تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 208 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان قیمت اکبند X1 چند هست بدون گارانت و گارانتی
    داش یه سوال چند جا می پرسی؟!
    جواب شمارو تو تاپیک قبلی که پرسیده بودید جواب دادن
    برای دیدن جوابتون با پست زیر مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

دوستان قیمت اکبند X1 چند هست بدون گارانت و گارانتی
    پایین ترین قیمت ممکن همراه با چونه 380

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

HD و I900 16GB رو هم لطف کنین...مر C

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام، من سریعا به یک پاکت پی سی با ویندوز CE نیاز دارم، لطفا اگه کسی سراغ داره اطلاع بده.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام، من سریعا به یک پاکت پی سی با ویندوز CE نیاز دارم، لطفا اگه کسی سراغ داره اطلاع بده.

سلام.

یعنی چی؟ منظورتون اینه که اگر کسی برای فروش داره میخواهید یا اینکه بهتون معرفی بشه که مثلا" فلان پاکت پی سی ویندوز CE داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها من میخوام i900 16gb تمیز رو با یه n95 8 gb تمیز عوض کنم بدون هیچ ردو بدل شدنه پولی یعنی سر به سر....موافقین یا نه؟؟؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

از نظر قیمتی زیاد تفاوت ندارن دست دو تمیز

اما کارایی امنیا بیشتره

به نظرم تعویض نکن.(البته 95 8 گیگ هم گوشیه خیلی خوبیه.)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بچه ها من میخوام i900 16gb تمیز رو با یه n95 8 gb تمیز عوض کنم بدون هیچ ردو بدل شدنه پولی یعنی سر به سر....موافقین یا نه؟؟؟

سلام.

شما زمانی که با پاکت پی سی کار کردید دیگه نمیتونید با گوشیهای معمولی کار کنی.البته این حرف و به چند نفر دیگه هم زدم گوش نکردن بعدا" خودشون اعتراف کردن حق با من بوده.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

شما زمانی که با پاکت پی سی کار کردید دیگه نمیتونید با گوشیهای معمولی کار کنی.البته این حرف و به چند نفر دیگه هم زدم گوش نکردن بعدا" خودشون اعتراف کردن حق با من بوده.
    آخه داداشه من ...عزیز من....الان 6 ماهه i900 دستمه همه کار باهاش کردم و حسابی ازش خسته شدم و چون امسال وقت زیاد برای وب گردی و دیدن فیلم تو گوشی و این حرفا ندارم زیاد قابلیت هاش به کارم نمیاد در ضمن نه میتونم رام عوض کنم که این باتری لعنتیش بیشتر از یه نصفه روز دووم بیاره!! نه بلوتوثش خوب کار میکنه ...آخه از سه تا نرم افزار persian bluetooth va bluetooth setting استفاده میکنم ولی همشون باگ دارن و حتی NFA Blue هم جواب نمیده و فامیلا کلافه میشن تا برام 1 فایل میفرستن.دوربینشم که به پایه N95 نمیرسه ..صداش که خیلی برام مهمه 10% N95 هم نیست و مهمتر از همه که من تنها فردی تو خونه و فامیل و آشنا هستم که بلدم با وین مو کار کنم در نتیجه اگه تابستون HD2 بخرم باید اینو بفروشم و فروشش همانا و بدبخت شدن همانا من 6 ماه نیست 450 خریدم الان شده 360!!!! و مغازه دارهای شهرمون میگن چون مردم شهر نصفشون عقب موندن i900 سالی یکی فروش میره واسه همین 280 بیشتر از شما نمیخریم!!؟؟ پس یعنی تابستون من 180 بفروشم هنر کردم!!! یعنی عرض یه سال 280 تومن ضرر خالص کردم !!! ولی n95 الان 1 ساله 30 تومن کم کرده و دسته دوومش هم خوب فروش میره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آخه داداشه من ...عزیز من....الان 6 ماهه i900 دستمه همه کار باهاش کردم و حسابی ازش خسته شدم و چون امسال وقت زیاد برای وب گردی و دیدن فیلم تو گوشی و این حرفا ندارم زیاد قابلیت هاش به کارم نمیاد در ضمن نه میتونم رام عوض کنم که این باتری لعنتیش بیشتر از یه نصفه روز دووم بیاره!! نه بلوتوثش خوب کار میکنه ...آخه از سه تا نرم افزار persian bluetooth va bluetooth setting استفاده میکنم ولی همشون باگ دارن و حتی NFA Blue هم جواب نمیده و فامیلا کلافه میشن تا برام 1 فایل میفرستن.دوربینشم که به پایه N95 نمیرسه ..صداش که خیلی برام مهمه 10% N95 هم نیست و مهمتر از همه که من تنها فردی تو خونه و فامیل و آشنا هستم که بلدم با وین مو کار کنم در نتیجه اگه تابستون HD2 بخرم باید اینو بفروشم و فروشش همانا و بدبخت شدن همانا من 6 ماه نیست 450 خریدم الان شده 360!!!! و مغازه دارهای شهرمون میگن چون مردم شهر نصفشون عقب موندن i900 سالی یکی فروش میره واسه همین 280 بیشتر از شما نمیخریم!!؟؟ پس یعنی تابستون من 180 بفروشم هنر کردم!!! یعنی عرض یه سال 280 تومن ضرر خالص کردم !!! ولی n95 الان 1 ساله 30 تومن کم کرده و دسته دوومش هم خوب فروش میره.
    سلام.

در مورد بلوتوث قطعا" مشکل از خودته نه گوشی والا من Obex Inbox زو نصب کردم تا الانم هیچ مشکلی نداره.اما در کل من نظرم رو گفتم و شما مختارید که کاری رو انجام بدید که به صلاحتونه ولی بعدا" شما هم میای میگی اشتباه کردی

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •