 2008 به بعد باشه بهتره چرا؟
چون سبكتر شده -65 نتنومتري-مصرف برقش پايينتره
اگه اينا برات مهم نبود همون 80 قديمو بگير
PLAYSTATION®3 system software update version 2.70
2.70 2009-04-02
An update to the PS3™ system software was released on April 2, 2009. You can use this update to upgrade your system software to version 2.70.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 2.70
■Text chat
You can now do text chat with people on your Friends list. You can also participate in text chat during gameplay.
> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Other new or revised features in version 2.70
Settings
- [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]has been added as an option under [Music Settings].
Game
- You can now easily search the Internet for information about your PLAYSTATION®3 format software, as well as for games you purchased from PlayStation®Store. Select the icon for the game, and then select [Internet Search] from the options menu to get search results based on the game title.
![]()
Network
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] text from a Web page viewed in the Internet browser.
- [Copy Address of This Page] and [Copy Address of This Link] have been added as options under [File] in the browse mode menu of the Internet browser.
- [Browser Security] has been added as an option to the browse mode menu of the Internet browser. The websites for the Web filtering services that used to be listed under [Bookmarks] have been moved under this new option.
Friends
- The order in which Friends are listed in the Friends list has been changed. When you have pending requests to add Users as Friends, the icons for these Users are now displayed at the top of the Friends list.
- The maximum size for files that can be attached to messages has been increased to 3 MB.
با سلام میخواستم راهنماییتون کنم اگه کنسول رو برای 1 یا 2 سال میخوای360 xbox وگرنه ps3 چون ps3 فعلا از 30 تا 40 درصد قدرتش استفاده میکنه راستی xbox از تکسچر 3 پشتیبانی میکنه.اگه به یاد داشته باشید ps2 از xbox بهتر بود چون تکسچر 4 رو پشتیبانی میکرد با گرافیک 128 اما xbox تکسچر 3 با گرافیک 256 اما بازم کم آورد اما ps3 از تکسچر 5 پشتیبانی میکنهاگه میخواهید بدونید kilzone 2 رو براش سرچ کنید که اولین بازی هست که از نصف قدرت ps3 بهره برده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)