چی شد سهیل؟ندیدی این پستو؟
چی شد سهیل؟ندیدی این پستو؟
مرحله ای سنجش شرکت نکردم
جامع هاش هم فقط مرحله دوم و سوم رو نوشتم
به نظر من که خوبه -خوب این بنفش قلمچی واقعا خوبه؟
اهنگ بد چیه من عاشق رپ ام
راستی سهیل این آهنگ های بد بد چیه که گوش می کنی.(اینجا تهرانه یعنی شهریکه...)
شاید تاپیکو پیدا نکردهسعید هم پیداش نیست بگه امروز آزمون تو شهر ما بر گزار نشد به خاطر نداشتن مجوز!!!!
داره خر می زنه دیگه
حالا واسش لینک رو پیغام خصوصی میکنم
در ضمن خبرهای مربوط به کنکور سراسری 87 تو این تاپیک قرار میگیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینجاست که : چه خوش گفت آن سخنگوی با فر و هوش: زرشک!
انگار خیلی سازمان سنجش به خودش اطمینان داره؟ حیف که امسال باید کنکور بدم وگرنه بهشون میگفتم که اون سوالهایی که سازمان سنجش استاندارد حساب میکنه رو بچه اول ابتدایی هم طرح نمیکنه.
نمُردیم و فهمیدیم سوال استاندارد چیه!!!!!
تایید میشه
بعضی وقت ها فکر میکنم این طراح ها اصلا سواد خوندن و نوشتن هم ندارن
نمونه هاش هم زیاده (البته از یه جنبه دیگه)
تو 84 یه سوال بود بعد درجه سهمی به جای 2 ،3 درج شده بود که حذفش کردن
تو فیزیک 84 یه سوالش هم اصلا جواب تو گزینه ها نبود اونم حذفش کردن
86 که اصلا سوال حدش غلط بود
بعضی وقت ها سوالاشون غلطه ولی حذفش نمیکنن
البته هیج چی به دانشگاه ازاد نمیرسه
یه سوالش بود 3 تا از گزینه هاش صحیح بودن
حالا جدا از این ها
1 ماه طول میکشه تا جواب کنکورو بدن
قلم چی 5 ساعته میده
نمیگن بچه های مردم تحمل ندارن 1 ماه وایسن تا نتیجه ها بیاد
سلام
الان این جملت سوالی بود یا که نه خبری بود؟(اشکال اساسی تو رسم وخط داره)
در ضمن دوستان من نفهمیدم آخر این نیمه دومومی ها می تونن سال دیگه کنکور شرکت کنند یا نه؟
27 آبان 1368 روز تولد منه
یعنی نیمه دومه سال 1368
حالا یه سوال من سال بعد هم می تونم تو کنکور شرکت کنم یا نه؟
سازمان سنجش تو دفترچه اش در این مورد توزیع داده بود یا نه؟
چرا بعضی از دوستان تو همین تاپیک اعلام کردند که واسه سال دوم که می خوان شرکت کنند بعد پر کردن دفترچه اعزام به خدمت اردیبهشت براش اعزام زدن؟
کسی هست در این مورد اطلاعاتی کامل و جامع و دقیق داشته باشه تا در صورت قرار گرفتن در دستگاه تفکرات من به پاسخی جامع درباره ی این موضوع برسم.
پیشا پیش از لطف ها و کم لطفی های شما ممنونم
در ضمن سهیل تو داری واسه این پروژه هفتم فقط دروس پروژه هفتم رو می خونی(به قول کاظم قلمچی)
خوب بای
چه جالب من متولد 29 ابان 68 ام
الان این جنبه سوالی داره یا خبری
البته صد در صد جنبه سوالی داره
چون شما علم غیب ندارید![]()
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
فکر کنم الان 3 ماه باشه که به این جا سر نزدم .من که خیلی عقب افتادم تازه خیلی هم نا امیدم
1 سوال داشتم اقا سهیل . میخواستم ببینم چه جوری میتونم تو ازمونای جامع سنجش شرکت کنم
راستی سهیل چرا دیگه ترازتو نمیزنی؟
1) در مورد اون سوال که باید بگم یارو خیلی ضایع کرد! میخواسته بچههای مردم رو گول بزنه تا در موقع استفاده از همارزی سینوس حواسشون جمع باشه که هم ارزیهای گفته شده در صفر هستند نه در بینهایت. اما خودش بدتر گول خورد. چون سوال از دو جنبه اشتباه هست.
یکم اینکه به قول کتاب آبی کانون، تابع در همسایگی محذوف صفر تعریف نشده. ( به خاطر وجود سینوس در مخرج) که با توجه به ریاضیات دبیرستانی، این حد موجود نیست.
دوم اینکه مقدار تابع در نزدیکی صفر (به جز نقاط نامعینی تابع) به طور نوسانی تغییر میکنند و دائماً مثبت و منفی میشوند. پس حد نه مثبت بینهایت هست و نه منفی بینهایت.
البته برخی معتقد هستند که مقصود از علامت بینهایت خالی به معنی مثبت و منفی بینهایت بوده است که اولاً مقصود از علامت بینهایت خالی، مثبت بینهایت است. و ثانیاً برای یک تابع چنین امکانی ندارد که حدش در یک نقطه هم مثبت بینهایت گردد و هم منفی بینهایت.
حالا ایراد اولیش رو میشد یه جورهایی زیر سیبیلی رد کرد اما ایراد دوم رو نمیشه توجیه کرد یا ازش گذشت. مگر اینکه ثابت کنید خدا وجود نداره یا ثابت کنید 1=0 یا ....
سهیل جان. مگه این سوال رو حذف نکردند؟
2) فکر کنم گزینه 2 نایب رئیس دانشگاه آزاد باشه. بعضی وقتها هم میشه بدتر از دانشگاه آزاد. میگی نه. یه نگاه به سوالهاش بنداز.
3) اینو راست گفتی. (مگه بقیش رو دروغ گقته بودی؟!!!؟) دیگه گزینه 2 که مدرسه ما با پست پاسخبرگها رو ارسال میکنه، نتایج حداکثر 3 روز طول تا بر روی اینترنت قرار بگیره. حالا من موندم سازمان سنجش با این همه تشکیلات و امکانات چرا یک ماهی طول میده؟ اگه بخواد 100 بار هم دوباره اسکن و بررسی کنند هم اینقدر طول نکشه.
فکر کنم کامپیوترشون گازوئیلی یا نفتی باشه!!!!!!!![]()
84 دو تا تست فیزیکش اشتباه بود ...تو فیزیک 84 یه سوالش هم اصلا جواب تو گزینه ها نبود اونم حذفش کردن
راستی این بار اسمت تو مجله چاپ شد ؟ سهیل ش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)