من بازی را تازه نصب کردم
اول بازی که الطیر باید از میان آدمهایی که کوزه روی سرشون دارند و میگه باید دکمه shiftرا بزنی چطور باید عبور کنی ؟
من بازی را تازه نصب کردم
اول بازی که الطیر باید از میان آدمهایی که کوزه روی سرشون دارند و میگه باید دکمه shiftرا بزنی چطور باید عبور کنی ؟
من تو ويستا تو يه مسير مشخصي نصب كردم
سيوهاي بازي با چه فرمتي و كجا ضخيره ميشند؟
باید دگمه ی shift رو نگه داری و جلو بری
دوست من اینجا اینطور که به من گفتن یه گرافیک 512 رم 8500 gt خوب بالا میاره! ولی اون بیرون پریدن یه مشکلیه که تو همون پست بالایتون جوابش گزاشتن دوستان.!سلام، بچه ها من چند روز پیش بازی رو با نام نسخه اصلی از ولیعصر خریدم، ولی نمیدونم چرا همون اول بازی ببعد از 4 یا 5 دقیق از بازی می پره بیرون!!!! کامپیوترم هم! 1gb رم و 3.4 dual core (pentium D) هستش با کارت گرافیم MSI Geforce 7600GT 256MB DDR3! لطفا کمک کنید!
ای گند بزنن تو بازار مشهد .....
چرا ؟؟ خوب بعله دیگه وقتی دوتا شرکت معروف تو مشهد باشن که اینقدر اون نسخه خراب رو با پچ روسی دادن بیرون معلومه دیگه هیچ نمایندگی نسخه اصلی رو نمی یاره ........
واقعا که خیلی کار مزخرفی داره انجام میشه !!
ایول..ورژن سالمش اومد..دوستان این ورژن دیگه مشکلی نداره بگیرم؟
من خودم ایرادی در نسخه رسمی (به غیر از 2 باگ کوچیک) مشاهده نکردم. میتونید با خیال راحت شروع کنید.
حالا اون دو باگ جدید چیه؟..در ضمن داستان بازی تغییر کرده یا نه؟...اخه میدونی اگه دقیقا مثل قبلی باشه بهم نمیچسبه..در ضمن دوستانی که این بازی فوق العاده رو بازی میکننند پیشنهاد میکنم حتما روی ویستا بازی کنید تا قدرت dx10 رو ببینید..گرافیک این بازی بی نظیره..روی xp اصلا جالب نیست..![]()
من تازه كرايسيس تموم كردم فكر كنم انتخاب بعديم اين بازي باشه ///
vga : 7600 gt
ram: 1.5 gig
cpu : 3600 x2
دوستان ميتونم روي high بازي كنم ؟؟
نه دوست عزیزم رو ی high نمیشه چون کارتتون باید 8600 به بالا باشه..انتخابت هم عالیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)